Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی ، اکبر کرامتی در نشست وبینار قرارگاه امنیت غذایی کشور که با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اهمیت حوزه دام و طیور و تامین نهاده و تولید، تمام تمرکز مدیران جهاد کشاورزی در شهرستانها روی این مهم معطوف شود و در معرفی افراد برای دریافت تسهیلات اهتمام ویژه‌ای لحاظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هیچ محدودیتی در جوجه‌ریزی و تامین نهاده‌ها در واحدهای مرغداری گوشتی استان وجود ندارد، ادامه داد: با توجه به شرایط موجود برای تداوم تولید در واحدهای مرغداری هیچگونه سقفی در میزان جوجه‌ریزی واحدهای زنجیره طیور در نظر نگرفته شده است و این واحدها می‌توانند با در نظر گرفتن شرایط فنی و بهداشتی و ظرفیت تولید خود اقدام به جوجه‌ریزی کنند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در روزهای تعطیل هفته آتی نیز مجموعه ستادی و شرکت‌های وابسته و بانک کشاورزی آماده ارائه خدمات به صاحبان واحدهای تولیدی دام و طیور بوده و روند پرداخت تسهیلات بانکی جهت تداوم تولید تسهیل و ادامه خواهد داشت .

کرامتی با بیان اینکه  تولید کنندگان بخش طیور جوجه‌ریزی کنند و نگران خرید مرغ تولیدی نباشند، گفت: شرکت پشتیبانی امور دام استان با انعقاد قرارداد از طریق اتحادیه‌ها مرغ مازاد را از تولیدکنندگان برای ذخیره‌سازی خریداری می‌کند.

وی افزود:  این شرکت برای مرغدارانی که می‌خواهند جوجه یکروزه بخرند قرارداد منعقد می‌کند که بر اساس مفاد آن هم نهاده مرغدار تامین می‌شود وهم مرغ تولیدی با نرخ مصوب بازاری از آن‌ها خریداری می‌شود.

کرامتی با بیان اینکه بانک کشاورزی نسبت به جذب تسهیلات خرید نهاده به معرفی بیشتر دامداران و مرغداران اقدام کند، تصریح کرد:  واحدهای تولیدی دام و طیوری که تا کنون در سامانه سیتا نام نویسی و سازمان جهاد کشاورزی اهلیت آن‌ها را تایید کرده است، می‌توانند برای تشکیل پرونده و پرداخت تسهیلات در قالب دامدار کارت به شعب منتخب بانک کشاورزی مراجعه کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با تاکید بر سهل الوصول بون دریافت این تسهیلات اضافه کرد: در قالب دامدار کارت برای خرید نهاده‌های دامی به دامداران کوچک تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان با سود ۱۰ درصد و به دامداران بزرگ صنعتی و غیر صنعتی بیش از ۲۰۰ میلیون تومان با سود ۱۲ تا ۱۵ درصد پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس این طرح به ازای هر قطعه مرغ گوشتی، تولیدکننده ۳۵ هزار تومان تسهیلات دریافت می‌کند. همچنین به اعضای هر قطعه مرغ تخم گذار نیز ۲۲ هزار تومان به تولیدکنندگان تسهیلات اعطا می‌شود.

این مقام مسوول تاکید کرد: محدودیتی برای معرفی مرغدار و دامدار برای استفاده از تسهیلات سرمایه‌ در گردش وجود ندارد و داشتن هر گونه چک برگشتی، معوقه مانع از دریافت این تسهیلات نمی‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جوجه ریزی تسهیلات مرغ مرغ گوشتی سازمان جهاد کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی جوجه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۷۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد

علی نیکزاد ثمرین در گفت‌وگو با روابط عمومی بانک ملی ایران، درخصوص عملکرد بانک ملی ایران گفت: به‌لحاظ اینکه اقتصاد ایران بانک محور است، افرادی که سرمایه‌گذاری می‌کنند، در ابعاد کوچک و بزرگ تسهیلاتی را از بانک‌ها مطالبه می‌کنند. 

وی با تأکید بر اینکه بهتر است بانک‌ها با بنگاهداری، رقیب بخش خصوصی نباشند، افزود: در رأس همه رهبر معظم انقلاب فرمودند بانک‌ها از بنگاهداری خارج شوند که بانک ملی ایران در سال 1402 با 36 همت خروج از بنگاهداری پیشگام شد و کارها را واگذار کرد که جای تقدیر و تشکر دارد. 

 نماینده مردم اردبیل، سرعین و نمین در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که بانک ملی در سال 1403 هم در خروج از بنگاهداری پیشگام باشد و گفت: تمام بانک‌ها باید در این مسیر قدم بگذارند و از مسیر خرید و فروش ملک، ساخت و ساز، تشکیل هلدینگ و ... خارج شوند.

نیکزاد ثمرین در ادامه از اقدام رئیس بانک ملی ایران و هیأت مدیره این بانک برای آغاز پر ثمر خروج از بنگاهداری تقدیر و تشکر کرد. 

وی در خصوص اقدامات بانک ملی ایران در پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال 1402 افزود: این بانک بیش از تعهدات خود تسهیلات تکلیفی پرداخت کرده است که این اقدام بسیار ارزشمند است؛ چرا که پرداخت این تسهیلات موضوعات جزیی مردم در زمینه درمان، مسکن، ازدواج و ... را کاهش می‌دهد. 

نماینده مجلس شورای اسلامی تسهیلات خرد را در جذب سرمایه اجتماعی و دلبستگی مردم به نظام بانکی مؤثر دانست و گفت: مردم از عملکرد بانک ملی ایران در زمینه تسهیلات تکلیفی بسیار رضایت دارند و بسیار پسندیده است که در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور درخصوص تسهیلات خرد در استان‌ها تصمیم‌گیری‌های مفیدی انجام شود. 

نیکزاد ثمرین پرداخت تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب و رؤسای ادوار و فعلی دولت تأکید داشتند که بانک ملی ایران به سمت خروج از بنگاهداری حرکت کند. همچنین پیشنهاد دارم بانک ملی در مباحث سرمایه‌گذاری طبق برنامه مدنظر پیش برود و از همه مهمتر در پرداخت تسهیلات خرد برای رفع مشکل مردم طبق آیه « انَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم» اقدام کنند تا خدا به رزق و کارشان برکت دهد.

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی