Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعداد خودروهای عرضه شده توسط خودروسازان در سامانه یکپارچه تخصیص برای این دوره ۱۷۶۹۱۱ خودرو بود که در قالب طرح های فروش متنوع (فروش فوری، فوق العاده ، پیش فروش های کمتر از یکسال و مشارکت در تولید) عرضه شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایران اکونومیست؛ پیرو مفاد نامه ریاست محترم جمهوری(بند 5 الف) در خصوص شفاف­سازی فرآیند عرضه خودرو  ،  اولین سامانه یکپارچه تخصیص خودرو با هدف شفاف­سازی فرآیند تخصیص خودرو به متقاضیان، تحت نظارت سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف­ کنندگان کار خود را از ساعت نه صبح  سه شنبه 27 اردیبشهت آغاز کرد و متقاضیان خودرو ظرف مدت یک هفته تا ساعت 9 صبح روز سه شنبه سوم خرداد اطلاعات ثبت نامی خود را در این سامانه وارد نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

             

 با توجه به افزایش 175 درصدی تولید خودروی کامل در خودروسازان بزرگ کشور تا خرداد امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل (تولید کامل بالغ بر 83 هزار خودرو  در مقایسه با  میزان 30 هزار خودروی کامل تولید شده  در مدت مشابه سال قبل )  38 مدل خودروی مختلف از شش خودروساز کشور در این دوره  ارائه شد و 4175352 نفر دراین سامانه ثبت نام نمودند، 3878301 طرح عادی و 297051 در طرح حمایت از خانواده که پس از صحه­ گداری اطلاعات مرتبط با طرح جوانی، قرعه ­کشی طرحهای بالاتر از ظرفیت اعلامی در روز دوشنبه نهم خرداد انجام شد.

مجموع ظرفیت درنظر گرفته شده در خودروهای عرضه شده توسط خودروسازان در سامانه یکپارچه تخصیص برای این دوره 176911 خودرو بود که در قالب 115 طرح فروش متنوع (فروش فوری،فوق العاده،پیش فروشهای کمتر از یکسال و مشارکت در تولید) عرضه گردید.

با توجه به پایدار شدن روند تولید خودروی کامل در خودروسازان داخلی و همچنین کاهش 60 درصدی آمار خودروهای ناقض در پارکینگ نسبت به مدت مشابه سال قبل و  از سوی دیگر ایجاد شفافیت در عرضه خودرو به بازار ، روند تخصیص خودرو در  سامانه تداوم پیدا خواهد یافت لازم به ذکر است که اجرای عملیات فروش توسط خودروسازان انجام می­گردد و سازمان حمایت، نظارت بر میزان عرضه و حسن انجام تعهدات خودروساز در خودروهای تخصیص­یافته را به عهده خواهد داشت.

لازم به ذکر است که در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو  56 طرح متنوع تخصیص خودرو در حوزه 'حمایت از خانواده و جوانی' ارائه شده است که باتوجه به آنکه میزان متقاضیان در  42 طرح مختلف، کمتر از ظرفیت تخصیص یافته بود نیازی به قرعه ­کشی درآن طرحها نیست و خودروی مدنظر ایشان بدون قرعه ­کشی،  به مادران واجدشرایط دراین طرحها اختصاص می­یابد.

از سوی دیگر سیاست­گذاری عرضه در ' سامانه یکپارچه تخصیص خودرو'   در راستای ارتقای رضایت مصرف­کنندگان و تنظیم بازار،توانسته است تا مزایای زیر را نیز ایجاد نماید:

تخصیص عادلانه خودرو، بالا رفتن امکان دسترسی مصرف کنندگان بگونه ا­ی که در آخرین عرضه یکی از خودروسازان داخلی یازده و نیم میلیون نفر بازای عرضه پنجاه هزار خودرو  ثبت نام نموده­اند در حالیکه با عرضه یکپارچه خودرو میزان ثبت نام کنندگان محصولات آن خودروساز به سه میلیون و ششصدهزار خودرو  بازای عرضه صدهزارتایی، کاهش یافت و به عبارت دیگر احتمال دسترسی مصرف­کنندگان به خودرو برای یک محصول پرطرفدار خودروسازداخلی، به میزان هشت برابر افزایش یافته است شفافیت و ایجاد رویه ای واحد در عرضه برای همه خودروسازان  رفع شائبه مهندسی عرضه با عرضه قطره­چکانی خودرو و یا عرضه خودرو در بازارهای غیرشفاف توسط خودروسازان و افزایش تنوع و حق انتخاب برای مصرف­ کنندگان در هر دوره عرضه

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سامانه یکپارچه تخصیص خودرو توسط خودروسازان هزار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۶۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد، گفت: داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز جاده‌های کشور دقیق نیست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود 3200 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری887 نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی 412 نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه 3000 میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که 60 درصد از تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز 1403 تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به 56 درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه 80 چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • تصمیم‌گیری درخصوص عرضه پژوپارس در شورای رقابت
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • حمایت‌ها باید همه جانبه و یکپارچه باشد