Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@23:04:53 GMT

۱۷۰۰ بیمار ام اس در یزد شناسایی شدند

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۲۱۷۳۰

۱۷۰۰ بیمار ام اس در یزد شناسایی شدند

ابوترابی، مدیرعامل انجمن ام اس استان یزد گفت: در حال حاضر هزار و ۷۰۰ بیمار ام اس در استان یزد شناسایی شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرضیه ابوترابی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به فعالیت های انجمن MS استان یزد اظهار کرد: در حال حاضر هزار و ۷۰۰ بیمار MS در استان یزد تحت پوشش انجمن MS هستند و اطلاعات و مدارک آنها در این انجمن ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل انجمن MS استان یزد با اشاره به تولید داروهای داخلی در زمینه این بیماری و اثربخشی خوب این داروها نسبت به مشابه خارجی آن، افزود: اکثر داروهای این بیماران تولید داخلی است و در مورد تامین دز دارو مشکلی وجود ندارد اما شرایط اقتصادی و تحریم ها در مورد تامین برخی از داروهای بیماران MS به میزانی تاثیرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه بیماران MS مشکلاتی غیر از مشکلات اقتصادی دارند، عنوان کرد: بیماران MS علاوه بر مشکلات اقتصادی مانند افزایش قیمت برخی از داروها، مشکلاتی از قبیل پایین بودن سطح آگاهی جامعه نسبت به این بیماری و برچسب زدن به بیماران MS دارند.

ابوترابی افزود: برچسب هایی که جامعه به این بیماران می زند از نظر روحی و روانی بر روی بیماران اثر زیادی می گذارد و حتی می تواند منجر به این شود که بیمار در مراحل اولیه نسبت به درمان اقدام نکند و نسبت به این بیماری پذیرش سخت و حتی انکار بیماری داشته باشد.

مدیرعامل انجمن MS استان یزد این بیماری را قابل کنترل خواند و گفت: بیماری MS با توجه به پیشرفت های علمی به خصوص در ۱۰ سال اخیر، قابل کنترل است و باید توجه داشت که برای کنترل این بیماری داروهای زیادی در بازار جهانی و حتی بازار ایران وجود دارد و به میزان زیادی نسبت به حل مشکل ناتوانی بیمار کمک می کند.

وی اظهار داشت: مسئله اصلی برای بیمار، ادامه روند درمان است و باید در نظر داشته باشند در صورت استمرار نسبت به درمان، احتمال ورود بیمار به مرحله شدید تنها ۲۰ درصد است و این در حالیست که اگر بیمار درمان را نیمه کاره رها کند و یا در فاز اولیه بیماری از درمان اجتناب کند، احتمال ورود به مرحله شدید به ۸۰ درصد افزایش می یابد.

ابوترابی از بیماران مبتلا به MS که تاکنون اقدام به مراجعه به این انجمن نکرده اند، خواست: با مراجعه به دفتر انجمن به نشانی جنب بیمارستان شهید صدوقی، پلی کلینیک فوق تخصصی بقایی پور، نسبت به تکمیل پرونده خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان یزد بیماران MS انجمن MS

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۱۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان