Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر ناصر سرگلزایی گفت: توسعه ارتباطات بین المللی در حوزه آموزش مجازی دانشجویان دندانپزشکی در قالب تجهیز سه کلاس آموزشی به امکانات مورد نیاز و دعوت از اساتید خارجی در این دانشکده به اجرا در آمده است.

وی با اشاره به آموزش مجازی به عنوان یکی از شیوه های نوین آموزشی، خاطر نشان کرد: موقعیت کرونا فرصتی به وجود آورد که از این موقعیت آموزشی بتوانیم استفاده کنیم از همین رو در حال حاضر سه کلاس از هشت کلاس مجهز به اموزش مجازی شده است و در این زمینه از اساتید خارج از کشور بهره خواهیم برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: فعالیت های آموزشی در دو بخش تئوری و عملی اجرایی می شود؛ در بخش عملی کلاس های آموزشی به شکل حضوری و در بخش تئوری نیز فعالیت به صورت مجازی برگزار شد، البته تمام اقدامات براساس آیین نامه های ابلاغی دانشگاه برنامه ریزی شده است.

سرگلزایی با اشاره به اینکه یک وقفه در حوزه آموزش عملی و تئوری در سال ۹۹ به دلیل پاندمی کرونا به وجود آمد که مجبور شدیم این وقفه را در سال ۱۴۰۰ جبران کنیم، گفت: با همکاری اساتید و دانشجویان سال تحصیلی در قالب سه ترم اجرا شد تا در این راستا نواقص موجود برطرف شود.

وی با بیان اینکه یکسری پیشرفته ها نیز علی رغم وجود کرونا در این دانشکده رقم خورده است، گفت: دانشکده دندانپزشکی در سال ۱۴۰۰ در بورد تخصصی رزیدنت ها و دستیاران حائز رتبه های برتر ملی شد که از آن جمله می توان به رتبه اول دوره پریو، رتبه دوم گروه ترمیم، رتبه اول، دوم و سوم گروه اطفال، رتبه سوم بیماری های دهان اشاره کرد.

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: علاوه بر این در علوم پایه در بحث منطقه ۹ نیز رتبه اول و دوم و سوم توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد کسب شد.

وی با بیان اینکه در ارتباط با بحث پیشرفت دانشکده در مسیر نسل سوم، مهمترین مطلب ارتباط با صنعت است، افزود: باید به سمتی برویم که تحقیقات مربوط به تهیه متریال و تجهیزات مورد نیاز دندانپزشکی را در ارتباط با صنعت مورد بررسی قرار دهیم.

سرگلزایی افزود: در طرح های عملیاتی سال ۱۴۰۱ ارتباط با صنعت و شرکت های دانش بنیان مدنظر است؛ در بحث الگوی توسعه، ارتقای کیفیت آموزش، توجه به طرح درس، توجه به کرویکلوم های آموزشی و موانع پیش روی اجرایی شدن، توجه به طرح دوره ها و مهمترین عامل در ارتقای کیفیت اموزشی ارزشیابی اساتید و ارایه بازخورد به اعضای هیات علمی در راستای رفع نواقص مدنظر است.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص عملکرد دانشگاه ها گفت: دانشگاه باید مظهر اقتدار علمی کشور باشد و اساتید، محقین و دانشجویان در فکر تعالی جایگاه علمی دانشگاه باشند.

کد خبر 5502742

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد دندانپزشکی آموزش مجازی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی سازمان سنجش دانشگاه تهران آموزش پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه الزهرا دانشگاه علامه طباطبایی آموزش مهارتی آزمون دستیاری وزارت علوم تحقیقات و فناوری مصاحبه دکتری دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۰۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران

به گزارش جماران؛ روابط عمومی دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش به خبر خبرگزاری مهر نوشت: چند روز قبل خانم دکتر علم الهدی دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای انقلاب فرهنگی و هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده دانشگاه تهران در کنار سایر اساتید دارای صلاحیت این مهم انتخاب می شود. در عملیاتی روانی، انتصاب وی به عضویت در کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران تعمیم می یابد و عملا دروغ بزرگ شکل می گیرد!

در پاسخ روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران آمده است:

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد