Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، تیم تحقیقاتی متشکل از سیدامیرعلی انوار، حامد اهری و سارا اله یاری بیک از اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات، پس از ۱۲ سال تحقیق شبانه روزی در یک زمینه مشخص و معین، موفق به راه اندازی آزمایشگاه فوق تخصصی در زمینه تولید نانوامولسیون ترکیبات گیاهی در علوم و مهندسی صنایع غذایی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آزمایشگاه موفق به کسب گرید A استاندارد اتحادیه اروپا و نیز استانداردهای ۱۷۰۲۵، GLP و ISO۹۰۰۱  شده است. همچنین فرشته صحرائی و آسیه شجاعی به صورت مستقیم و سه متخصص نیز به صورت غیر مستقیم با آزمایشگاه مذکور همکاری دارند.

براساس این گزارش، این تیم تحقیقاتی اقدام به تولید محصولات نانو مانند نانوامولسیون گیاهان دارویی بخصوص نانوامولسیون زعفران ایرانی و نانو امولسیون گل محمدی کرده است. تکنیک به کار رفته در این تحقیقات  اولتراسونیک است که با استفاده از جدیدترین دستگاه های روز دنیا انجام می گیرد.

انوار با اشاره به اخذ مجوز وزارت صنعت، معدن و تجارت و مجوز وزارت بهداشت، گفت: این نکته حائز اهمیت است که کمتر محصول و ایده دانش محوری موفق به اخذ مجوز و ورود به بازار صنعت می شود. رسیدن به این مرحله باعث افتخار ما است و رونمایی اصلی صنعتی محصول نانوامولسیون زعفران ایرانی را در گام دوم انجام خواهیم داد.

وی ادامه داد: تاسیس آزمایشگاه تخصصی فناوری نانو خدمتی به دانشجویان علوم و مهندسی صنایع غذایی است که می‌توانند به منظور کارآموزی و انجام پایان نامه‌ها در این آزمایشگاه فعالیت کنند. این در حالی است که پس از گذشت چندین سال از عمر دانشکده علوم کشاورزی یک آزمایشگاه تخصصی به امکانات دانشکده اضافه شده است.

انوار گفت: این رویداد از حیث ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت و همچنین ایجاد فرصت جهت معرفی دستاوردهای دانشگاهی حائز اهمیت است.

تیم تحقیقاتی انوار استادیار گروه بهداشت مواد غذایی و همکاران وی اهری دانشیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، اله یاری بیک استادیار گروه فیزیک، مهدی رحیمیان و سیما مرادی موفق به دریافت اولین پتنت های US-Patent گرنت شده آمریکا  (۳ US-Patent )، سه عنوان اختراع ثبت شده در Patent Cooperation Treaty (PCT) (پتنت اتحادیه اروپا)، چندین مدال طلا و دیپلم افتخار از فستیوال های بین المللی شده اند. 
این تیم، اولین کنگره ملی واحد علوم و تحقیقات را در سراسر کشور برگزار کرده‌اند که سومین کنگره نیز در چهاردهم مهر ماه 1401 روز دامپزشک برگزار خواهد شد.

به گزارش ایرنا، رویداد ملی عصر امید از هشتم تا یازدهم خردادماه در مصلی امام خمینی (ره) با محوریت ارایه برنامه ‌های دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم، معرفی دستاوردهای فناورانه و نوآورانه دانشگاه و پرداختن به نیاز مردم برگزار می شود. در این رویداد، علاوه بر ارایه دستاوردهای فناورانه و نوآورانه دانشگاه آزاد اسلامی، برنامه تحول و تعالی، اسناد آمایش استان‌ها، تحولات و مسیر آینده دانشگاه عرضه شده است.

برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی زعفران فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی زعفران فناوری دانشگاه آزاد اسلامی زعفران فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۸۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امر تغذیه گیاهان و عضو هیات علمی موسسه تحقیقات خاک و آب کشور گفت: اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها می‌تواند ما را در بحث تولید غلات به خوکفایی برساند، با توسعه این طرح می‌توان امیدوار بود که قسمت مهمی از غلات در آینده در دیمزارها تولید شوند کما اینکه جهش تولید در دیمزارها می تواند به امنیت غذایی کشور کمک کند.

احمد اخیانی هشتم اردیبهشت‌ماه در «همایش جهش تولید در دیمزارها و گرامیداشت روز جهانی گندم و نان» در روستای امام قیس بروجن اظهار کرد: سال گذشته جشنواره جهش در دیمزارها در کشور و با هدف پر کردن بخشی از خلا موجود در تولید محصول گندم در دیمزارها برگزار شد، البته باید پتانسیل عملکرد گندم در دیمزارهای کشور حدود ۲.۵ تن در هکتار باشد اما میانگین عملکرد کشور در چند سال اخیر کمتر از یک تن بوده است.

وی افزود: به دلیل خلا عملکرد بسیار بالا و در راستای استفاده از آب سبز و تولید پایدار در دیمزارها این طرح با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام برگزار و موفقیت‌های بسیار خوب و کم نظیری را ایجاد کرد، به طوری که سال گذشته با اجرای این طرح در سطح نزدیک به چهار میلیون هکتار، شاهد افزایش حدودا ۴۰ درصدی تولید در مجموع محصولات مختلف همچون غلات، حبوبات و علوفه وحتی موجب توسعه گیاهان دارویی بودیم، البته این امر پایداری تولید در دیمزارها را به شدت تقویت کرد و کیفیت گندم تولیدی سال گذشته به نسبت سنوات ماقبل افزایش یافت.

اخیانی گفت: این طرح در اکثر دیمزارهای کشور در حال انجام و سال آینده سال پایانی فاز اول آن است، که نزردیک به ۲۵۰ هزار بهره‌بردار در این طرح مشارکت می‌کنند، طرحی که در ۵۰ سال اخیر بی نظیر بوده و در امر مشارکت و همکاری در بعد همگانی و مباحث فنی منحصر بفرد است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: پروژه‌های متعدد در راستای توسعه مکانیزاسیون، مباحث فنی و ... در این طرح در حال انجام است که قطعا با توجه به مشارکت و استقبال خوب بهره‌برداران ادامه می‌یابد و می‌تواند در بسیاری موارد مخصوصا تولید غلات ما را به خوکفایی برساند، البته تقریبا ۲۰ درصد از غلات از دیمزارها تولید می‌شده که با توسعه این طرح می‌توان امیدوار بود که قسمت مهمی از غلات در آینده در دیمزارها تولید شود و پایداری عملکرد بیشتری را نسبت به اراضی آبی که به شدت در حال تنش بوده داشته باشد، کما اینکه جهش تولید در دیمزارها می تواند به امنیت غذایی کشور کمک کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • این دو ویتامین برای سلامت قلب مهم هستند
  • علل موفقیت در فتح خرمشهر از زبان سرهنگ عراقی + ویدیو
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی