Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرماندار کاشان گفت: معدن کامو کاشان تا تصمیم‌گیری شورای معادن استان اصفهان حق استخراج ندارد و تنها انتقال دپو با حضور نماینده مردم امکانپذیر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کاشان، معدن جوشقان کامو یکی از معادنی است که باعث شده به سرچشمه‌های اصلی آن منطقه لطمات قابل توجهی را وارد کند به نحوی که کشاورزان و اهالی منطقه کامو نسبت به فعالیت این معدن اعتراض داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ابراز نارضایتی به اندازه‌ای بود که جمعی از اهالی کامو به نشانه اعتراض در مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت حضور پیدا کردند و این در حالی است که محمد درویش، کنش‌گر محیط زیست نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از فعالیت این معدن اظهار نگرانی کرده بود.

اتفاقات اخیر واکنش محمدشریف زارعی، فرماندار شهرستان کاشان را به دنبال داشت؛ وی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان ضمن اشاره به اتفاقات روزهای گذشته اظهار داشت: فعالیت معدن کامو بستگی به تصمیم شورای معادن استان اصفهان دارد.

وی در تشریح این مهم افزود: شورای معادن استان اصفهان با جمع‌آوری مستندات نماینده مردم و کشاورزان و نماینده بهره‌برداران معدن کامو و نظر کارشناسی آب منطقه‌ای تصمیم‌گیری کند و به نتیجه واحد برسد.

فرماندار شهرستان کاشان در زمینه فعالیت معدن کامو از توابع این شهرستان ابراز داشت: تا زمان تصمیم‌گیری معدن حق استخراج ندارد و فقط با حضور و نظارت نماینده مردم معدن‌دار می‌تواند مواردی که استخراج و دپو شده انتقال دهد.

مجوز فعالیت معدن در حمایت از خانواده زندانیان در استان فارس صادر شدارائه دستاوردهای صنعت مس در نمایشگاه بین‌المللی معدن کرمانسوخت ژنراتورهای معدن طلای هیرد تامین می‌شود

وی با بیان اینکه هرگونه اقدام منوط به تصمیم‌گیری شورای معادن استان اصفهان است، گفت: کاشان بیشترین معادن استان اصفهان را به خود جای داده و این موضوع یکی از پتانسیل‌های منطقه است اما آنچه در استخراج معدنی مهم بوده عدم آسیب به دیگر گروه‌ها به ویژه عموم مردم و کشاورزان است.

انتهای پیام/801/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای معادن استان اصفهان تصمیم گیری معدن کامو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۰۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است+فیلم

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان ضمن اشاره به حضور در کاشان با هدف برآورد خسارات سیل گفت: تصرف و عدم لایروبی رودخانه از مشکلات در کاشان است. - اخبار استانها -

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، هدف از حضور در منطقه را بررسی خسارات ناشی از سیل عنوان کرد و اظهار داشت: از محورهای مواصلاتی و سیلاب‌ها بازدید به عمل آمد. این جبهه از شمال استان وارد شده بود و از این رو مناطق شمالی و شرقی استان اصفهان را تحت تأثیر قرار داده بود.

 

.

 

وی با بیان اینکه بارش باران تا 20 و حتی در ارتفاعات تا 40 میلیمتر گزارش شده است، افزود: بارش باران باعث طغیان رودخانه‌های فصلی شد و روان‌آب و گل و لای را به مناطق مختلف وارد کرد و از طرفی باعث شد سیلاب در برخی از مناطق شهری کاشان ورود پیدا کند.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان ابراز داشت: روان‌آب و سیلاب در مناطق دو، سه و چهار کاشان وارد شد و از سوی دیگر اطراف اتوبان، فرودگاه و شهرک صنعتی جعفرآباد نیز تحت تأثیر قرار گرفت و بر این اساس نیروهای امدادی وارد عمل شدند و این سامانه علاوه بر کاشان دیگر مناطق استان اصفهان را نظیر آران و بیدگل، اردستان و دیگر شهرها تحت تأثیر قرار داد.

وی با بیان اینکه خسارات تاکنون به صورت دقیق برآورد نشده است، گفت: با توجه به اجرای طرح‌های ایمنی و امداد اولیه تیم‌های مختلف رفع مشکلات در دستور کار قرار گرفت اما خساراتی به منازل مسکونی، مزارع، باغات، معابر، تأسیسات شهری و غیره وارد شد و سه روز برای ارزیابی خسارت فرصت باقی است.

کاشانی‌ها از تردد در مسیر رودخانه‌ها خودداری کنند

شیشه‌فروش با بیان اینکه بیمه راهکار جبران خسارت در بخش کشاورزی است، تصریح کرد: قرار شد بنیاد مسکن منازل آسیب‌دیده را بررسی و در سامانه ثبت کند در حالی که یکی از مشکلات اساسی عدم لایروبی و تصرف رودخانه‌ها است و از این رو تأکید است طرح‌های آبخیزداری با اولویت اجرا شود.

انتهای پیام/801

 

دیگر خبرها

  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • هوای روز جمعه اصفهان و کاشان آلوده است
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است+فیلم
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • ماینرهای قاچاق در نیکشهر کشف شد