Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@21:51:39 GMT

در کدام کشورها هفته کاری چهار روزه می شود؟

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۲۵۷۹۲

در کدام کشورها هفته کاری چهار روزه می شود؟

بسیاری از افراد مشتاقانه منتظر ماه ژوئن هستند تا بتوانند یک هفته چهار روزه کاری را تجریه کنند و بتوانند بیشتر با خانواده باشند و در فعالیت‌های دلخواه خود شرکت کنند. سه هزار نفر از کارکنان ۶۰ شرکت بریتانیایی قرار است در یک آزمایش ۶ ماهه، هفته کاری چهار روزه را داشته باشند.

این طرح آزمایشی به عنوان بزرگ‌ترین طرح در جهان شناخته می‌شود و قصد دارد تا به شرکت‌ها کمک کند تا ساعات کاری خود را بدون کاهش حقوق و یا درآمد، کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمایشات مشابهی نیز در اسپانیا، ایسلند، ایالات‌متحده و کانادا انجام شده است. استرالیا و نیوزلند قرار است این آزمایش را در ماه آگوست آغاز کنند.

بر اساس خبرگزاری فرانسه، الکس سوجانت کیم پانگ مدیر اجرایی این طرح گفت: طرح آزمایشی به شرکت‌ها زمان بیشتری می‌دهد تا بر روی چالش‌ها کار کنند و شیوه‌های جدید را آزمایش و داده‌ها را جمع‌آوری کنند. کارشناسان اظهار کردند که این آزمایش نه تنها بهره‌وری کارکنان را بهبود می‌خشد، بلکه رفاه آنها را نیز افزایش خواهد داد و در عین حال، ردپای کربن آنها را نیز کاهش می‌دهد.

صنعت خدمات نقش بزرگی در اقتصاد بریتانیا ایفا می‌کند و ۸۰ درصد در تولید ناخالص داخلی این کشور سهم دارد. جاناتان بویز، اقتصاددان گفت: بنابراین اتخاذ یک هفته کاری کوتاه‌تر آسان‌تر است اما برای بخش‌هایی مانند خرده فروشی، غذا و نوشیدنی، مراقبت‌های بهداشتی و آموزش، مشکل سازتر است.

داده‌ها نشان می‌دهد که کارمندان در بریتانیا تقریبا ۳۶.۵ ساعت در هفته کار می‌ کنند، در مقابل همتایان یونانی که ساعت آنها بیش از ۴۰ ساعت است.

منبع: ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: کشورها هفته کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته گرافیک افتتاح شد

مراسم افتتاحیه هفته گرافیک ایران ۱۴۰۳، عصر جمعه هفتم اردیبشهت در تالار شهناز خانه هنرمندان با حضور پیشکسوتان و فعالان حوزه طراحی گرافیک ایران برگزار شد.

بهرام کلهرنیا رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران در ابتدای مراسم گفت: امروز گفتگو کردن سخت است، اما برای اینکه بتوانیم زندگی فرهنگی و صنفی خودمان را ساماندهی کنیم، امروز یکی از فرصت‌های ما برای تحقق این منظور است و ما سنگربان این معنا شدیم. دوستان جوانم من را پشتیبانی کردند تا بتوانیم برای نوع دیگری از زیست، کاری انجام دهیم. این هفته حاصل تلاش جمع زیادی از جوانان گرافیست است تا به پیروزی کاری که انجام داده‌ایم، احترام بگذاریم.

وی درباره ناخرسندی‌ها، سنگ‌اندازی‌ها و موانع موجود بیان کرد: شما سفره‌دار امروز هستید و ما کارگزار؛ کاری که انجام شده است، با معنای انجمنی سازگاری داشت؛ من خطا‌های زیادی دارم، اما دیدن خطا‌ها شاید جوانمردانه نباشد برای مردم سرزمینی که جای پای جوانمردی را محکم می‌کنند. انجمن صنفی طراحان گرافیک به دلیل ندانستن و بد دانی تا لبه سقوط رفت. با احترام به همه انجمن‌های هنری، انجمن طراحان گرافیک بنیانی‌ترین انجمن صنفی هنری است و یک میراث ارزشمند برای این روزگار است نه برای اینکه آرزو‌های صنفی ما را پوشش دهد.

کلهرنیا تاکید کرد: هفته گرافیک ۱۴۰۳، اولین تلاش هیات‌مدیره جدید است و می‌دانم به آن انتقاد وارد است، اما صد‌ها امتیاز دارد؛ بنابراین من پای خطایش می‌ایستم، اما همه امتیازهایش متعلق به دوستانم است. بگذارید انجمن باقی بماند و نفس بکشد.

وی به برنامه بزرگداشت کامران کاتوزیان اشاره کرد و گفت: من و دوستان جوانم زیر سایه کامران کاتوزیان ایستاده‌یم. این جمله معنای بسیار بزرگی دارد؛ چراکه روزی که سرو چندهزار ساله را ببینید سایه آن را درک می‌کنید و متوجه می‌شوید که چه معنایی دارد. ما زیر سایه سرو وجود استاد کاتوزیان قرار گرفته‌ایم و به همین بهانه، ویژه‌نامه‌ای تهیه شده که اولین شماره آن به نام استاد کاتوزیان مهر خورده است، اما امیدواریم شماره‌های دیگر ویژه‌نامه را نیز نشر بدهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری موسیقی و هنرهای تجسمی

دیگر خبرها

  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟
  • هفته گرافیک افتتاح شد
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال‌ هستند؟
  • کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟