Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از میامی هراالد، این سیاره که 55 Cancri e نام دارد، چنان نزدیک به ستاره خورشید مانند خود می‌چرخد ​​که شرایط سطح آن را به‌معنای واقعی کلمه می‌توان مانند جهنم توصیف کرد؛ سیاره‌ای در حالت دائمی سوزان.

ناسا می‌گوید، داده‌ها نشان می‌دهد 55 Cancri e کمتر از ۱.۵ میلیون مایل از ستاره خود فاصله دارد یعنی یک بیست و پنجم فاصله‌ عطارد بسیار داغ از خورشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناسا اخیرا گزارش داد: «با دمای سطحی بسیار بالاتر از نقطه ذوب کانی‌های معمولی سنگ‌ساز، تصور می‌شود سمت روز سیاره پوشیده از اقیانوس‌های گدازه باشد.»

در ادامه این گزارش آمده است: «تصور کنید که زمین بسیار بسیار نزدیک‌تر به خورشید باشد. آنقدر نزدیک که یک سال کامل فقط چند ساعت طول بکشد. آنقدر نزدیک که گرانش یک نیمکره را در نور روز و نیمکره دیگر را در تاریکی بی‌پایان محبوس کرده است. آنقدر نزدیک که اقیانوس‌ها می‌جوشند، سنگ‌ها شروع به ذوب شدن می‌کنند و ابرها گدازه می‌بارند.»

ناسا می‌گوید چیزی شبیه به آن در منظومه شمسی ما وجود ندارد.

از جمله چیزهایی که دانشمندان امیدوارند کشف کنند این است که آیا این سیاره به صورت جزر و مدی قفل شده است و یک طرف آن همیشه رو به ستاره است یا به گونه‌ای می‌چرخد ​​که روز و شب را ایجاد کند.

نماهای اولیه از تلسکوپ فضایی اسپیتزر ناسا نشان می‌دهد که اتفاقی مرموز در 55 Cancri e در حال رخ دادن است، زیرا داغ‌ترین نقطه، بخشی نیست که مستقیما با ستاره آن روبرو است.

ناسا می‌گوید یک نظریه این است که این سیاره دارای جوی پویا است که گرما را به اطراف منتقل می‌کند.

ایده دیگر این است که 55 Cancri e برای ایجاد روز و شب می‌چرخد، اما نتایج کابوس‌آوری دارد.

ناسا می‌گوید: «در این سناریو، سطح در طول روز گرم، ذوب و حتی تبخیر می‌شود و جو بسیار نازکی را تشکیل می‌دهد که تلسکوپ فضایی جیمز وب می‌تواند آن را تشخیص دهد.»

در غروب، بخار سرد و متراکم می‌شود و قطرات گدازه را تشکیل می‌دهد که دوباره به سطح می‌بارند و با فرا رسیدن شب دوباره جامد می‌شوند.

ناسا می‌گوید انتظار می‌رود تلسکوپ فضایی جیمز وب در «تنها چند هفته» به طور کامل عملیاتی شود و اولین مشاهدات آن تا تابستان پیش‌بینی می‌شود.

دانشمندان می‌گویند این تلسکوپ قادر به تشخیص وجود جو است.

ناسا نیز می‌گوید که سال اول آن به مطالعه 55 Cancri e و سیاره بدون هوای LHS 3844 b اختصاص خواهد یافت تا تکامل سیارات سنگی مانند زمین را درک کنیم.

کد خبر 680198 برچسب‌ها ناسا خورشید تلسکوپ جیمز وب نجوم - سیاره - ستاره تلسکوپ فضایی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ناسا خورشید تلسکوپ جیمز وب نجوم سیاره ستاره تلسکوپ فضایی تلسکوپ فضایی ناسا می گوید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۷۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر نجومی هفدهم اردیبهشت (6 مه)

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ تصاویر نجوم و فضا جدای از اهمیتی که در مطالعات و تحقیقات اخترشناسی دارد، امکان مشاهده و درک عجایب و شگفتی‌های دنیای بیرون از سیاره زمین را برای علاقه‌مندان این حوزه فراهم می‌کند. امروزه به لطف پیشرفت علم و فناوری، تصاویر نجومی به شکل‌های بسیار زیبا و گهگاه هنری تهیه می‌شود که علاوه بر ارائه اطلاعات علمی، زیبایی‌های خیره‌کننده‌ای را برای علاقه‌مندان به ارمغان می‌آورد.

***

تصویر روز skyandtelescope

این عکس توسط لوئیجی مورونه (Luigi Morrone) در آگرولا، ایتالیا به تاریخ 13 آوریل 2024 با تجهیزات تلسکوپ C14 Edge HD، پایه Fornax52، دوربین Player One Saturn -M SQR، Barlow FFC Baader، فیلتر Optolong G با شرایط دید متوسط ​​و شفافیت خوب گرفته شده است.

تصویر روز astronomy

سیمون تاد (Simon Todd) اهل هایواردز هیث بریتانیا است. او این عکس را از سحابی چتر دریایی، که با نام IC 443 نیز شناخته می شود، گرفته است. این سحابی باقیمانده یک انفجار ابرنواختری است که در فاصله 5000 سال نوری از ما در صورت فلکی جوزا قرار دارد. این تصویر رنگارنگ از این سحابی با استفاده از یک تلسکوپ 8 اینچی در مدت چهار ماه گرفته شده است و نزدیک به 24 ساعت زمان نوردهی را در خود متمرکز کرد.

تصویر روز سازمان ملی تلسکوپ استرالیا

کمیته راهبری تلسکوپ استرالیا (ATSC) در مورد عملیات علمی و فنی این تلسکوپ به مدیر ATNF مشاوره می دهد. اعضای کمیته توسط هیئت مدیره CSIRO منصوب می شوند. ATSC شامل چهار ستاره شناس استرالیایی، سه کارشناس خارج از کشور و دو نماینده از جامعه گسترده تر است. علاوه بر این، دو عضو غیر رسمی نیز وجود دارد. جلسه کمیته راهبری تلسکوپ استرالیا این هفته در رصدخانه پارکز تشکیل خواهد شد. تصویر بالا، از آرشیو تصاویر رادیویی نجوم CSIRO، اعضای ATSC را همراه با کارکنان ATNF در طول بازدید از پارکس در سال 1993 نشان می دهد.

تصویر روز earthsky

عکاس این تصویر، جرمی لایکنس ساعت 5 صبح این تصویر را گرفته است. او می خواست ماه، زحل و مریخ را با هم ببیند. مریخ توسط مه پنهان شده بود، اما ماه می‌درخشد. زحل نیز در سمت چپ ماه درخشان ظاهر می شد. عکاس از دوربین بدون آینه سونی A7RIV با لنز 50 میلی‌متری f/1.6 سامیانگ برای گرفتن صحنه استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقلال و پرسپولیس در انتظار الهلال و السد و رونالدو!
  • پیام جالب یک مستاجر به صاحب خانه اش | چرا فکر می‌کنی مقصر همه مشکلات اقتصادی‌ات من هستم؟ | ببینید
  • تهران تا پایان هفته میزبان باد و باران است
  • به پایان عمر سیاسی رژیم غاصب صهیونیستی نزدیک می‌شویم‌
  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • تصاویر نجومی هفدهم اردیبهشت (6 مه)
  • تاتنهام در جهنم آنفیلد سوخت / امید شاگردان کلوپ برای قهرمانی زنده ماند +فیلم
  • در این سیاره سرعت باد مثل سرعت «گلوله» است
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی