Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور کشورمان و نخست وزیر عراق در گفتگویی تلفنی با تاکید بر اهمیت همکاری‌های منطقه‌ای، اجرای تفاهمات را کلید پیشرفت و توسعه این همکاری‌ها عنوان کردند.

به گزارش حوزه دولت ایران اکونومیست، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور عصر روز گذشته در پاسخ به تماس تلفنی «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق با ابراز خرسندی از روند رو به پیشرفت حرکت ملت عراق و نیز تعامل گروه‌ها و جریان‌های سیاسی برای تشکیل دولت جدید این کشور گفت: تصویب قانون ممنوعیت عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در پارلمان عراق اقدامی مبارک بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس‌جمهور با اشاره به مشکلات ناشی از طوفان‌های خاک و هجوم ریزگردها به شهرهای ایران و عراق اظهار داشت: تغییرات آب و هوایی مختص به کشور خاصی نیست و از مرزها عبور می‌کند. امروز مقابله با ریزگردها تبدیل به خواسته مشترک منطقه‌ای شده است و از همه کشورهای منطقه انتظار می‌رود به مسئولیت‌های خود در قبال این معضل عمل کنند.

رئیسی با تاکید بر اینکه توسعه خطوط ارتباطی بین دو کشور موجب رشد و رونق اقتصادی و ثبات در منطقه می‌شود، بر لزوم تسریع در عملیات اجرایی خطوط ریلی تاکید کرد.

وی همچنین با اشاره به نزدیک شدن موسم برگزاری راهپیمایی اربعین، خواستار تسهیل زمینه حضور زائران ایرانی شد.

«مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق نیز در این گفتگوی تلفنی، تمجید آیت‌الله رئیسی از تصمیم پارلمان عراق برای ممنوعیت عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را مایه دلگرمی ملت و دولت عراق دانست و گفت: فلسطین، نه فقط مسئله مسلمانان، بلکه مسئله همه عدالت‌خواهان جهان است و دولت و پارلمان عراق نیز مجموعه‌ای از تصمیمات و اقدامات را در حمایت از ملت فلسطین داشته‌اند.

نخست‌وزیر عراق با بیان اینکه رفع موانع تسریع در اجرای خط‌آهن بصره شلمچه را با جدیت پیگیری خواهد کرد، به ملاقات خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشورمان اشاره کرد و افزود: در گفتگوهای آقای سلاجقه با مقامات عراقی مقرر شده است که همکاری برای مقابله با معضل ریزگردها در قالب یک تفاهم‌نامه دنبال شود.

الکاظمی در رابطه با برگزاری مراسم پیاده‌روی اربعین، تصریح کرد: از مسئولان عراقی خواسته‌ام که برنامه‌ای دقیق برای برگزاری هر چه بهتر این مراسم و نیز چارچوب مهمان‌نوازی از زائران ایرانی تهیه و به بنده ارائه کنند.

طرفین در این گفتگویی تلفنی با تاکید بر اهمیت همکاری‌های منطقه‌ای، اجرای تفاهمات را کلید پیشرفت و توسعه این همکاری‌ها عنوان کردند.

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نخست وزیر عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۸۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است

معاون اول رئیس‌جمهور گسترش روابط با آفریقا را راهبرد اساسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانست و گفت: تعاملات اقتصادی و سیاسی تهران با کشورهای دوست و همچنین جهان براساس راهبرد برد-برد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مخبر عصر _ شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضا شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

کد خبر 748539

دیگر خبرها

  • رئیسی: دشمن حتما در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • پیام سردار تنگسیری به کشورهای منطقه از خلیج فارس
  • خبر جدید معاون رئیسی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • تاکید عراق برلزوم افزایش همکاری‌ها برای متوقف کردن جنایات تل‌آویو
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است