Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@09:25:40 GMT

کلاهبردار حرفه‌ای در بوشهر دستگیر شد

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۳۰۳۵۶

کلاهبردار حرفه‌ای در بوشهر دستگیر شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مهدی قاسمی صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با پیگیری تخصصی کارآگاهان سایبری در پلیس فتا مرکز استان، نوجوانی که به صورت حرفه‌ای اقدام به طراحی سایت و لینک جعلی سامانه ثنا و ابلاغ قضائی می‌نمود، شناسایی و در یکی از شهرستان‌های استان دستگیر شد.

وی بیان داشت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان به پلیس فتا و ادعای آنان مبنی بر وصول پیامک با سرشماره شخصی در قالب ابلاغ قضائی و سامانه ثنا که از حساب تعدادی از این افراد پس از ورود به لینک جانمایی شده در پیامک، مبالغی برداشت و به‌سرقت رفته بود، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی گفت: با اقدامات شبانه‌روزی افسران پی‌جوی جرایم سایبری پلیس فتا استان و ردیابی سرنخ‌های دیجیتال مجرمانه، در نهایت هویت متهم کلاهبردار شناسایی و با هماهنگی قضائی، در یکی از شهرستان‌های استان دستگیر و به‌همراه تجهیزات هوشمندی که با آنها مرتکب جرم می‌گردید به پلیس فتا دلالت گردید.

رئیس پلیس فتای استان بوشهر افزود: این نوجوان ۱۵ ساله که در ابتدا منکر هرگونه ارتکاب جرم شده بود با مشاهده مستندات و مدارک گردآوری شده پلیس، به ناچار لب به اعتراف گشوده و اعلام داشت که پس از طراحی سایت فیشینگ و لینک جعلی سامانه ثنا و تحت عنوان ابلاغیه الکترونیکی قضائی با همکاری یک نفر دیگر که از طریق تلگرام با وی آشنا شده است و به صورت گسترده در سطح کشور به صورت پیامکی منتشر کرده که پس از وارد شدن کاربران به لینک جعلی جانمایی شده در پیامک و هدایت آنان به صفحه پرداخت اینترنتی بانکی جعلی، حساب آنان را فیشینگ و موجودی آن را برداشت می‌کرده‌ایم و در حدود ۸۵۰ میلیون ریال تا آلان از این طریق به عنوان حق شراکت به من پرداخت شده و مابقی وجوه کلاهبرداری شده در اختیار دوستم است.

وی تاکید کرد: متهم دستگیرشده فاقد هرگونه سابقه کیفری بوده و تلاش جهت دستگیری همدست وی که خارج از استان سکونت دارد در اولویت اقدامات پلیس فتا قرار دارد.

وی گفت: شهروندان در صورت دریافت پیامک از منابع نامعتبر و ناشناس خصوصاً دارای لینک، به آنها هیچ توجهی نکرده و از ورود به اینگونه لینک‌ها خودداری نموده و توجه داشته باشند که هیچیک از سازمان‌های دولتی و رسمی نظیر قوه قضائیه برای ارسال پیامک به شهروندان از شماره‌های شخصی استفاده نمی‌کنند.

کد خبر 5503826

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس فتا بوشهر سامانه ثنا مهدی قاسمی بوشهر ساختمان متروپل کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا ویروس کرونا متروپل آبادان اردبیل دهه کرامت ابادان شهادت امام صادق ع احتکار شیراز نماهنگ سلام فرمانده پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۰۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا نسبت به سوءاستفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه با افزایش ارسال لینک‌های آلوده، هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، رامین پاشایی اظهار کرد: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضائی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

وی با اشاره به شگرد این مجرمان افزود: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوین دریافت کالابرگ، ابلاغ قضائی، سهام عدالت، پرداخت وام و نظایر آن مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنها هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا گفت: ارسال و دریافت این پیامک در تمام پیام‌رسان‌های بومی، غیر بومی، گروه‌ها و کانال‌ها که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن و حتی ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان نیز احتمال دارد.

پاشایی ادامه داد: افراد در صورت مواجه با این پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمام آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، توجه نکنند و در صورت غفلت و گرفتار شدن در دام مجرمان سایبری می‌توانند بلافاصله با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا در سراسر کشور تماس بگیرند و از خدمات انتظامی و تخصصی این پلیس بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت نیاز، شیفت‌های قضائی دادگاه‌ها، دادسراها و حوزه بانکداری در سراسر کشور آمادگی ارائه خدمات به افراد است.

کد خبر 750037

دیگر خبرها

  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور
  • هشدار؛ این پیامک‌ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است | تصویر پیامک را ببینید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • این پیامک ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است/ تصویر پیامک را ببینید
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس