Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند در حاشیه گشایش این نمایشگاه، در جمع خبرنگاران، گفت: با توجه به رویکرد و استراتژی شرکت پتروشیمی شازند مبنی بر استفاده حداکثری از توانمندی‌های داخلی و جلوگیری از خروج ارز ، اداره مهندسی ساخت و خودکفایی در این شرکت تشکیل و تامین قطعات یدکی از سوی سازندگان داخلی بر عهده این اداره قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: با توجه به اقدامات صورت گرفته از سال ۹۹ تاکنون بالغ بر ۷۷۰ تقاضا مشتمل بر حدود سه هزار قلم کالا از سوی این‌ مجموعه فرآیند داخلی سازی را طی کرده که بر اساس محاسبات صورت گرفته باعث صرفه جویی و جلوگیری از خروج ارز به میزان ۲۵ میلیون یورو شده است.

مدیر عامل شرکت پتروشیمی شازند با اشاره به اهداف داخلی سازی این شرکت اظهار داشت: صرفه جویی ریالی، جلوگیری از خروج ارز، قطع وابستگی از تامین کننده‌های خارجی و ایجاد بستر خلاقانه در مجتمع از جمله این اهداف است. 

ولدخانی گفت: داخلی سازی قطعات و تجهیزات و قطع وابستگی از تامین کننده‌های خارجی، داخلی سازی از طریق مهندسی معکوس، داخلی سازی قطعات از طریق مهندسی ارزش و مبتکرانه، داخلی سازی از طریق ساخت قطعات در کارگاه مرکزی مجتمع، جایگزینی تجهیزات فرسوده از موجودی های شرکت از جمله برنامه های عملیاتی این شرکت در راستای بومی‌سازی‌ تجهیزات است.

وی  ادامه داد: مجموعه قطعات داخلی شده شامل، قطعات دوربین و کمپرسورها ، قطعات و تجهیزات اکسترودرها، قطعات توربو اکسپندرها، کنترل ولوها، ادوات ابزار دقیق، قطعات انواع پمپ‌ها، شیرهای اطمینان و فیلترها، قطعات برقی، الکاروموتور و آسانسورها، قطعات مکانیکی تجهیرات ثابت، تجهیزات آنالایزر است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند بیان کرد: این مجموعه در سه سال گذشته بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشته و سال گذشته نیز این میزان ارزآوری ۳۳۰ میلیون دلار بوده است.

ولدخانی گفت : مجموعه پتروشیمی شازند یکی از بزرگترین مجموعه‌های پتروشیمی کشور است و با دارا بودن ۱۷ واحد تولیدی و ۶ واحد سرویس دهی و عدم نیاز برخی امکانات از جمله برق به شبکه سراسری مایحتاج خود را تامین می‌کند.

وی تصریح کرد: بیش از پنج هزار واحد تولیدی پایین دستی از شرکت پتروشیمی شازند تغذیه می‌شوند و این واحد زمینه قریب به ۱۰۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم و همچنین چهار هزار اشتغال مستقیم را فراهم کرده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند میزان واردات این مجموعه در سال گذشته را ۱۲۰ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: واردات این شرکت پتروشیمی در سال گذشته به کمتر از ۵۰ میلیون دلار رسید.

ولدخانی با بیان اینکه میزان تولید محصولات این مجموعه سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن است گفت: با تلاش پرسنل‌ این شرکت در سال گذشته برای نخستین بار در عمر خود بالای ۲۰۰ هزار میلیارد ریال فروش و به بیش از ۴۰ کشور صادرات داشته است.

فرماندار شهرستان شازند نیز در این آئین گفت: گشایش نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های دانشی مجموعه شرکت پتروشیمی شازند در شرایط تحریم مایه مباهات و افتخار استان مرکزی است‌.

«یحیی رمضانی »افزود: خودکفایی و بومیسازی تجهیزات در حوزه نفت، پتروشیمی و پالایشگاهی در این شرکت این پیام‌ را به دشمنان و بدخواهان نظام‌جمهوری اسلامی مخابره می‌کند که اعمال تحریم‌ها نتوانسته تاثیری بر فناوری و دانش متخصصان و مهندسان ایرانی بگذارد.

وی تاکید کرد: سال ۱۳۳۷ نخستین پتروشیمی در شهرستان مرودشت ساخته شد و اکنون ۵۱ شرکت پتروشیمی در سطح کشور فعالیت می‌کند و ۳۷ محصول تولیدی پتروشیمی به ۱۱۰ محصول متنوع افزایش یافته است.

فرماندار شازند اظهار داشت: ۸۵ درصد فناوری‌های پتروشیمی و صنعت نفت توسط این مجموعه انجام می‌شود و امید است با تولیدات پایین دستی در مجموعه شرکت پتروشیمی شازند ، زمینه سرمایه گذاری را در استان و این شهرستان فراهم‌ کنیم.

امام جمعه شهرستان شازند نیز در این آیین گفت: ساخت و تولید این قطعات بسیار دشوار بود که با تلاش و هم افزایی مدیریت و مجموعه پرسنل شرکت پتروشیمی شازند به ثمر نشست و اکنون بیش از ۸۰ درصد قطعات که با زحمت و بهای بسیار زیاد از خارج تامین می‌شد در این شرکت تولید شده که مایه مباهات و افتخار است.

حجت الاسلام سید «احمد مهدی‌نژاد» افزود: تمام پیشرفت‌های کنونی جامعه به لحاظ کیفی و کمی در حوزه علمی، صنعتی و تکنولوژی زیر سایه نظام‌ ولایی صورت می‌گیرد و در این راستا رهبر معظم انقلاب نیز شرکت‌های دانش بنیان را مورد حمایت ویژه قرار داده‌اند.

پتروشیمی شازند در سال ۱۳۷۲ بهره‌برداری شد و به عنوان یکی از واحدهای فرادستی مطرح برای زنجیره بزرگی از تولیدکنندگان متوسط و کوچک کشور کارسازی و تامین مواد اولیه دارد.

برچسب‌ها استان مرکزی شازند پتروشیمی شازند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی شازند پتروشیمی شازند استان مرکزی شازند پتروشیمی شازند شرکت پتروشیمی شازند میلیون دلار داخلی سازی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۲۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت

آفتاب‌‌نیوز :

«پیمان جبلی» رئیس سازمان صدا و سیما درباره آخرین وضعیت سریال‌های الف ویژه اظهار داشت: دو مجموعه تلویزیونی «الف ویژه» فاخر سلمان فارسی و موسی (ع) در دست تولید است؛ هر دو مجموعه نمایشی با برنامه ریزی منظم، مراحل مختلف آن‌ها در حال پیشرفت است.

وی افزود: فناوری تولید مجموعه موسی (ع) با سریال سلمان فارسی و همه مجموعه‌های نمایشی که تا کنون تولید شده، متفاوت است و بر اساس تولید مجازی یا همان Visual Production در دست ساخت است که تجهیزات قابل توجهی را باید تأمین کنیم که به تدریج در حال تأمین است.

رئیس سازمان صداوسیما گفت: امیدواریم امسال دو مجموعه تلویزیونی موسی (ع) و سلمان فارسی بر اساس زیرساخت‌ها و تجهیزات تولید مجازی در تراز روز دنیا برخوردار خواهند شوند؛ به نظر می‌رسد تولید مجموعه‌های فاخر الف ویژه اگر بخواهد با شکل فعلی ادامه یابد؛ هم به لحاظ هزینه و هم به لحاظ زمان تولید چندان به صرفه نباشد؛ لذا ما توسعه فناوری جدید «تولید مجازی» را هدف قرار داده ایم.

وی ادامه داد: در حال حاضر فصل یک سریال سلمان فارسی در خاک ایران از سال گذشته شروع شده و با همان برنامه ریزی که پیش بینی شده در حال پیشروی است در هفته‌های آتی شاهد حضور مجدد عوامل و بازیگران و برنامه سازی در شهرک غزالی صداوسیما خواهیم بود.

به گفته رئیس سازمان صداوسیما، سریال سلمان فارسی در ۳ فصل ساخته می‌شود فصل دوم آن که مربوط به بیزانس بوده، به اتمام رسیده و در حال حاضر فصل ایران در حال تصویربرداری است و فصل پایانی هم که مربوط به بخش حجاز است، بعد از اینکه فصل ایران به مراحل وسط یا پایانی برسد، مراحل پیش تولید فصل حجاز را هم آغاز می‌کنیم.

جبلی درباره لوکیشن تصویربرداری سلمان فاسی یادآور شد: عموما لوکیشن‌هایی که برای فصل بیزانس طراحی شد، در مجموعه شهرک سینمایی غزالی سازمان صداوسیما ساخته شد و یک ساخت و ساز‌های ماندگاری است که برای همه مجموعه‌های تلویزیونی یا سینمایی قابل استفاده است.

صداوسیما سریال‌های نمایش خانگی تراز را خریداری می‌کند

وی در پاسخ به پرسشی درباره خریداری سریال‌های نمایش خانگی از سوی صداوسیما و پخش در شبکه‌های سیما اظهار کرد: اگر در تولید مجموعه‌های نمایشی با ضوابط سازمان صداوسیما و هماهنگی بین تهیه کننده و مجموعه صداوسیما، برای شبکه نمایش خانگی برنامه‌ای تولید شود، هم حمایت می‌کنیم و هم خریداری کنیم، اما فعلا به مورد مشخصی نمی‌توانم اشاره کنم.

رئیس سازمان صداوسیما درباره ساخت فصول بعدی سریال‌های پرمخاطب سیما بیان کرد: اساسا یکی پایه‌های اساسی طرح تحول صداوسیما، فصل دوم سازی است به این معنا که اگر مجموعه‌هایی به هر دلیلی توفیقاتی داشتند، آن سریال‌ها به عنوان ارزش و ویژند صداوسیما مورد بهره برداری قرار می‌گیرند و فصول بعدی آن‌ها تلاش می‌شود ساخته شود؛ البته در هر موضوعی فصل‌های جدید باید با موضوعات متنوع و کیفیت بالاتر و بهتر ساخته شود تا به آن برند لطمه وارد نشود.

وی ادامه داد: عملکرد صداوسیما در دو سه سال اخیر نشان می‌دهد از برند‌های مهم حمایت کرده و برای ساخت فصل‌های بعدی آن‌ها اقدام کرده است مثلا زیرخاکی و «نون خ» بخشی از آنهاست؛ درباره ساخت فصول بعدی پایتخت هم قبلا توضیح داده ام؛ بنابراین سیاست مذکور ادامه می‌یابد و هر مجموعه‌ای که موفق بوده، مطمئن باشید ساخت فصول بعدی آن‌ها در دستور کار است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟