Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموع ظرفیت درنظر گرفته شده در خودروهای عرضه شده توسط خودروسازان در سامانه یکپارچه برای این دوره 176 هزار و 911 خودرو بود که در قالب 115 طرح فروش متنوع عرضه شد.

به گزارش ایران اکونومیست، پیرو مفاد نامه ریاست جمهوری (بند 5 الف) در خصوص شفاف­‌سازی فرآیند عرضه خودرو، اولین سامانه یکپارچه تخصیص خودرو با هدف شفاف­‌سازی فرآیند تخصیص خودرو به متقاضیان، تحت نظارت سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف­‌کنندگان کار خود را از ساعت 9 صبح  سه شنبه 27 اردیبشهت آغاز کرد و متقاضیان خودرو ظرف مدت یک هفته تا ساعت 9 صبح روز سه شنبه سوم خرداد اطلاعات ثبت نامی خود را در این سامانه وارد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌با توجه به افزایش 175 درصدی تولید خودروی کامل در خودروسازان بزرگ کشور تا خرداد امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل (تولید کامل بالغ بر 83 هزار خودرو ‌در مقایسه با ‌میزان 30 هزار خودروی کامل تولید شده ‌در مدت مشابه سال قبل‌) ‌38 مدل خودروی مختلف از 6 ‌خودروساز کشور در این دوره  ارائه شد و 4 میلیون و 175 هزار 352 نفر دراین سامانه ثبت نام کردند که ‌3 میلیون و 878 هزار و 301 نفر در قالب طرح عادی و 297 هزار و 051 نفر در طرح حمایت از خانواده بود‌

مجموع ظرفیت درنظر گرفته شده در خودروهای عرضه شده توسط خودروسازان در سامانه یکپارچه تخصیص برای این دوره 176 هزار و 911 خودرو بود که در قالب  115 طرح فروش متنوع (فروش فوری، فوق العاده، پیش‌فروش‌های کمتر از یک سال و مشارکت در تولید) عرضه شد.

با توجه به پایدار شدن روند تولید خودروی کامل در خودروسازان داخلی و همچنین کاهش 60 درصدی آمار خودروهای ناقض در پارکینگ نسبت به مدت مشابه سال قبل و  از سوی دیگر ایجاد شفافیت در عرضه خودرو به بازار‌، روند تخصیص خودرو در  سامانه تداوم پیدا خواهد یافت.

اجرای عملیات فروش توسط خودروسازان انجام می­‌‌شود و سازمان حمایت، نظارت بر میزان عرضه و حسن انجام تعهدات خودروساز در خودروهای تخصیص ­یافته را به عهده خواهد داشت.

‌در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو 56 طرح متنوع تخصیص خودرو در حوزه «حمایت از خانواده و جوانی» ارائه شده است که با توجه به آنکه میزان متقاضیان در 42 طرح مختلف، کمتر از ظرفیت تخصیص یافته بود نیازی به قرعه­‌کشی درآن طرح‌ها نیست و خودروی مدنظر‌ بدون قرعه‌کشی، ‌به مادران واجد شرایط دراین طرح‌ها اختصاص می‌یابد.

از سوی دیگر سیاست­‌گذاری عرضه در «سامانه یکپارچه تخصیص خودرو» ‌در راستای ارتقای رضایت مصرف­‌کنندگان و تنظیم بازار، توانسته است مزایایی‌ ایجاد کند که در ادامه قابل ذکر است.

1-تخصیص عادلانه خودرو

2-بالا رفتن امکان دسترسی مصرف کنندگان به‌گونه ا­ی که در آخرین عرضه یکی از خودروسازان داخلی یازده و نیم میلیون نفر به ازای عرضه پنجاه هزار خودرو  ثبت نام کرده‌­اند، در حالیک ه با عرضه یکپارچه خودرو میزان ثبت نام کنندگان محصولات آن خودروساز به 3 میلیون و 600 هزار خودرو به ازای عرضه صد هزارتایی، کاهش یافت و به عبارت دیگر احتمال دسترسی مصرف­‌کنندگان به خودرو برای یک محصول پرطرفدار خودروساز داخلی، به میزان هشت برابر افزایش یافته است.

3-شفافیت و ایجاد رویه‌ای واحد در عرضه برای همه خودروسازان

4-رفع شائبه مهندسی عرضه با عرضه قطره­‌چکانی خودرو و یا عرضه خودرو در بازارهای غیرشفاف توسط خودروسازان

5-افزایش تنوع و حق انتخاب برای مصرف­‌کنندگان در هر دوره عرضه.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سامانه یکپارچه تخصیص سامانه یکپارچه توسط خودروسازان تخصیص خودرو هزار خودرو عرضه خودرو ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۳۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این نشست مشاور پروژه توضیحات لازم در خصوص آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد را ارائه و سپس پیمانکار مجری مسائل و مشکلات اجرایی این پروژه را تشریح و تصمیمات لازم جهت اتمام پروژه در قالب برنامه زمانبندی فشرده جهت ایجاد امکان افتتاح سامانه فاضلاب ریحان آباد در هفته دولت سال جاری اتخاذ شد.   معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در این نشست با بیان اینکه طرح سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد یکی از مجموعه طرح‌های مدیریت شده توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار داشت: این طرح با بهره‌گیری از کمک مالی بانک جهانی بوده و قبل از یکپارچه سازی از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بود.    احیا جاهدی افزود: پس از یکپارچه سازی، مدیریت اجرای پروژه از سوی شرکت مهندسی به شرکت آب و فاضلاب استان واگذار گردید و هم اکنون دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.   وی گفت: عملیات فیزیکی در این طرح شامل ۲۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فرعی و اصلی و انتقال فاضلاب و دو واحد ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز بوده و پس از اتمام عملیات شرایط برای واگذاری انشعابات فاضلاب فراهم و جمع آوری و دفع بهداشتی حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • تصمیم‌گیری درخصوص عرضه پژوپارس در شورای رقابت
  • تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان
  • تخصیص پروژه مسکن به ۱۰۱۴ نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان زنجان