Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، زهره الهیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، امروز (دوشنبه ۹ خرداد ماه) به همراه هیئتی از فعالان حوزه دانش بنیان با هدف معرفی توانمندی‌های پزشکی، دارویی، تجهیزات و لوازم بیمارستانی، خدمات پزشکی و گردشگری سلامت ایران عازم ونزوئلا شد.

الهیان در مورد اهمیت این سفر، گفت: در این سفر با وزیر زنان ونزوئلا دیداری رسمی خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال، نشست‌هایی هم توسط سفیر جمهوری اسلامی ایران در کاراکاس تدارک دیده شده است که امیدوارم در این سفر ضمن ملاقات و دیدار با این افراد، بتوانیم در ارتباط با موضوعات مهم مانند موضوع بهداشت و درمان، دارو، خدمات پزشکی و تجهیزات بیمارستانی که جمهوری اسلامی ایران امکان صادرات این محصولات و در عین حال ارائه این خدمات پزشکی را دارد، موفقیت‌هایی را کسب کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این سفر ۵ روز طول خواهد کشید و با تعدادی از سازمان‌های مردم نهاد نیز دیدار و گفتگو خواهیم کرد.

پیش از این، نشست‌های متعددی برای هدف گذاری و برنامه‌ریزی بخش‌های مختلف مرتبط با حوزه دارو، درمان و پزشکی و هماهنگی با کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ونزوئلا در تهران با نگاه به چالش‌ها و راهکارهای همکاری بین دو کشور در بخش خصوصی برگزار شده است.

از سوی دیگر، حضور شرکت‌های فعال و علاقمند در بازار ونزوئلا هم در ابعاد مختلف توسط زهره الهیان و سایر اعضای هیئت مورد مداقه قرار گرفته و در نتیجه مقرر شد که هیئت با سفر به ونزوئلا ضمن بررسی بازار این کشور، امکان تعاملات بیشتر را فراهم کنند.

سفارت جمهوری اسلامی ایران نیز از این اقدام استقبال کردند و با برنامه‌ریزی در کاراکاس ملاقات‌هایی را نیز با مقامات و مسئولان دولتی و بخش خصوصی تدارک دیده‌اند.

در عین حال، سازمان توسعه تجارت نیز در استقبال از این اقدام، دستور صدور مجوز برای هیئت اعزامی از ایران را برای روان سازی و استفاده بهینه از مناسبات اقتصادی صادر کرد. مسئولانی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مجموعه جهاد دانشگاهی و تعدادی از فعالان بخش خصوصی هم در این سفر حضور دارند.

کد خبر 5502925 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران سازمان توسعه تجارت ونزوئلا فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران شهید صیاد خدایی ایران مجلس شورای اسلامی سیدابراهیم رئیسی مقام معظم رهبری حسین امیرعبداللهیان مجلس یازدهم هیئت دولت علی بهادری جهرمی حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی علی شمخانی تاجیکستان امامعلی رحمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۱۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • فروش دانش‌ بنیان‌ها طی سال گذشته به ۵۳۰ هزار میلیارد تومان رسید
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد