Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو از تصفیه‌خانه آب شرب شهرهای ابهر و خرمدره بازدید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو امروز در سفر یک روزه در استان زنجان حضور یافت؛ بازدید از نیروگاه آریان، گشت هوایی و بازدید از سد "مشمپا" و حوزه قزل‌اوزن، بازدید از تصفیه‌خانه شهر زنجان، افتتاح طرح‌ها و بازدید از شرکت ایران ترانسفو و نهایتاً جلسه با مدیران استانداری و نمایندگان مجلس جزء برنامه‌های یک روزه وزیر نیرو در زنجان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نیرو در بخشی از برنامه‌های یک روزه خود به طور سرزده از تصفیه‌خانه آب شرب شهرهای ابهر و خرمدره بازدید کرد  و از نزدیک وضعیت آبرسانی را مشاهده کرد. گفتنی است ظرفیت این تصفیه‌خانه 400 لیتر در ثانیه است که شامل پنج باب مخزن با ظرفیت 23 هزار مترمکعب است.

این تصفیه‌خانه سالانه 12 میلیون متر مکعب آب شرب مورد نیاز شهرهای ابهر و خرمدره که از سد "کینه ورس" و از طریق خطوط انتقال آب به طول 58 کیلومتر تأمین می‌شود، تصفیه می‌کند.

تامین آب شرب پایانه مرزی مهران توسط بنیاد برکت انجام خواهد شدآب شرب 2000 نفر در "پسابندر" ظرف روزهای آتی تامین می‌شودوزیر نیرو: 250 میلیارد تومان برای تکمیل شبکه آب‌رسانی قزوین اختصاص یافتوزیر نیرو در قزوین: سد بالاخانلو در دولت سیزدهم به بهره‌برداری می‌رسد

البته ناگفته نماند وضعیت آب شرب استان زنجان در حالت مطلوبی قرار ندارد و در چند ماه اخیر این موضوع یکی از چالش‌های مدیران استان و نمایندگان مجلس بود و طبق گفته مصطفی طاهری نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس حضور وزیر نیرو در زنجان برای بررسی این موضوع صورت گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری زنجان علی اکبر محرابیان وزارت نیرو استانداری زنجان علی اکبر محرابیان وزارت نیرو شهرهای ابهر و خرمدره تصفیه خانه وزیر نیرو آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۸۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!

بوی تعفنی که از زنجانرود و به ویژه اطراف پل میربهاالدین متصاعد می‌شود، نه تنها هر بازدید کننده و گردشگر بلکه کسانی که در اطراف این بنا به کار روزمره مشغولند را نیز فراری می‌دهد، این را علی راننده‌ای که در اول جاده بیجار برای روستا‌های اطراف این مسیر مسافرکشی می‌کند، می‌گوید و ادامه می‌دهد: دلمان می‌گیرد برای اینکه بنای به این زیبایی رها شده تا از بین برود!
 

سه پل (میربهاءالدین و سید محمد و سردار) در ورودی شهر زنجان قرار گرفته است، پل‌هایی که روزگاری معبر اصلی عبور و مرور مردم و وسایط نقلیه بودند، اما این روز‌ها به ساخت مسیر‌های جایگزین برای عبور و مرور و حفظ این آثا، این پل‌ها و محوطه آنها بازنشسته شده‌اند و مکانی برای تفریح بازدید و مردم تبدیل شده‌اند، اما این روز‌ها اطراف این پل‌ها به زباله‌دانی تبدیل شده است!

وضعیت نابسامان پل‌های زنجان پای دادستان را هم به ماجرا کشاند وقتی دید هیچ کس عین خیالش هم نیست که این آثار تاریخی کم کم زیر زباله‌ها در حال دفن شدن هستند، بهروز عباسی، در بازیدی که از این پل‌ها داشت ضرب‌الاجل تعیین کرد تا وضعیت این بنا‌های تاریخی که بخشی از هویت این شهر هستند، به سرعت ساماندهی و پاکسازی شود.

دادستان فروردین‌ماه در چند نوبت از پل‌های تاریخی زنجان (میربهاءالدین و سید محمد و سردار) البته مسؤولان بازدید و از متولیان این اثر تاریخی خواست به فوریت برای ساماندهی این پل‌ها اقدام کنند.

پس از آن به دستور استاندار، که در بازدید ۲۹ فروردین از این بنای تاریخی حضور داشت، لایروبی زنجانرود و ساماندهی وضعیت پل میربهاءالدین و دو پل تاریخی دیگر آغاز شد، اقدامی که امیدواریم پس از فروکش حساسیت دادستان و رسانه‌ها به فراموشی سپرده نشود.

شهریور سال ۱۳۹۰ بود که مدیر دفتر فنی اداره کل میراث فرهنگی زنجان که بعد‌ها مدیر کل همین اداره هم شد، خبر از اتمام نورپردازی این بنا با لامپ‌های نوین «ال‌ای دی» با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیون ریال خبر داد، اما این روز‌ها نورپردازی که هیچ وضعیت پل به گونه‌ای پیش رفته است که مسؤولان برای اینکه چهره زشت پل دیده نشود، چراغ‌های اطراف را خاموش می‌کنند تا پل اصلا دیده نشود.

مردم و علاقمندان به آثار تاریخی اعتقاد دارند؛ شاید اگر این آثار تاریخی که نگهداری آنها هزینه‌بر است، درآمدی داشتند وضعیت این طور نبود و هر دستگاهی برای تملک و تصاحب آن سر و دست می‌شکست.

پل میر بهاء‌الدین را در زمان ناصرالدین شاه قاجار، حاج‌میرزا بهاء‌الدین زنجانی که از تجار بنام ناحیه خمسه زنجان در سال ۱۳۱۲ هجری قمری و با آجر بر روی رودخانه زنجان‌رود و در مسیر ارتباطی زنجان به کردستان ساخت. 

پل حاج میربهاء‌الدین به طول ۱۰۶ متر و ارتفاع ۱۰.۹ متر احداث شد و در تاریخ ۱۸ مهر ۱۳۵۶ به شماره ۱۴۸۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • تعداد خانه های هلال زنجان به ۲۴۸ باب رسید
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت
  • سیل به خانه‌های اندیمشک آسیب زد