Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا سید امیرعباس حسینی روز سه‌شنبه در آیین آغاز ساخت نیروگاه خورشیدی ۲۰ مگاواتی غدیر بهاباد یزد افزود: نیروگاه های خورشیدی نقش مهمی در کاهش مصرف آب و  مصرف انرژی‌های فسیلی و آلودگی محیط زیست دارند.

وی با بیان این که هدف گذاری شرکت سرمایه گذاری غدیر برای امسال تولید ۱۰۰ مگاوات برق خورشیدی است گفت: ۴۰ مگاوات آن را در استان یزد سرمایه گذاری کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حسینی در ادامه از یزد به عنوان یکی از استانهایی که روانترین فرایندهای اداری را برای سرمایه گذارای دارد یاد کرد و افزود: شرکت سرمایه‌گذاری غدیر سهم بالایی از سرمایه گذاری را در استان یزد دارد که بخشی از آن در قالب مشارکت با بخشهایی مانند شرکت چادرملو و بخشی به صورت مستقل مانند شرکت فولاد غدیریان و نیز گندله‌سازی بهاباد انجام میشود .

سید فریدالدین معصومی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری برق و انرژی غدیر نیز گفت : این شرکت امسال ایجاد ۶۰ مگاوات تولید برق خورشیدی را در دستور کار دارد که در نظر داریم ۴۰ مگاوات آن را در یزد و ۲۰ مگاوات دیگر را در سایر استانها ایجاد کنیم.

وی  افزود:سال گذشته تلاش کردیم نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی کوشک را زودتر از موعد افتتاح کنیم ولی نهایتاً‌ همزمان با میلاد امام رضا(ع) بهره برداری شد و امسال نیز کلنگ‌زنی طرح مصادف با دهه کرامت شد.

معاون اقتصادی استاندار یزد نیز در این مراسم گفت: تولید انرژی‌های خورشیدی یکی از محورهای دهگانه در اولویت یزد نوین است.

سید مسعود عظیمی، ظرفیت اسمی تولید برق در استان را ۲۷۵۰ مگاوات بیان کرد و  یادآور شد: البته تولید واقعی برق استان ۲۱۰۰ مگاوات است که در زمان پیک مصرف، ۷۵ درصد آن در حوزه صنعت استفاده می‌شود که این میزان در کشور بی‌نظیر است. 

وی به خاموشی برق صنایع در سالهای گذشته در زمان اوج مصرف استان اشاره و این کسری را معادل  ۹۰۰ مگاوات خاموشی ذکر کرد.

وی گفت: امسال شرکت فولاد آلیاژی ایران را با مصرف حدود ۷۰ مگاوات از لیست خاموشی صنایع خارج کردیم چرا که ۱۶ صنعت کشور وابسته به تولید آن است و از طرفی شرکت سرمایه گذاری غدیر نیز کمک خوبی به تامین برق استان کرده است.

وی اظهار داشت: اکنون ۸۳.۵ مگاوات برق خورشیدی در استان تولید می شود و استان یزد از این حیث با فاصله زیادی از استان دوم، در جایگاه نخست کشور قرار دارد.

این مسوول از تصویب تولید ۲۰۰۰ مگاوات برق خورشیدی در استان از سوی هیات دولت برای هدفگذاری طی چهار سال دولت سیزدهم خبر داد و افزود: ۱۵۰ مگاوات از این میزان انرژی در قالب برق انشعابی با کمک  دستگاه‌های حمایتی و ۱۸۵۰ مگاوات نیز براساس سیاست‌های ساتیا مدنظر است که از این میزان ۶۰۰ مگاوات برای امسال تعریف شده است.

معاون استاندار یزد ۲ وظیفه اصلی استان در این رابطه را برقراری اتصال نیروگاه به شبکه و تخصیص زمین بیان کرد و گفت: خوشبختانه فرایند واگذاری زمین یک روزه شده و همزمان قرارداد مربوط به اتصال نیز منعقد می‌شود که شرایط خوبی را برای سرمایه گذاران فراهم کرده است.

فرماندار بهاباد هم از حضور سرمایه‌گذاران در این شهرستان قدردانی کرد و گفت: بهاباد از پتانسیلهای خوبی برای سرمایه گذاری برخوردار است و مسئولان شهرستان آمادگی دارند در این حوزه تسهیل کنند. 

علیرضا تیموری با تاکید بر این که بهاباد فضای خوبی برای سرمایه گذاری است، گفت: سرمایه گذاری در این شهرستان مسیر را برای توسعه بهاباد به ویژه در حوزه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر فراهم می کند.

بهاباد در ۲۰۰ کیلومتری یزد قرار دارد.

برچسب‌ها ساخت نیروگاه یزد بهاباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساخت نیروگاه یزد بهاباد ساخت نیروگاه یزد بهاباد شرکت سرمایه گذاری برق خورشیدی برای سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۹۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، قاسم زوکی‌نژاد در تشریح اقدامات اداره نگهداری ساختمان‌ها و خدمات عمومی اداره کل پشتیبانی اظهار کرد: با مصوبه هیئت محترم وزیران از ابتدای امسال دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۵ خدمات کشوری ملزم به تامین سالیانه ۵ درصد برق مصرفی خود از انرژی‌های تجدیدپذیر می‌باشند و ظرف مدت ۴ سال باید ۲۰ درصد برق مصرفی خود را از این طریق تامین کنند؛ در غیر این صورت آن بخش از برق مصرفی با تعرفه بسیار بالاتری در قبوض محاسبه می‌شود.

معاون مالی و پشتیبانی و رئیس کمیسیون بهینه‌سازی مصرف انرژی شهرداری مشهد افزود: خوشبختانه با نیروگاه‌های خورشیدی که احداث کرده‌ایم، شهرداری مشهد مشمول این افزایش تعرفه نشده است. البته مطابق برنامه‌ریزی صورت‌پذیرفته، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر همچنان ادامه دارد و به‌عنوان نمونه در سال جاری ۴ نیروگاه‌خورشیدی دیگر در دست اقدام قرار دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه مدیریت هزینه‌ها و کاهش مصرف آب به ساماندهی ظرفیت اشتراک آب نیز توجه شده است، عنوان کرد: در این زمینه با پیگیری‌های انجام‌شده افزایش ظرفیت اشتراکات آب فضای سبز محقق و این امر صرفه‌جویی ۲۰۰ میلیارد ریالی در پرداخت حق انشعاب را به دنبال داشته است.

زوکی‌نژاد تصریح کرد: در کنار این مبلغ با اصلاح تعرفه و ظرفیت قراردادی و مدیریت مصرف آب، هر ماه شاهد  بیش از ۱۰ میلیارد ریال صرفه‌جویی در قبوض ماهیانه اشتراکات آب شهرداری بوده‌ایم.

معاون مالی و پشتیبانی و رئیس کمیسیون بهینه‌سازی مصرف انرژی شهرداری مشهد ادامه داد: این درحالی است که در راستای قانون درآمد پایدار و پیگیری‌های صورت پذیرفته، سال گذشته بیش از ۱۵میلیارد ریال صرفه‌جویی در قبوض برق روشنایی پارک‌ها را شاهد بودیم.

دیگر خبرها

  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!