Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حال حاضر،2 بیمارستان خدمات ناباروری در استان مازندران فعال است، دو مرکز نیز بزودی اضافه خواهد شد و طراحی دو مرکز در شهرستان های چالوس و بهشهر نیز در دست اجراست.

به گزارش ایران آنلاین، مدیرکل بیمه سلامت استان مازندران با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران گفت: بیمه سلامت به عرصه‌های جدید خدمت‌رسانی وارد شده که نخستین گام آن، مشارکت فعال در ارائه خدمات سلامت الکترونیک شامل نسخه الکترونیک، نسخه‌پیچی الکترونیک، ارجاع و تکمیل فرآیند سلامت به صورت الکترونیک است؛ البته در این راه، نظام سلامت و بیمه باید هماهنگی لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر محمد میرزایی، دومین گام را ارائه بسته پزشکی خانواده اعلام کرد و افزود: باتوجه به اینکه طرح پزشک خانواده از مازندران آغاز شد و از 10 سال پیش نیز نظام مبتنی بر ارجاع را در این استان تعریف کردیم، لذا بسته پزشکی خانواده‌ها ابتدا باید در مازندران تکمیل و در سایر استان‌ها اجرا شود.
رصد و تکمیل هزینه‌های درمان سرپایی و بستری با اولویت پرداخت به‌هنگام، آموزش و اطلاع‌رسانی، نظارت بر موسسات، پژوهش‌های کاربردی در حوزه بیمه سلامت، و مدیریت منابع و مصارف، عناوین گام‌های بعدی در خدمات جدید بیمه سلامت است که از سوی مدیرکل این مجموعه در مازندران عنوان شده‌است.
میرزایی با اشاره به جمعیت یک میلیون و 700هزار نفری زیر پوشش بیمه خدمات سلامت در مازندران، اعلام کرد که 80 درصد این جمعیت، از بیمه‌شدگان رایگان هستند؛ بیش از 900 هزار نفر نیز بیمه روستایی و بیش از 400 هزار نفر بیمه همگانی هستند.
این مسئول ادامه داد: افرادی که از هیچ بیمه‌ای برخوردار نیستند، می‌توانند به 18 اداره شهرستان و 62 دفتر پیشخوان و یا اداره‌کل بیمه سلامت استان مراجعه کنند و بیمه شوند.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اعلام اینکه روزانه 12 تا 13 هزار نسخه الکترونیک در مازندران صادر می‌شود و نسخه کاغذی به‌ندرت داریم، گفت: تنها در فروردین‌ماه 10 نسخه کاغذی و در اردیبهشت‌ماه 12 نسخه کاغذی و در خردادماه نیز تاکنون 3 نسخه کاغذی صادر شده است.
میرزایی از ارائه 3 میلیون و 400 هزار خدمات سرپایی و 210 هزار بستری در سال 1400 گفت که به ازای هر بیمار سرپایی 70 هزار تومان و برای هر بیمار بستری نیز به طور میانگین 5 میلیون تومان از سوی بیمه سلامت پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان مازندران با اعلام اینکه تسویه حساب سال گذشته 1085(یک هزار و هشتاد و پنج) میلیارد تومان بوده است، افزود: در ماه‌های فروردین و اردیبهشت امسال، 290 میلیارد تومان پرداختی داشتیم، 250 میلیارد تومان بابت بدهی گذشته به مؤسسات و بقیه بابت علی‌الحساب پزشکان خانواده در دو ماه ابتدای سال و نسخه الکترونیک مؤسسات بوده‌است.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران درباره خدمات بیمه سلامت به زوجین نابارو نیز تصریح کرد: در حال حاضر، برای ارائه این خدمات، با بیمارستان‌های امام خمینی(ره) ساری و فاطمه زهرا(س) بابل قرارداد داریم؛ سال گذشته 160 زوج نابارو مراجعه کردند و 200 میلیون تومان هزینه پرداخت کردیم که البته رقم بالایی نبوده‎است.
این مسئول ادامه داد: مراکز نازایی حضرت مریم و ام‌البنین مازندران را نیز در دست اقدام داریم که بتوانیم برای خدمات ناباروری با آنها قراردادی منعقد کنیم؛ همچنین دو مرکز دیگر را برای بهشهر و چالوس در دست طراحی داریم که بتوانند مجوزات لازم را از وزارت بهداشت دریافت کنند و طرف قرارداد با بیمه هم باشند.
میرزایی اعلام کرد: این خدمات تا سه بار مراجعه‌ زوج‌های نابارو و پرداخت تا 90 درصد هزینه‌ها را شامل می‌شود، ضمن آنکه زوج‌های تا 49 سال زیر پوشش این خدمات قرار می‌گیرند.
وی با بیان اینکه برای خدمات به بیماران صعب‌العلاج نیز، 30 بیماری تعریف شده است، گفت: 5 هزار میلیارد تومان به‌منظور ارائه خدمات به بیماران صعب‌العلاج در سراسر کشور برای سال جاری اختصاص یافته‌است.
به گزارش ایران آنلاین، استان مازندران براساس آخرین سرشماری، 3 میلیون و 283 نفر جمعیت دارد که از این تعداد، یک میلیون و 700 هزار نفر زیر پوشش بیمه سلامت هستند که حدود نیمی از جمعیت مازندران را تشکیل می‌دهند.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مدیرکل بیمه سلامت استان مازندران بیمه سلامت میلیارد تومان نسخه کاغذی هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۰۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیم پارسانژاد در مورد درمان ناباروی، اظهار داشت: وقتی زوجین برای درمان ناباروری مراجعه می کنند در مرحله اول درمان های سطحی مربوط به زوجین برای انها تجویز می شود و در صورت لزوم درمان های اولیه به سمت درمان های پیشرفته سطح ۳ می رود.

وی افزود: بعد ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای آنها به ۱۰۰ درصد می رسد.

این فوق تخصص نازایی، با اشاره به اینکه تمامی زوج های نابارور می توانند در فرایند درمان قرار گیرند، تاکید کرد: این به معنای این نیست که همه آنها بچه دار می شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می کنند و از روش های کمک باروری استفاده می کنند، صاحب بچه می شوند.

وی تاکید کرد: تا سال ها پیش اگر زوجی مراجعه می کردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت به او گفته می شد که قابل درمان نیست. اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می شود اما این به معنای موفقیت در همه این عمل ها نیست.

بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران، ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

کد خبر 6092722 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲