Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسن نامی در هشتمین روز از حادثه ریزش برج متروپل آبادان  گفت: هرچند تاکنون دلایل زیادی در خصوص ریزش ساختمان متروپل مطرح شده است ولی آنچه مسلم و قطعی است فقدان استحکام لازم سازه های اصلی با توجه به حجم و سنگینی ساختمان ۱۱ طبقه متروپل است.

او می گوید: بررسی علل ریزش ساختمان متروپل توسط برخی دستگاههای مختلف از جمله نهاد ریاست جمهوری نیز انجام می شود تا به قطعیت برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت:بعد از پایان عملیات آواربرداری ، کار بررسی علل و عوامل ریزش ساختمان متروپل شروع خواهد شد و به طور قطع با کسانی که به هر عنوان در ساخت و ساز این ساختمان به نحوی مشارکت داشته اند و قصور آنان محرز شده باشد برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

به گفته این مقام مسئول،  در این خصوص دستگاه قضایی ورود خواهد کرد.

آقای نامی محور اصلی کار تیم حقیقت یاب ، دست یابی به علل و عوامل دقیق ریزش ساختمان متروپل است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: عملیات آواربرداری با کندی ولی با دقت انجام می شود تا امکان دسترسی به اجساد احتمالی فراهم شود.

این مقام مسئول با رد مقایسه حادثه ساختمان پلاسکو تهران با متروپل آبادان گفت: دلایل ریزش این ۲ ساختمان و حساسیت های آن کاملا با هم متفاوت هستند وبه هیچ وجه نباید نگاه یکسان به این ۲ حادثه داشت.

او ادامه داد: ساختمان پلاسکو تهران به یکباره فرو ریخت در حالی که ساختمان متروپل بخشی از آن فرو ریخته و بخش دیگر ساختمان ناایمن است و امکان ریزش آن وجود دارد از این رو آواربرداری به گونه ای صورت می گیرد تا سازه باقی مانده دچار ریزش نشود.

محمد حسن نامی گفت: همه کسانی که از نزدیک عملیات آواربرداری را مشاهده می کنند از دلایل کندی کار قانع می‌شوند ولی برخی از دور قضاوت کرده و از کندی عملیات آواربرداری انتقاد می کنند که این درست نیست.

 بخشی از ساختمان ۱۱طبقه متروپل آبادان ساعت ۱۲ و ۴۰ دقیقه روز دوشنبه دوم خرداد دچار ریزش شد.

تاکنون ۳۱ جسد از زیرآوار این ساختمان بیرون کشیده شده و ۳۷ نفر نیز مصدوم شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حادثه متروپل آبادان آوار برداری از متروپل ریزش ساختمان متروپل عملیات آواربرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۹۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: آواربرداری در غزه احتمالاً ۱۴ سال طول می‌کشد

یک مسئول ارشد سازمان ملل متحد با ابراز "هنوز تعداد زیادی مهمات منفجرنشده ارتش اسرائیل در خیابان‌ها و ساختمان‌های ویران‌شده غزه وجود دارد که جان غیرنظامیان را تهدید می‌کند." گزارش داد: آواربرداری در غزه ممکن است ۱۴ سال طول بکشد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «پیر لودامار» مسئول ارشد واحد مین‌روبی سازمان ملل متحد با اشاره به حجم ویرانی گسترده‌ای که رژیم صهیونیستی در نوار غزه به وجود آورده است اعلام کرد: عملیات آواربرداری در غزه در پی جنگ ویرانگر اسرائیل علیه این منطقه احتمالاً حدود 14 سال طول بکشد.

این مسئول سازمان ملل در یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو گزارش داد: حدود 37 میلیون تن آوار در غزه که یک منطقه بسیار پرجمعیت است به‌جای مانده است و با وجود اینکه نمی‌توان تعداد دقیق مهمات منفجرنشده در این منطقه را ارزیابی کرد اما انتظار می‌رود در شرایط مشخص آواربرداری در غزه حدود 14 سال به طول بینجامد.

وی گفت که گزارش‌ها نشان می‌دهد حداقل 10 درصد از مهمات شلیک شده به نوار غزه منفجر نشده‌اند و بنابراین تهدیدی دائمی برای مردم و تیم‌های امدادگری که قربانیان را از زیر آوارها بیرون می‌کشند وجود دارد و ما درباره 14 سال آواربرداری با استفاده از 100 کامیون صحبت می‌کنیم.

همچنین تیم سازمان ملل متحد بعد از یک ماموریت ارزیابی که در نوار غزه انجام داد اعلام کرد که ویرانی گسترده‌ای در شهر خانیونس در جنوب نوار غزه رخ داده و اعضای تیم سازمان ملل هر ساختمانی را که مورد بازدید قرار داده‌اند متوجه شدند با خاک یکسان شده است.

این تیم سازمان ملل به نقل از «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل متحد گزارش داد که خیابان‌ها و مکانهای عمومی در خان یونس مملو از مهماتی است که هنوز منفجر نشده‌اند و همین امر خطرات شدیدی برای غیرنظامیان به ویژه کودکان به همراه دارد. بمب‌های سنگین منفجر نشده با تعداد زیاد هنوز در تقاطع‌های اصلی و داخل مدارس غزه وجود دارد.

این تیم سازمان ملل در ادامه به وضعیت بحرانی مردم غزه و آوارگان اشاره و اعلام کرد که مردم غزه با کمبود شدید آب و غذا و دارو مواجه‌اند و در پی تخریب بیمارستان ‌ها و نابودی سیستم بهداشت غزه شرایط آوارگان به شدت وخیم است.

سازمان ملل: 70 درصد مردم شمال نوار غزه با گرسنگی مواجه هستندگزارش سازمان ملل از زنده به گورشدن 20 نفر در بیمارستان ناصر

از طرف دیگر آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز اعلام کرد که بعد از گذشت بیش از 200 روز از جنگ اسرائیل علیه غزه خسارت‌های گسترده‌ای به زیرساخت‌های حیاتی در این منطقه وارد شده و حجم ویرانی‌ها بی‌سابقه است. خسارت‌های وارد شده به زیرساخت‌های حیاتی غزه نیز بسیار زیاد می‌باشد و بیش از یک میلیون نفر خانه‌های خود را به طور کامل از دست داده‌اند و 75 درصد مردم نیز آواره شده‌اند.

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) نیز در همین زمینه اعلام کرد که میزان ویرانی‌ها در نوار غزه تکان دهنده بوده و آتش بس تنها امید باقی مانده برای نجات ساکنان نوار غزه که هنوز توانسته‌اند زنده بمانند، است.

ماه گذشته بانک جهانی و سازمان ملل در گزارشی با بررسی میزان ویرانی‌هایی که رژیم اشغالگر در تجاوزگری وحشیانه خود در نوار غزه به وجود آورده است، اعلام کردند که هزینه خسارت به ساختمان‌ها و زیرساخت‌های حیاتی در نوار غزه تنها در 4 ماه تقریباً 18.5 میلیارد دلار است که معادل 97 درصد ناخالص تولید داخلی کرانه باختری و نوار غزه باهم، در سال 2022 می‌باشد.

بر اساس این گزارش، 72 درصد خسارت‌ها مربوط به ساختمان‌های مسکونی، 19 درصد به زیرساخت‌های خدمات عمومی مانند آب، بهداشت و آموزش و 9 درصد مربوط به ساختمان‌های تجاری و صنعتی است. برآوردها نشان می‌دهد تقریبا همه بخش‌های غزه تحت تاثیر این جنگ قرار گرفته‌اند و شاید بخش بسیار کمی باشد که هنوز آسیب ندیده است. بمباران‌ها حجم بسیار عظیمی از ویرانی را بر جای گذاشته‌اند که تخمین زده می‌شود حجم آنها ده‌ها میلیون تن باشد. این بدان معناست که عملیات آواربرداری در غزه سال‌ها طول خواهد کشید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • عقب‌نشینی تیپ «ناحال» و دور تازه شکست‌های اسرائیل در غزه
  • آواربرداری نوار غزه احتمالا ۱۴ سال طول می‌کشد
  • سازمان ملل: آواربرداری در غزه احتمالاً ۱۴ سال طول می‌کشد
  • عقب‌نشینی تیپ «ناحال» و دور تازه شکست‌های اسرائیل در غزه
  • تحلیلگران سیاسی درباره «وعده صادق» چه گفتند؟
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • احتمال ریزش سنگ ریزه در جاده گنجنامه-تویسرکان
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • (ویدئو) آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد