Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان توسعه سطح گلخانه‌ها را از مهمترین برنامه‌های این مدیریت برشمرد و گفت: ۵۲.۲ هکتار واحدهای گلخانه‌ای در شهرستان همدان تا پایان سال ۱۴۰۰ احداث شده است.

به گزارش خبرنگار برنا و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان همدان، «احمد قدیمی گرجای» افزود: یکی از سیاست‌های راهبردی وزارت جهاد کشاورزی انتقال تولیدات سبزی و صیفی از فضای باز به گلخانه‌ها است و برنامه‌ریزی و پیگیری جهت افزایش سطح زیر کشت محصولات گلخانه‌ای از برنامه‌های مهم مجموعه جهاد کشاورزی همدان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی میزان تولید در واحد سطح را به طور متوسط ۳۰۰ تن در هکتار و کل تولیدات شهرستان را در حدود ۱۳ هزار تن در سال اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به جمعیت رو به رشد و کمبود زمین کشاورزی، کشت گلخانه‌ای برای کشاورز به صرفه تر و درآمد آن بیشتر است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان گفت: اقداماتی همچون برگزاری کلاس ها و دوره‌های آموزشی و اطلاع رسانی در راستای تشویق و ترغیب کشاورزان برای حرکت به سوی افزایش تولیدات گلخانه‌ای از سوی مدیریت جهاد کشاورزی همدان صورت گرفته است.

قدیمی گرجای، آموزش گلخانه داران برای تجهیز واحدهای خود به سیستم‌های نوین و کاهش هزینه و انرژی را از اولویت‌های سال جاری مجموعه جهاد کشاورزی اعلام کرد.

وی افزایش ۱۰ برابری تولید، درآمد و اشتغال و نیز بهره‌وری منابع آبی در واحدهای گلخانه‌ای نسبت به شیوه‌های کشت سنتی و زراعی را از مهمترین مزایای توسعه کشت‌های گلخانه‌ای برشمرد و خاطرنشان کرد: مشکلات کم آبی و خشکسالی در همدان و تامین امنیت غذایی پایدار موجب تغییر الگوی کشت از سنتی به علمی و در فضاهای کنترل شده مانند گلخانه شده است.

انتهای پیام

حسین بحیرایی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی گلخانه مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان شهرستان همدان جهاد کشاورزی گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۶۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به سطح زیر کشت زعفران در استان، گفت:سطح زیر کشت زعفران حدود ۸۰۰ هکتار است و سالانه بیش از ۳ تن و ۲۰۰ کیلو زعفران از مزارع استان برداشت می‌شود.

 محمد حسن کیانی فر افزود: بر اساس تقسیمات اقلیمی از ۱۳ اقلیم ۱۱ اقلیم در استان تفکیک شده است که لرستان به دلیل تنوع اقلیمی از لحاظ تنوع گونه‌های دارویی غنی است.

وی گفت:یکی از این گیاهان دارویی زعفران است وتوسعه گیاه دارویی زعفران درآمد زا است و به لحاظ اقتصادی برای کشاورز سودمند است.

کیانی فر افزود: زعفران به دلیل صادرات محور بودن برای کشور و استان ارز آور است،همین امر موجب شده است توسعه کشت زعفران در دستور سازمان جهاد کشاورزی قرار بگیرد‌.

وی متوسط عملکرد زعفران را چهار کیلو در هکتار عنوان کرد و افزود: زعفران لرستان طلای بی نظیری است که با توجه به آزمایشات انجام شده بر روی آن از لحاظ کیفیت در بالاترین رتبه‌ها قرار می‌گیرد.

 

 

دیگر خبرها

  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان