Web Analytics Made Easy - Statcounter

توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه دانشگاه تبریز و شرکت ملی صنایع مس ایران در نشستی به میزبانی دانشگاه تبریز مورد بررسی قرار گرفت.   نشست توسعه همکاری‌ها با محوریت بررسی نحوه راه اندازی آزمایشگاه مرجع شمالغرب با حضور دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، جهانگیر رضوی مدیر مجتمع مس آذربایجان (مجتمع مس سونگون)، دکتر معصومه پاشایی نماینده مرند و جلفا و رییس دانشگاه تبریز، در دانشگاه تبریز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر صفر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز در این نشست با تاکید بر اینکه این دانشگاه به عنوان یکی از دانشگاه‌های جامع و برتر کشور، با توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌هایی که در بخش‌های مختلف و از جمله در حوزه معدن دارد، آماده هر گونه توسعه همکاری با شرکت ملی صنایع مس ایران و مجتمع مس سونگون شهرستان ورزقان است، تصریح کرد: همکاری مشترک میان دانشگاه تبریز و مجتمع مس سونگون به سال ۱۳۹۱ برمی‌گردد که در این راستا هم توافق نامه بین طرفین به امضا رسیده است.

دکتر علی رستمی، مدیرعامل شرکت مس گفت: دانشگاه تبریز به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر ایران، ظرفیت‌های لازم را برای اجرای طرح‌های مشترک برای برطرف نمودن نیاز‌های صنایع مس ایران دارد

وی در ادامه با بیان اینکه ما باید بستر‌ها و زیرساخت‌های لازم را برای توسعه ارتباط و همکاری‌های بیشتر بین صنعت، دانشگاه و جامعه فراهم کنیم، یادآور شد: با توجه به شرایط موجود و وجود تعداد زیادی شرکت‌های دانش بنیان و دیگر مراکز رشد و فناوری، تجهیزات و امکانات موجود در دانشگاه‌ها با نیاز سنجی می‌توان بسیاری از نیاز‌های جامعه و صنعت را برطرف نمود.
دکتر علی رستمی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران هم در این نشست ضمن قدردانی از همکاری، حمایت و پشتیبانی‌های دانشگاه تبریز از صنایع مس ایران و به ویژه از مس سونگون در اجرای برخی طرح‌ها گفت: دانشگاه تبریز به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر ایران، ظرفیت‌های لازم را برای اجرای طرح‌های مشترک برای برطرف نمودن نیاز‌های صنایع مس ایران دارد و از این رو با توجه به این توانمندی‌های دانشگاه تبریز در حوزه‌های مختلف از جمله در بخش معدن، شرکت ملی صنایع مس ایران آماده هرگونه گسترش همکاری با دانشگاه تبریز است.وی تاکید کرد: امروزه در دانشگاه‌های کشورمان و در این میان در شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد و فناوری در دانشگاه‌ها پتانسیل‌های زیادی وجود دارد که باید از این ظرفیت برای شکوفایی، توسعه و رشد استان‌ها و کشور استفاده شود.
جهانگیر رضوی، مدیر مجتمع مس سونگون هم در این نشست، سابقه همکاری مشترک دانشگاه تبریز و مس سونگون را مهم عنوان کرد و خواستار توسعه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه تبریز شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شرکت مس شرکت ملی مس شرکت ملی صنایع مس شرکت ملی صنایع مس ایران مس سرچشمه شرکت ملی صنایع مس ایران مجتمع مس سونگون دانشگاه تبریز توسعه همکاری دانشگاه ها همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۳۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود

محمدکعب عمیر نماینده مردم شریف شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: شرکت هفت‌تپه روز‌های خوشی را سپری می‌کند و این امر نشان می‌دهد که واگذاری این مجموعه بزرگ به شرکت نیشکر هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان کار بسیار خوب و درستی بوده است.

به گفته او فرصت‌های سرمایه گذاری بسیار خوبی در نیشکر هفت تپه وجود دارد که با ایجاد صنایع تبدیلی در این مجموعه بزرگ شاهد ایجاد اشتغال جدید برای جوانان خواهیم بود.

کعب عمیر می‌گوید: شرایطی که در حال حاضر در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به وجود آمده نتیجه یک واگذاری درست و کار جهادی و همدلی مسئولان و کارگران است.

نماینده مردم شوش بر تسریع در انتقال مالکیت شرکت نیشکر هفت تپه به توسعه نیشکر و صنایع جانبی تاکید کرد و گفت: انتظار می‌رود دولت هرچه سریع‌تر با واگذاری انتقال مالکیت شرکت نیشکر هفت تپه به صورت نهایی به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان موافقت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی