Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@22:01:07 GMT

کردستانغنی از منابع طبیعی ؛ محروم از توسعه

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۲۷۱۹۵

کردستانغنی از منابع طبیعی ؛ محروم از توسعه

سرپرست امور شعب بانک کشاورزی کردستان گفت: کردستان دارای منابع و ثروت های ارزشمندی بوده و ظرفیت های خوبی برای توسعه بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی است اما محروم از توسعه و پیشرفت است.

 به گزارش ایران آنلاین، سرپرست امور شعب بانک کشاورزی کردستان در گفتگو با خبرنگار ایران آنلاین گفت: امسال، سال حساس و ارزشمندی است چون سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده است و باید فعالیت و تلاش همه ما مبتنی به افزایش تولید و ارتقاء اشتغال باشد و رسالت ما این است که برای تولید در بخش های مختلف و حمایت از آن جدیت و تلاش بیشتری را مدنظر داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جمشید ویسی افزود:  هم اندیشی وارائه راهکارها برای رفع موانع تولید و حمایت از بخش کشاورزی و کشاورزان از اساسی ترین برنامه های بانک کشاورزی برای توسعه در این حوزه است.
ویسی اظهار داشت: شاهرگ اقتصادی استان کردستان کشاورزی است و فعالیت‌های بخش صنعت و خدمات نیز وابسته به بخش کشاورزی است.
سرپرست امور شعب بانک کشاورزی کردستان گفت: متاسفانه درآمد سرانه کردستانی ها از میانگین کشوری هم بسیار پایین تر است به طوری که درآمد سرانه کردستانی ها از نصف میانگین کشوری بسیار پایین تر بوده و در رده های آخر جدول قرارگرفته است.
وی تصریح کرد: کردستان با محرومیت‌های زیادی در عرصه‌های مختلف مواجه بوده و درآمدهای مردم استان در مقایسه با میانگین کشوری علی الخصوص در بخش روستایی عادلانه توزیع نشده اما چون تولید اصلی استان در بخش کشاورزی صورت می گیرد می توان با حمایت از بخش تولید و کشاورزی در مناطق روستایی در کردستان درآمد سرانه را افزایش داد و شاهد ارتقاء اشتغال و بهبود معیشت مردم منطقه شد.  
ویسی گفت: کردستان دارای منابع  و ثروت های ارزشمندی مانند معادن مختلف است و  دارای منابعی مانند آب، خاک حاصل خیز، پوشش جنگلی، داشتن مرز مشترک با کشور عراق، ظرفیت های خوبی برای توسعه بخش کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی است اما محروم از توسعه و پیشرفت است که نیازمند است برای بهره گیری از منابع و پتانسیل های استان جهت توسعه بخش های محتلف به وبژه بخش کشاورزی با همدلی و همبستگی همه مسئولان مرتبط این بخش و کمک گرفتن از نمایندگان تشکل های کشاورزی و خود زحمت کشان این حوزه برای تولید و توسعه بتوانیم گام های ارزشمند و ماندگار و به صرفه ای را برداریم.
وی با اشاره به اینکه رسالت همه این است که تولید و توسعه را در اولویت کاری خود قرار دهیم و برای حمایت از تولید و ارتقاء کشاورزی کردستان زمینه حمایت و تقویت بانک کشاورزی را بیشتر و بهتر فراهم کنیم تصریح کرد: اگر بخواهیم شاهد توسعه و پیشرفت بخش صنعت و کشاورزی باشیم پشتیبانی از بانک کشاورزی این مهم را ایجاد می کند و بخش زیادی از موانع مرتفع خواهد شد چرا که برنامه ها و تسهیلات این بانک در این راستا هدف گذاری و مشخص شده است.
سرپرست امور شعب بانک کشاورزی کردستان بیان داشت: ما مصمم به رشد زیرساخت ها بوده و برای حمایت از تولیدات بخش کشاورزی و صنعت باید خام فروشی را از برنامه های خود حذف کنیم و شرایط و حمایت از صنایع تبدیلی را بیشتر فراهم کنیم و برای توسعه بخش های مختلف و مرتبط، اولویتمان حمایت از تولید و تولیدکنندگان باشد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بخش کشاورزی برای توسعه توسعه بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۷۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟