Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر طرح‌های مهندسی سازمان منطقه ویژه پارس با تشریح برنامه‌های این سازمان برای تقویت زیرساخت‌ها گفت: اجرای طرح مهار سیلاب‌ها، تقویت و توسعه شبکه برق و ساخت جاده‌ها و راه‌های دسترسی از مهم‌ترین برنامه‌های امسال این سازمان با هدف پشتیبانی از تولید است.

به گزارش شانا به نقل از منطقه ویژه پارس، محسن شکیبایی درباره برنامه‌های‌ راهبردی حوزه مهندسی این منطقه در سال‌ ۱۴۰۱ اظهار کرد: عملیات تست و راه‌اندازی پست‌های ۳۳/۱۳۲ کیلوولت شماره ۵، ۶ و ۷ منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس؛ مطالعه، طرح توسعه و تکمیل شبکه توزیع نیروی برق سایت بندر خدماتی پارس؛ مطالعه و طراحی احداث پست برق ۳۳ به ۲۰ کیلوولت سایت‌های صنعتی اختر و تمبک و بررسی، مطالعه و شناسایی مشکلات خط ۲۰ کیلووات سراسری منطقه در دستور کار این مدیریت قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح برنامه‌های این مدیریت برای مهار سیلاب‌های منطقه گفت: مهار سیلاب حوضه بالادست فاز ۱۴ (احداث سد D۹)؛ مهار و دفع سیلاب حوضه‌های آبریز بالادست فاز ۱۲، مهار و دفع سیلاب حوضه بالادست فاز ۲۲ و ۲۳ و ۲۴ (احداث سد D۳,D۴,D۵ و کانال‌های مربوطه)؛ انتقال آب‌های سطحی پالایشگاه سیراف به دریا (کانال TS۶) و تکمیل کانال  هدایت سیلاب شهر نخل تقی (کانال C۱۰) در پایین‌دست فاز ۲۰ و ۲۱ نیز از دیگر برنامه‌های این مدیریت برای کنترل و مهار سیلاب‌های منطقه است که در پر بارش‌ترین روزها نیز خطری تأسیسات حیاتی منطقه را تهدید نکند.

به گفته مدیر طرح‌های مهندسی سازمان منطقه ویژه پارس، کنترل و هدایت سیلاب محدوده کمپ‌های شیرینو – شرکت نفت و گاز پارس، مهار و هدایت سیلاب حوضه بالادست ایران ال‌ان‌جی (کانال TS۱) و مهار و هدایت سیلاب حوضه بالادست فاز ۱۱ و ۱۹ و بندر خدماتی پارس ۲ نیز از دیگر برنامه‌های راهبردی سازمان منطقه ویژه پارس برای مهار سیلاب‌هاست که با اجرای این پروژه، همه آب‌ها توسط سدها و کانال‌های هدایت سیلاب مهار خواهند شد.

شکیبایی همچنین از اجرای زهکشی آب‌های زیرزمینی فرودگاه بین‌المللی خلیج فارس و بازنگری طراحی و احداث مرکز سوخت‌گیری هواپیمایی فرودگاه خلیج فارس خبر داد و تصریح کرد: راه‌های داخلی سایت اختر و عملیات اجرایی احداث جاده دسترسی میترینگ فاز ۱۲ و  جاده ورودی به فاز۱۴ نیز تا پایان امسال عملیاتی خواهد شد.

وی از تعویض سقف سوله انبار مکانیزه گوگرد، تعمیرات اساسی و راه‌اندازی سوله شماره یک انباره مکانیزه صادرات گوگرد مجتمع بندری پارس و بهسازی سیستم حفاظت کاتدی اسکله‌های بندر خدماتی پارس به‌عنوان دیگر برنامه‌های این مدیریت برای تقویت و توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه پارس به‌منظور پشتیبانی و صیانت از تولید در منطقه پارس جنوبی نام برد.

منبع: شانا

کلیدواژه: سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس پارس جنوبی تولید گوگرد شرکت نفت و گاز پارس منطقه ویژه پارس مهار سیلاب ها هدایت سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، قباد ناصری با بیان اینکه ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ تکمیل شد، بیان کرد: ۱۱ پروژه دیگر با اعتبار ۶۸۹ میلیارد ریال در حال اجراست و به‌زودی بهره‌برداری می‌شوند. همه زیرساخت‌های موردنیاز در بخش عملیات و مسئولیت اجتماعی رضایت‌بخش ارزیابی می‌شوند و امیدواریم دیگر پروژه‌های مرتبط با تولید نیز به‌زودی تکمیل شوند.

وی جابه‌جایی خطوط لوله چاه‌های نزدیک به روستاهای همجوار، ایمن‌سازی روستاهای همجوار، احداث دیوارهای حائل، احداث یا بهسازی جاده‌های دسترسی، حفاظت فیزیکی از تجهیزات و کالاهای شرکت، مقاوم‌سازی سازه‌های حامل، استقرار یا جابه‌جایی جرثقیل‌های فرایندی، احداث فونداسیون ماشین‌آلات فرایندی و تأسیسات فرآورشی، احداث، تخریب و بازسازی پل‌های مواصلاتی، محوطه‌سازی، احداث گودال‌های جمع‌آوری و ساخت مخازن را از مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور تضمین تولید پایدار شرکت در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

محمد نوری ممبینی، سرپرست امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون نیز گفت: احداث یا بهسازی مدارس، ترمیم مسیرهای دسترسی روستایی، احداث پل‌های دسترسی برای تسهیل کشاورزی و تردد دام و خودروهای روستاییان، زیرسازی و آسفالت خیابان‌های روستاهای همجوار تأسیسات به‌منظور عمل به مسئولیت اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم از سوی امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون انجام شد.

وی همچنین جایگزینی خطوط لوله فلزی با لوله‌های غیرفلزی بعضی چاه‌ها، رنگ‌آمیزی خطوط درون تأسیسات در مجتمع‌های صنعتی، احداث مخازن آب صنعتی در سه مجتمع، احداث خط لوله ۱۰ اینچ انتقال نفت نمکی کم‌فشار مجتمع صنعتی کوپال به مجتمع صنعتی شماره یک مارون، احداث حوضچه‌های استاندارد برای دفع سلج، توسعه سکوهای مواد شیمیایی، بهسازی فونداسیون‌های بتنی در تأسیسات، احداث دیوارهای پیش‌ساخته بتنی اطراف تأسیسات، محوطه‌سازی و آسفالت واحدهای عملیاتی و احداث بالگرد نشین در واحدهای عملیاتی را از مهم‌ترین برنامه‌هایی دانست که برای سال ۱۴۰۳ در دستور کار امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون قرار گرفته‌اند.

کد خبر 6097250 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • منطقه ۹ اصفهان میزبان برپایی جشن «لبخند خدا» می‌شود
  • بررسی راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • کارگر شهرداری در سیلاب بزرگراه بعثت مفقود شد
  • سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید
  • کارگر شهرداری در سیلاب گرفتار شد؛ جستجو برای نجات وی ادامه دارد