Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@18:40:54 GMT

۱۷۶ هزار خودرو در دور نخست قرعه کشی عرضه شد

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۲۲۰۰۶

۱۷۶ هزار خودرو در دور نخست قرعه کشی عرضه شد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله توکلی لاهیجانی در یک گفت و گوی تلویزیونی، اظهار کرد: فرایند ثبت نام در سامانه متمرکز قرعه کشی خودرو از ۹ صبح ۲۷ اردیبهشت آغاز شد و یک هفته ادامه داشت و امروز هم فرایند قرعه کشی انجام می‌شود. در این دوره ۴ میلیون ۱۷۵ هزار و ۳۵۲ نفر ثبت نام کردند که ۳ میلیون و ۸۸۷ هزار و ۳۰۱ نفر در طرح عادی ۲۹۷ هزار نفر در طرح حمایت از خانواده ثبت نام کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت افزود: ۱۷۶ هزارو ۹۱۱ خودرو در قالب ۱۱۵ طرح فروش متنوع (فوری، مشارکت در تولید، فروش سه ماهه و یک ساله) در این سامانه عرضه شد.

توکلی لاهیجانی گفت: فرایند فروش به عهده خودوسازان است لیست کسانی که خودرو به آنها تخصیص داده خواهد شد در اختیار خودروسازان قرار میگرد و مطابق فرایند فروش، فرایند واریز وجه و تحویل از سوی خودروسازان انجام خواهد شد.

وی افزود: روند پایدار تولید در صنعت خودروی کشور بعد از چند سال صعودی شده است و از خردادماه خودرو به صورت تولید کامل عرضه می‌شود بنابراین عرضه به بازار بهبود می‌یابد. عرضه پایدار خودرو در دوره‌های بعدی قرعه کشی خواهیم داشت.

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت در مورد اجرای قانون جوانی جمعیت، گفت: در خصوص طرح جوامی جمعیت ۲۹۷ هزار و ۵۱ نفر ثبت نام کردند و بعد از استعلام ۱۴۵ هزار نفر واجد شرایط بودند. ۵۶ طرح تنوع برای طرح جوانی در نظر گرفته شده است که با توجه به اینکه در ۴۲ طرح میزان متقاضیان از ظرفیت کمتر بوده خودرو بدون قرعه کشی تخصیص می‌یابد.

توکلی لاهیجانی تصریح کرد: برای اجرای طرح جوانی سازوکار و ایجاد زیرساخت لازم بود؛ راه اندازی سامانه متمرکز قرعه کشی و افزایش تولید خودرو روند تخصیص خودرو در طرح جوانی جمعیت را بهبود می بخشد.

کد خبر 5502952 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: قرعه کشی خودرو پیش فروش خودرو سامانه یکپارچه فروش خودرو وزارت صنعت معدن و تجارت روسیه بانک مرکزی ایران وزارت جهاد کشاورزی کالاهای اساسی وزارت صنعت معدن و تجارت نهاده های دامی بورس بانک مرکزی قیمت خودرو هدفمندی یارانه ها قیمت نفت قیمت طلا قیمت سکه بهار آزادی نهضت ملی مسکن قرعه کشی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۲۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار ایلان ماسک با نخست وزیر چین در پکن
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • تصمیم‌گیری درخصوص عرضه پژوپارس در شورای رقابت
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران