Web Analytics Made Easy - Statcounter

"رضا پهلوانی" روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: زمانی می توان در بخش کشاورزی نتیجه گرفت که از علم و فناوری استفاده شود که لازم است کشاورزی را در مفهوم گسترده تری به نام زنجیره های ارزش در نظر بگیریم به این معنا که در تولید محصولات باید مراحل پیش تولید را در نظر گرفت تا به مصرف نهایی و صادرات برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایجاد و تقویت شرکت های دانش بنیان کشاورزی یک ضرورت است تا دست دلالان کوتاه و مزیت های نسبی به مزیت های رقابتی تبدیل شود.

پهلوانی بیان کرد: باید اقتصاد دانش بنیان را در کشاورزی نهادینه و مشوق هایی در فضای کسب و کار کشاورزی ایجاد کرد از جمله اینکه باید بروکراسی اداری کم شود.

رییس بخش تحقیقات اقتصادی اجتماعی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان اظهار داشت:  ۶ محصول کشاورزی لرستان شامل انار کوهدشت، گردوی الشتر، انجیر سیاه پلدختر، زردآلود دورود، سیب بروجرد و عسل کفراج دلفان مزیت نسبی صادراتی دارند و تولیدات فاخراستان هستند همچنین ۱۰ گونه گیاه دارویی از جمله زعفران، بابونه، آلوئه ورا، آویشن، به لیمو و مرزه لرستان نیز وضعیت ویژه و مطلوبی دارند.

پهلوانی با بیان اینکه لرستان داروخانه سبز ایران است تصریح کرد: یکهزار و ۵۰۰ گونه گیاهی در این استان وجود دارد که حدود ۳۰۰ مورد آن با خواص دارویی شناسایی شده است و باتوجه به اینکه این استان محل برخورد ۲ توده بزرگ آب و هوایی است، خاصیت گیاهان دارویی منطقه بسیار مطلوب می باشد.

وی با اشاره به اینکه بیکاری پنهان در بخش کشاورزی بسیار زیاد است گفت: بر اساس آمار مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در سال ۹۸، بیکاری پنهان بخش کشاورزی در لرستان و کرمانشاه بسیار بالا و حدود ۴۰ درصد است.

پهلوانی افزود: افراد تنها در مرحله تولید حضور دارند و زنجیره ای وجود ندارد تا این افراد با مراحل بعدی از جمله فرآوری یا صادرات، مشغول بکار شوند که یکی از راهکارهای کاهش این معضل، کشاورزی قراردادی است که به عنوان مدلی از کشاورزی دانش بنیان، موجب تکمیل زنجیره های سنتی و تغییر نظام بهره برداری می شود.

برچسب‌ها سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان لرستان دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان لرستان دانش بنیان ها سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان لرستان دانش بنیان ها بخش کشاورزی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۷۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • نخبگان جوان برای افزایش قدرت رقابت محصولات تولیدی استان هرمزگان وارد میدان شوند
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی زندانیان لرستان
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد