Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،  رئیس دفتر بازرسی و نماینده ویژه رئیس‌ جمهور در امر مبارزه با فساد با بیان این‌که مبارزه با فساد باید با اصلاح ساختارهای فسادزا آغاز شود، گفت: معمولاً ریشه فسادها در بخش اجرایی است و آیت‌الله رئیسی هم برای مبارزه ریشه‌ای با فساد وارد عرصه اجرا شد و به میدان آمد.

حجت‌الاسلام «حسن درویشیان» رئیس بازرسی و نماینده ویژه رئیس‌ جمهور در امر مبارزه با فساد، صبح امروز (سه‌شنبه) در نشست تخصصی بازخوانی فرمان هشت ماده‌ای رهبر معظم انقلاب در مبارزه با فساد، ضمن گرامیداشت قیام ۱۵ خرداد و یاد امام راحل (ره) گفت: یکی از موضوعاتی که همواره مورد تأکید دلسوزان و دلدادگان ارزش‌های انقلاب به ویژه امامین انقلاب قرار دارد، بحث مبارزه و پیشگیری از فساد است؛ چرا که وجود فساد مانع تعالی، توسعه و رسیدن به اهداف انقلاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که فساد گسترده و سیستمی در نظام طاغوت عامل فساد بود، خاطر نشان کرد: این فساد که در همه عرصه‌ها و نه فقط مالی و اقتصادی بلکه سیاسی و اداری بود، عامل سقوط رژیم ستمشاهی شد. منشاء فساد مالی و اقتصادی فساد در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی و اداری است که اثرگذاری آن بسیار بیشتر است و امروز شاهد ناهنجاری در حوزه‌های فرهنگی هستیم که به تبع آن در حوزه اقتصادی هم اتفاق می افتد.

حجت‌الاسلام درویشیان با تأکید بر این‌که فساد صرفاً در حوزه اقتصادی و مالی نیست، گفت: گرچه در دهه اخیر فساد اقتصادی و مالی در کانون توجهات بوده و صدمات بسیاری هم در کشو داشته و زندگی و معیشت و سفره مردم را متأثر کرده است اما گاهی ریشه فسادهای مالی، فسادهای دیگری است.

بازرس ویژه رئیس‌ جمهور  با بیان این‌که در بحث مبارزه با فساد نباید شعاری برخورد و به پلاکارد، پرچم و جلسه اکتفا شود، افزود: رهبری هم مکرر فرمودند که از پیگیری شعارها و فرمایشات راضی نبودند و وقتی به مفاد فرمان هشت گانه رهبری نگاه می‌شود، مانند این است که امروز صادر شده و این نشان می‌دهد هنوز با وضعیت مطلوب در اجرای کامل این فرمان فاصله داریم که همه اجزای آن درست پیگیری نشده‌ است.

حجت‌الاسلام درویشیان همچنین با تأکید بر این‌که در این عرصه سخت و پیچیده با موضوع چندلایه و درهم تنیده فساد روبه‌رو هستیم، گفت: مبارزه با فساد به مراتب سخت‌تر از جنگ آشکار با دشمن است و امروز عوامل استکبار جهانی در فضای مجازی مقابل نظام اسلامی ایستادگی می‌کند.

وی تصریح کرد: این‌که باید با فساد مبارزه شود مورد قبول همه است اما پرسش این است که با چه شیوه و روشی باید با این اژدهای هفت‌سر مبارزه کرد که منجر به نتایج اساسی شود. انتظار ریشه‌کنی و به حد صفر رسیدن فساد زیاد است اما با استفاده از روش‌هایی اصولی و کارآمد می توان آن را به حداقل رساند.

حجت‌الاسلام درویشیان با بیان این‌که کشور مسلمان ایران جایگاه خوبی در مبارزه با فساد ندارد و در ردیف‌های آخر است و این مسأله پسندیده نیست، متذکر شد: باید دید کشورهای رده اول از چه شیوه‌هایی برای مقابله با فساد استفاده کرده‌اند که توانسته‌اند آن را تا حد زیادی کنترل کنند.

بازرس ویژه رئیس‌ جمهور با اشاره به این‌که مبارزه با فساد باید با اصلاح ساختارهای فسادزا آغاز شود، گفت: آیت‌الله رئیسی با همین نگاه وارد عرصه اجرایی شدند؛ چون معمولاً فسادها در بخش اجرایی بیشتر است و رئیس جمهور با عزمی جدی برای مبارزه با ریشه‌های فساد به میدان آمده‌ است.

نشست تخصصی بازخوانی فرمان هشت‌ ماده‌ای مقام معظم رهبری درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی (کارنامه و برنامه قوا) روز سه‌شنبه دهم خرداد با حضور مسئولان، نخبگان و فعالان این عرصه در سال همایش‌های حوزه هنری در حال برگزاری است. رونمایی از آثار مکتوب تخصصی قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی، سایت و داشبورد مبارزه با مفاسد اقتصادی و نیز تقدیر از فعالان مبارزه با مفاسد اقتصادی از برنامه‌های جانبی این نشست تخصصی است.

رهبر معظم انقلاب دهم اردیبهشت‌ماه سال ۸۰ فرمان مهم و هشت‌ماده‌ای درباره مبارزه‌ همه‌جانبه و سازمان‌یافته با مفاسد مالی و اقتصادی، خطاب به سران قوای وقت صادر کردند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بند نخست این فرمان، تصریح کردند: «به مسئولان خیرخواه در قوای سه‌گانه بیاموزید که تسامح در مبارزه با فساد، به‌نوعی همدستی با فاسدان و مفسدان است. اعتماد عمومی به دستگاه‌های دولتی و قضائی در گرو آن است که این دستگاه‌ها در برخورد با مجرم و متخلف قاطعیت و عدم تزلزل خود را نشان دهند».

در بند دوم، رهبر معظم انقلاب با تأکید بر اینکه مبارزه با فساد موجب امنیت فضای اقتصادی و اطمینان کسانی است که می‌خواهند فعالیت سالم اقتصادی داشته باشند؛ خاطرنشان کردند: «تولیدکنندگان این کشور، خود نخستین قربانیان فساد مالی و اقتصاد ناسالم‌اند». سپردن کار مبارزه با فساد به افراد مطمئن و برخوردار از سلامت و امانت، تشویق صالحان و خدمتگزاران نیز در کنار مقابله با فساد و مفسد، همراهی بخش‌های مختلف نظارتی در سه قوه، شناسایی نقاط آسیب‌پذیر در فعالیت‌های اقتصادی دولتیِ کلان مانند: معاملات و قراردادهای خارجی، و سرمایه‌گذاری‌های بزرگ، طرح‌های ملّی، و نیز مراکز مهم تصمیم‌گیری اقتصادی و پولی کشور از سوی وزارت اطلاعات، تأکید بر مبارزه یکسان با فساد در هر جا و هر مسند و عدم برخورد شعاری و تبلیغاتی و تظاهر گونه با امر حیاتی مبارزه با فساد، بندهای سوم تا هشتم، فرمان رهبر معظم انقلاب به‌منظور مبارزه با فساد است.


انتهای پیام/


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مبارزه با مفاسد اقتصادی رهبر معظم انقلاب مبارزه با فساد حجت الاسلام ویژه رئیس آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۸۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «نقش ما» وارد بازار نشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «نقش ما» با موضوع واکاوی جهش تولید با مشارکت مردم نوشته امیرحسین طالب علی به‌تازگی توسط منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان منتشر و روانه بازار نشر شده است.

نویسنده در این کتاب تلاش کرده به بررسی مفهوم جهش تولید در حوزه‌های مختلف، نقش مردم در پیشبرد آن و راهکارها و راهبردهای مختلف برای افزایش جهش تولید در کشور بپردازد.

کتاب مورد اشاره ۵ فصل را درباره مفهوم جهش تولید با مشارکت مردم، اهمیت جهش تولید در توسعه اقتصادی کشور، تحولات اقتصادی و اجتماعی مؤثر بر جهش تولید، فرصت‌ها و چالش‌های جهش تولید در ایران و نقش مناطق ویژه اقتصادی ایران در جهش تولید شامل می‌شود.

این‌کتاب در ۸۰ صفحه چاپ شده است.

کد خبر 6091109 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • کتاب «نقش ما» وارد بازار نشر شد
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • ایران تحریم‌ناپذیر است