Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@16:48:55 GMT

امکان ترخیص خودرو با قسط‌بندی جرائم

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۳۰۲۲۸

امکان ترخیص خودرو با قسط‌بندی جرائم

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید کمال هادیانفر در پایان حضور در مرکز نظارت همگانی ۱۹۷ و دیدار چهره به چهره با مردم، گفت: امروز فرصتی پیش آمد تا از نزدیک بنده و شماری از مدیران و معاونان پلیس راهور به‌طور مستقیم با مردم صحبت کرده و نسبت به رفع مشکلات و رسیدگی به درخواست‌های آنان در حد توان و اختیارات قانونی اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مواردی همچون تقدیر و تشکر از پلیس، موضوع ایمنی، مشکلاتی در حوزه گواهینامه و شماره‌گذاری و…، از جمله مواردی بود که در این جلسه از سوی مردم مطرح شد، گفت: پلیس راهور در سال گذشته ۶۸ میلیون خدمت مختلف را به مردم ارائه کرد. امیدواریم که بتوانیم با مجموع خدمات و اقدامات انجام شده گره گشای مشکلات مردم باشیم.

امکان ترخیص خودرو با قسط‌بندی جرایم

هادیانفر درباره طرح ترخیص وسایل نقلیه توقیفی اظهار کرد: این طرح هنوز ادامه دارد. حدود ۲۹۳ هزار دستگاه موتورسیکلت و ۱۰۹ هزار دستگاه خودرو در توقیف هستند که ما اعلام کردیم که این وسایل نقلیه با قسط بندی جرایم از پارکینگ‌ها ترخیص شود. مالکان این وسایل باید به پارکینگ‌ها مراجعه کرده و با امضای تعهد می‌توانند وسیله را تحویل گرفته و جرایم آن را به‌طور اقساطی پرداخت کنند.

وی درباره اینکه آیا پیش از توقیف خودرو نیز امکان پرداخت اقساطی جرایم وجود دارد یا خیر؟ گفت: اگر خودرو توقیف نشده باشد رانندگان می‌توانند با مراجعه به سامانه راهور ۱۲۰ استعلام تخلفات رانندگی خود را دریافت کرده و هر کدام از تخلفات را به صورت موردی انتخاب کنند و جریمه مربوط به آن را بپردازند.

اعلام دلیل شماره‌گذاری نشدن برخی خودروهای تولید ۱۴۰۰

رئیس پلیس راهور فراجا در پاسخ به پرسشی درباره دلیل شماره گذاری نشدن برخی از خودروها از سوی پلیس و اعلام علت این موضوع از سوی خودروسازان به نبود پلاک، گفت: در حال حاضر که با شما صحبت می‌کنم در انبار ایران خودرو بیش از ۷۰ هزار و در انبار سایپا بالغ بر ۶۰ هزار پلاک داریم، پس کمبود پلاک به هیچ عنوان مورد تأیید نیست. حتی گاهی خدمات شماره گذاری ما به این صورت است که پلاکی در شهری دیگر قرار دارد، مالک در شهری دیگر است و خودرو نیز در شهری دیگر تولید شده اما ما در عرض کمتر از ۲۴ ساعت فرآیند شماره گذاری و تعویض پلاک را انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: این موضوع به کوتاهی برخی از خودروسازان باز می‌گردد. خودروهای تولید سال ۱۴۰۰ که شماره شاسی آنها با گروه M کوبیده شده باید پلاک سال ۱۴۰۰ را دریافت کنند و این یک تکلیف و حق قانونی است. نباید انتظار داشته باشند که پلیس آنها را با پلاک سال ۱۴۰۱ شماره گذاری کند. حال اینکه خودروساز اصرار دارد که آن با پلاک امسال شماره گذاری شود کار اشتباهی است و باید بخشی از پول متقاضی را به آنها برگرداند و خودرو با پلاک سال ۱۴۰۰ شماره گذاری و به مردم تحویل داده شود.

هادیانفر با بیان اینکه این موضوع شامل تعدادی از خودروهای ایران خودرو، سایپا و زامیاد می‌شود، گفت: پلیس در این زمینه مشکلی ندارد اما اگر بخواهیم خودروها را با پلاک ۱۴۰۱ شماره گذاری کنیم دچار مشکل خواهیم شد. چرا که شماره شاسی سال ۱۴۰۱ دیگر M نبوده و N است. به همین جهت باید خودروسازان مشکلات خودشان حل کنند و از پلیس انتظار نداشته باشند که دست به تخلف بزند چرا که این اقدام حق الناس است.

کد خبر 5503814

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس راهور جریمه رانندگی شهرداری تهران شورای شهر تهران ساختمان متروپل آلودگی هوا علیرضا زاکانی سازمان تامین اجتماعی موزه حج تمتع شهر تهران شرکت مترو تهران سند تحول بنیادین آموزش و پرورش قوه قضاییه شورای شهر کمیته امداد امام خمینی شماره گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۰۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سرهنگ مشتاق افزود: با اجرای این طرح خودروهای پلاک مخدوش توسط پلیس راهور توقیف و مالکان این خوردوها به دستگاه قضایی معرفی خواهند شد.

وی در ادامه با تاکید برخورد جدی و قاطع با کلیه تخلفات با مالکان این خودروها گفت: اگر مخدوشی و دستکاری در ارقام پلاک صورت بگیرد جرم تلقی شده و ضمن تشکیل پرونده متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهد شد  .

موضوع پلاک مخدوش یکی از عوامل جدی قانون گریزی و اخلال در نظم و انضباط ترافیکی به شمار می رود که پلیس راهور برای برخورد با این تخلف و جرم مشهود سازماندهی جدیدی را کلید زده است تا با نظارت و کنترل بهتر بتواند از آن جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • علت صدور «برگ جریمه رانندگی اشتباهی» چیست؟
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در آذربایجان‌غربی
  • مردم از جرائم و قانون‌شکنی‌ها فیلمبرداری کنند
  • برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی
  • واکنش پلیس آگاهی به فیلمبرداری مردم از صحنه جرائم
  • اجرای طرح ترخیص فوری موتور شارژی‌های توقیفی در کیش
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان