Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@19:56:51 GMT

ثبت رکورد های جدید کیفی در فولاد هرمزگان

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۲۹۵۴۳

ثبت رکورد های جدید کیفی در فولاد هرمزگان

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، عطاالله معروفخانی مدیرعامل فولاد هرمزگان با اشاره به ثبت رکوردهای جدید کیفی در تولیدتختال در فولادهرمزگان، با تاکید بر عمل به رهنودهای مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقای کیفیت کالای ایرانی، ارتقای کیفیت تختال‌های تولیدی در فولاد هرمزگان را از استراتژی های اصلی این شرکت خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ثبت دو رکورد پی در پی جدید تولید تختال کیفی در اسفند ماه 1400 به میزان 99.37درصد و در فروردین 1401 به میزان 099.45درصد نشان از اراده فولاد هرمزگان بر کیفی سازی محصولات دارد.

وی همچنین بر بهود کیفی ذوب های ریخته گری شده اشاره کرد و گفت: در این بخش نیز میانگین درصد ذوب مطابق سفارش مشتری در سال ۱۴۰۰ برابر 99.87درصد بوده که افزایش قابل تجهی داشته است.

معروفخانی با اشاره به آزمون تکمیلی مایع نافذ که برای اولین بار بطور صنعتی در کشور جهت شناخت عیوب زیر سطحی در تختال های تولیدی در این شرکت برنامه ریزی و اجرایی گردیده گفت : در این بخش نیز میانگین درصد تختال سالم در سال ۱۴۰۰ برابر با 99.68درصد می باشد.

مدیرعامل فولاد هرمزگان در ادامه نتایج به دست آمده را حاصل تعریف پروژه های بهبود و نیز تعریف اقدامات استراتژیک سالیانه، بروز رسانی روش‌ها و استاندارد نوین بازرسی تختال، استفاده از تجربیات موفق در سطح هولدینگ فولاد مبارکه در قالب انتقال دانش فنی ، ارتباط نزدیک با مصرف کنندگان و مشتریان فولاد هرمزگان و دریافت بازخورد کیفی مستمر جهت تعریف بهتر و هدفمند برنامه های ارتقا کیفیت محصولات دانست.

عطااله معروف خانی با تاکید بر اینکه تولیدکنندگان و عرضه کنندگان تختال در بازارهای جهانی محدود هستند و رقابت شدید در این عرصه وجود دارد تصریح کرد: تولید تختال با کیفیت مطلوب از اهمیت و جایگاه ویژه ای در فولاد هرمزگان برخوردار است و شرکتهایی در رقابت موفق خواهند بود که بتوانند با کمترین هزینه با کیفیت ترین تختال را تولید و عرضه نمایند و بر این اساس ترسیم ماموریت استراتژیک فولاد هرمزگان، مبنی بر تولید تختال با کیفیت مطلوب و با قیمتی رقابتی است.

انتهای پیام/ 3728

منبع: فارس

کلیدواژه: فولاد هرمزگان فولاد هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۹۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌

ایسنا/هرمزگان مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود، اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

حبیب مسیحی تازیانی امروز (ششم اردیبهشت‌ماه) در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار کرد: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قرار دادن قانون نیستیم، بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست، تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد. از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست، بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیفتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود، ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند، اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

سالانه ۱.۳ میلیون تن پسماند صنعتی تولید می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار کرد: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم، از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

مسئولان امر برنامه‌ای برای فرآوری ۱.۳ میلیون تن ضایعات کشاورزی ندارند

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است
  • خرمشهر در وضعیت «نارنجی» آلودگی هوا
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • یادواره شهدای کارگری استان همدان در فولاد ویان
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌