Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل نفت پاسارگاد مسعود اسفندیار با اعلام اینکه رفع موانع تولید، صادرات و بهره وری از اصلی ترین اولویت های شرکت است افزود: ظرفیت اسمی تولید؛ 3 و نیم میلیون تن قیر در سال است که در سال های اخیر مجموعه، با بیست تا سی درصد ظرفیت فعال بوده، اما اولویت اساسی تیم مدیریتی جدید بازکردن گره های کوری است که در دوره های گذشته بر دست و پای این شرکت بسته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسفندیار تصریح کرد: نفت پاسارگاد یک مجموعه خصولتی است و تعدد و تکثر بخشنامه های ارزی، بانکی و مشکلات مربوط به نحوه فروش و صادرات، باعث غیر رقابتی شدن تولیدات این شرکت به نسبت رقبای بخش خصوصی شده و بر همین اساس بخش عمده ای از سهم بازار طی سال های گذشته نصیب رقبای بخش خصوصی شده است. 
وی؛ یکی از  برنامه های تیم مدیریتی جدید را فعال کردن شرکت های زیر مجموعه و بهره وری از ظرفیت های موجود عنوان کرد. 
مدیر عامل نفت پاسارگاد در خصوص رفع  مشکل تعهد ارزی نیز گفت: در گام نخست، به محض اطلاع از موضوع تعهد ارز حاصل از صادرات سال ۱۳۹۷، رفع مشکل  مزبور را در اولویت اقدام قرار دادیم و با پیگیری های لازم، نسبت به برگزاری جلسات متعدد با مدیران ارشد سازمان توسعه تجارت و علی الخصوص کمیته اقدام ارزی کردیم.
وی همچنین ادامه داد: در اسفند ماه سال گذشته طی چندین جلسه فشرده و تشریح فرآیند و نحوه عملکرد نفت پاسارگاد در سال ۱۳۹۷ موفق به اخذ مساعدت در خصوص رفع تعهد ارز حاصل از صادرات سال ۱۳۹۷ شدیم. 
اسفندیار عنوان کرد: ضمن پیگیری های انجام شده و مکاتبه سازمان توسعه تجارت، میزان رفع تعهد ارز حاصل از صادرات مربوط به سال ۱۳۹۷ به میزان صد در صد تایید شد.
لازم به ذکر است در اجرای استاندارهای حسابداری مبلغ ۹۲۰ میلیارد ریال ذخیره تعهد ارز حاصل از صادرات سال ۱۳۹۷ در حسابهای شرکت ثبت ودر گزارشات دوره ای و صورتهای مالی به اطلاع سهامداران رسید.

منبع: فارس

کلیدواژه: صادرات نفت نفت پاسارگاد پاسارگاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۹۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها