Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، در بین انواع برنج، گوشت و شکر، بیشترین افزایش قیمت در اسفند ماه سال قبل مربوط به انواع برنج ایرانی بوده، به طوری که قیمت هر کیلوگرم برنج هاشمی درجه یک و طارم اعلا با ۱۳۱.۸ و ۱۳۰.۱ درصد افزایش، از میانگین ۳۳ هزار و ۵۰۰ تومان در اسفند ماه سال ۱۳۹۹، به بیش از ۷۷ هزار تومان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی در سال ۱۴۰۰ جدال بر سر کاهش دوره ممنوعیت فصلی واردات برنج بین دستگاههای مختلف و واردکنندگان در جریان بود و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی با اشاره به خشکسالی ۵۰ سال گذشته و آسیب جدی آن به کشت‌های مختلف کشاورزی از جمله برنج، از کاهش حدود ۱۸ تا ۱۹ درصدی تولید برنج داخلی خبر داده و همین موضوع را عامل افزایش قیمت برنج داخلی عنوان کرده بود. در نهایت دوره ممنوعیت فصلی که هر سال از ابتدای مردادماه آغاز و تا آذر ماه ادامه دارد، سال گذشته ممنوعیت زودتر از سالهای قبل، یعنی از اول آذر برداشته شد.

تغییرات قیمت برنج خارجی

قیمت برنج پاکستانی نیز در همین ماه ۲۵.۳ درصد نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۹ افزایش یافته و از حدود ۲۴ هزار و ۶۰۰ تومان به حدود ۳۰ هزار و ۸۰۰ تومان در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ رسیده است. اما قیمت برنج تایلندی با افزایش جزئی ۱.۱ درصد در این یک سال به ۱۵ هزار و ۸۰۰ تومان رسیده است.

در این میان شکر در رتبه سوم افزایش قیمت بعد از دو نوع برنج ایرانی قرار دارد که قیمت آن ۶۰.۲ درصد نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است؛ به طوریکه قیمت هر کیلوگرم شکر سفید از حدود ۱۰ هزار و ۵۰۹ تومان در اسفند ماه سال ۱۳۹۹ به حدود ۱۶ هزار و ۸۰۰ تومان در ماه مشابه سال ۱۴۰۰ رسیده است.

افزایش ۲۷ درصدی قیمت مرغ

قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ تازه نیز در بهمن ماه با افزایش ۲۷.۱ درصدی به بیش از ۳۰ هزار تومان رسیده است. قیمت این محصول در ماه مشابه سال قبلش حدود ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومان بوده است.

نرخ مصوب مرغ برای مصرف کننده در فروردین سال قبل ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان تعیین شد، اما در اوایل آذر با افزایش مجدد به ۳۱ هزار تومان تغییر کرد.

گوشت قرمز چقدر گران شد؟

در این میان قیمت هر کیلو گوشت گوساله و گوسفندی با ۳۵.۱ و ۲۰.۱ درصد افزایش در اسفند سال قبل به حدود ۱۴۵ و ۱۴۹ هزار تومان رسیده است. قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی و گوساله در ماه مشابه سال ۱۳۹۹ به ترتیب حدود ۱۰۷ و ۱۲۴ هزار تومان بوده است.

 بر این اساس، کمترین افزایش قیمت سال قبل نسبت به سال ۱۳۹۹ مربوط به برنج تایلندی بوده است.

کد خبر 679992 منبع: ایسنا برچسب‌ها گوشت برنج کالاهای اساسی مرغ شکر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: گوشت برنج کالاهای اساسی مرغ شکر اسفند ماه سال هزار و ۸۰۰ تومان تومان رسیده ماه مشابه سال افزایش قیمت سال ۱۳۹۹ هزار تومان قیمت برنج سال ۱۴۰۰ سال قبل ۱ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۰۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها

یاسین کیخا، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، درخصوص جزئیات فراخوان‌های منتشرشده از سوی بنیاد برای جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: طرح جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی (خصوصی و دولتی)، طی سه مرحله فراخوان انجام و در هر مرحله تعدادی کد شغل از سوی سازمان‌ها، اعلام شد.

وی ادامه داد: در آخرین فراخوان، حدود ۳ هزار کد شغل، براساس اعلام نیاز سازمان‌ها و ارگان‌ها اعلام شد.

کیخا گفت: سال گذشته، طی یک فراخوان نیمه متمرکز برای بخش خصوصی، حدود ۵۰۰ کد شغل با اعلام نیاز از ۹۰ شرکت خصوصی، اطلاع‌رسانی شد و حدود ۸۰۰ نفر ثبت‌نام کردند.

وی به ارگان‌هایی که بیشترین استقبال برای ورود به آنها در فراخوان‌ها، وجود داشت اشاره کرد و گفت: از میان دستگاه‌های دولتی، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان بنادر بیشترین آمار جذب نخبگان را داشته است که حدود ۱۴۰ نفر، به این ارگان معرفی شدند.

معاون سرآمدان بنیادملی نخبگان، به چگونگی تعیین کد شغل‌ها در فراخوان‌های استخدامی نخبگان اشاره کرد و ادامه داد: اغلب ارگان‌ها و نهاد‌های مرتبط براساس نیاز سازمانی خود، کد شغل‌هایی را اعلام می‌کنند. 

وی ادامه داد: ابتدا، کد شغل‌ها توسط سازمان‌ها به سازمان اداره استخدامی ارائه می‌شود و سپس این سازمان باید کد‌های اعلام‌شده را تایید کند.

کیخا درخصوص جایگاه‌های شغلی که در فراخوان‌ها برای نخبگان درنظر گرفته می‌شود، گفت: جایگاه‌های شغلی، اغلب نخبگانی است و براساس تخصص نخبگان درنظر گرفته می‌شود، اما ممکن است در یک سازمان، نخبه به‌عنوان کارشناس اداری هم استخدام شود.

وی به «سامانه دانا» اشاره کرد و توضیح داد: بعد از اینکه فراخوان‌ها توسط بنیاد ملی نخبگان منتشر شد، افراد می‌توانند از طریق سامانه دانا، مدارک موردنیاز را ارسال کرده و از شرایط استخدامی برای نخبگان، اطلاعات جامعی را به‌دست آورند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پایان از ورود بنیاد ملی نخبگان به حوزه علوم انسانی و اجتماعی برای فراخوان‌های استخدامی خبر داد و گفت: در ارگان‌هایی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کشور، ظرفیت‌های مختص نخبگان علوم انسانی را برای جذب، در فراخوان‎ها اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • مقاومت فلسطین: تنها در صورت تغییرات اساسی پیشنهاد اسرائیل پذیرفته می‌شود