Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@12:14:58 GMT

«مرو» میزبان کنفرانس ساخت خطوط لوله تاپی

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۲۱۱۸۳

«مرو» میزبان کنفرانس ساخت خطوط لوله تاپی

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس، به میزبانی «مرو » ترکمنستان کنفرانس بین‌المللی در مورد ساخت خط لوله گاز تاپی (ترکمنستان-افغانستان-پاکستان-هند) برگزار و تأثیر این پروژه بر توسعه اجتماعی-اقتصادی منطقه ارزیابی شد.

دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه ترکمنستان در استان مرو ابتکار برگزاری این مراسم را بر عهده داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دفتر منطقه‌ای وزارت امور خارجه ترکمنستان در سخنانی تاکید کرد که پروژه تاپی کمک بزرگی به شکوفایی منطقه آسیا کرده و متضمن توسعه اقتصادی-اجتماعی افغانستان خواهد بود.

«فضل محمد صابر» کاردار افغانستان در ترکمنستان تایید کرد که امروز کشورش به حمایت اقتصادی نیاز دارد و  ساخت خط لوله گاز در ولایاتی که تاپی از آن عبور خواهد کرد، می‌تواند کمک بزرگی باشد.

وی تاکید کرد در این راستا برنامه ریزی شده شرکت‌های بسیاری افتتاح و هزاران شغل ایجاد شود که افزایش استاندارد زندگی مردم را تضمین می‌کند.

صابر ادامه داد: اکنون طرف افغان در حال حل تعدادی از مسائل مربوط به اجرای این پروژه هستند. بر اساس اطلاعات بدست آمده، در آینده نزدیک عملیات ساخت خط لوله گاز در قلمرو افغانستان آغاز خواهد شد.

وی افزود: در مرحله اول، این انشعاب تا ولایت هرات امتداد می‌یابد، جایی که بیش از سه میلیون نفر می‌توانند از گاز طبیعی ترکمنستان استفاده کنند. 

صابر ابراز اطمینان کرد امیدوار است این پروژه با سرعت بیشتری ادامه یابد.

«عرفان احمد» سفیر پاکستان در ترکمنستان در این نشست خاطرنشان کرد که روند مذاکرات در مورد پروژه‌های خط لوله گاز تاپی و خط انتقال برق ترکمنستان-افغانستان-پاکستان (TAP) خوش بینی زیادی را القا می‌کند.

وی یادآور شد که در ژانویه سال جاری، هیئت ترکمنستان مذاکرات خوبی در مورد پروژه‌های تاپ و تاپی در وزارت انرژی پاکستان انجام داد که در آن توافق بر لزوم اجرای سریع آنها به نفع توسعه کل منطقه است.

به گزارش فارس؛ بانک توسعه آسیایی آمادگی خود را برای سرمایه گذاری 1.1 میلیارد دلاری در اجرای تاپی اعلام کرد. در حال حاضر 25 موافقتنامه در سطح دولت منعقد شده است که هدف آن ساخت خط لوله گاز تاپی است. 10 موافقتنامه دیگر در دست توسعه است و افغانستان در حال تهیه قانون ویژه درباره پروژه تاپی است.

برای ساخت خط لوله، مناقصات خرید منابع مادی و فنی و مشارکت پیمانکاران اعلام شد، اما در نیمه اول سال 2020 به دلیل شرایط سخت اپیدمیولوژیک، در مراحل مختلف به طور موقت متوقف شد. علاقه مندی شرکت‌های مختلفی از اروپا، روسیه، ترکیه، عربستان سعودی و سایر کشورها برای شرکت در این پروژه بود.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: تاپی کنفرانس مرو ساخت خط لوله گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۱۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، دانشگاه اسلامی سلطان احمد شاه در کوالالامپور، پایتخت مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است.

این کنفرانس از امروز یکشنبه (16 اردیبهشت‌ماه) با حضور روسای دانشگاه ها از 27 کشور اسلامی آغاز و تا روز سه‌شنبه (18 اردیبهشت ماه) ادامه دارد.

تاکید بر واقعیت آموزش و استراتژی‌های دیجیتال در آینده، تجارب علمی و آموزشی در دانشگاه‌های پیشرفته جهان معاصر، نقش آموزش دانشگاهی در حفظ محیط زیست و بیداری در جوامع عربی و اسلامی از موضوعاتی است که در این کنفرانس مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

ارتقای کیفیت آموزش در جهان اسلام به سطح آموزش جهانی، فعال کردن نقش‌آفرینی دانشگاه‌های دولتی و خصوصی در مسیر پیشرفت جامعه، تقویت آموزش فنی و حرفه‌ای برای توسعه جوامع، ایجاد فضای رقابتی میان مراکز آموزشی در جهان اسلام، بردن ایده‌های کلی به سمت خلق نظام آموزشی جدید و پیشرفته به منظور آینده‌ای بهتر برای کشورهای درحال توسعه از اهداف این کنفرانس بین‌المللی است.


 

دیگر خبرها

  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • اصفهان؛ میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • بهره برداری از راه آهن افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره برداری افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه