Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس جمعیت هلال احمر در باره آخرین وضعیت امدادرسانی در محل سانحه گفت: هم اکنون سه حلقه امدادی تعریف شده و ۵۰ تیم امدادی در محل حاضر هستند تا عملیات را به پایان برسانند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آبادان به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر خوزستان،‌ پیرحسین کولیوند‌ ‌با اشاره به رشادت های نیروهای امدادی در سانحه متروپل اظهار داشت: حادثه متروپل با پلاسکو کاملا متفاوت بود زیرا یک سازه ناامن در محل سانحه باقی ماند که امدادگری را سخت‌تر و خطرناک‌تر می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر میدان و محورها جهت امدادرسانی کوچک بود اما خوشبختانه در آبادان تجهیزات به اندازه کافی وجود داشت و مسیر برای امدادرسانی هموار شد.

وی افزود: امدادگران جهادی هلال احمر به کمک آتش‌نشانان توانستند به خوبی امدادرسانی کنند و در این مسیر رئیس جمهوری و معاون اول ایشان به خوبی از امدادرسانی حمایت کردند و تا آخرین لحظه پیگیر امور بودند تا در امدادرسانی مشکلی پیش نیاید. در همان لحظات اولیه تجهیزات تخصصی در محل مستقر و کوچک‌ترین تکانه‌ای در محل رصد می شد تا به دیگران آسیب وارد نشود. حجم آوار در متروپل بسیار زیاد بود و به همین علت عملیات طولانی‌تر شد اما با این وجود از تجربیات حادثه پلاسکو نیز استفاده شد. خوشبختانه هلال احمر در نخستین لحظات به متروپل رسید و به سرعت امدادرسانی را آغاز کرد.

کولیوند ضمن قدردانی از حمایت های نیروی هوایی ارتش و وزارت دفاع خاطرنشان کرد: امیر واحدی در همان لحظات اولیه با من تماس گرفتند و عنوان کردند تمامی تجهیزات ارتش را در اختیار ما قرار می دهند تا امدادرسانی صورت گیرد. وزارت دفاع نیز در این راستا همکاری خوبی داشتند و خداروشکر تجهیزات خوبی برای امدادرسانی فراهم شد.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: تیم‌های آموزش دیده آنست هلال احمر با سگ‌های آموزش دیده در محل حاضر بودند و خدمت رسانی می کردند. هلال احمر مشکلی با کمک مردم ندارد و این آمادگی را دارد تا به اشخاص آموزش نیز دهد، همانگونه که امروز نیز آموزش می دهیم. هلال احمر پس از ریزش ساختمان متروپل خدمات مختلفی به آسیب دیدگان ارائه کرد که یکی از آن‌ها اعزام تیم‌های سحر و حمایت های روانی بود.

وی تصریح کرد: مردم آبادان بسیار شریف هستند و همه وجود خود را در سال های اخیر برای کشور و نظام گذاشته اند و حتی ما به خانه‌های این عزیزان رفته و در مسیر کاهش آلام آنان با تمام وجود تلاش کردیم. مردم آبادان فقط این مطالبه را داشتند که مقصرین عادلانه محاکمه شوند و خواسته دیگری نداشتند. آن ها به خوبی از امدادگران و نیروهای هلال احمر حمایت کردند. نظام تا پای جان در کنار مردم بود و زمانی که پیام رهبری به گوش مردم رسید برای آن ها یک آرامش به وجود آمد.

کولیوند تصریح کرد: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته محورهای جدیدی در محل سانحه ایجاد شده و سرعت جست و جو و آواربرداری بیشتر شده است. امدادرسانی ها به گونه ای بود که یادآور ایام دفاع مقدس بود و همه با ایثارگری در صحنه حاضر بودند. رسانه ها نیز در این عرصه با از خودگذشتگی اخبار حادثه را مخابره می کردند و همچون امدادگران در صف اول حضور داشتند. کادر درمان نیز درخشش قابل توجهی داشتند و از 37 مصدوم، 35 مصدوم به صورت کامل مداوا شدند و به خانه های خود بازگشتند.

رئیس جمعیت هلال احمر در باره آخرین وضعیت امدادرسانی در محل سانحه گفت: هم اکنون سه حلقه امدادی تعریف شده و 50 تیم امدادی در محل حاضر هستند تا عملیات را به پایان برسانند. بالگرد و سایر تجهیزات نیز مستقر شده تا به صورت کامل امدادرسانی صورت گیرد. 

وی افزود: تجهیزات استفاده شده برای امدادرسانی در متروپل از آبادان و شهرهای اطراف آن بود و این نشان می دهد پیشرفت های خوبی در این حوزه صورت گرفته است. قرارگاه خاتم و وزارت کشور پای کار بودند و تجهیزات تکمیلی را در اختیار قرار دادند. این به آن معنا نیست که در سطح کشور کمبودی در حوزه تجهیزات وجود ندارد. امروز هلال احمر در برخی نقاط کمبودهایی دارد اما در آبادان همه تجهیزات به موقع به خط و از آن استفاده و به خوبی و به موقع امدادرسانی شد.

کولیوند خاطرنشان کرد: امدادرسانی در متروپل مخاطرات زیادی داشت و همین امر روند آواربرداری را طولانی کرده است. هیچکس در زمینه امدادرسانی کم نگذاشت و همه با تمام توان و به صورت لحظه ای و شبانه روزی در حال خدمت هستند. در حین امدادرسانی 7 تونل حفر شد تا توانستیم به طبقات پایینی برسیم و مسیر بسیار سخت و دشوار بود.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس جمعیت هلال احمر محل سانحه هلال احمر محل حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۱۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران از تولید چادرهای اسکان اضطراری متناسب با شرایط اقلیمی و فصلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، امیرالدین روح‌نواز در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانجات نساجی هلال احمر با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد فعالیت این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز شرکت نساجی هلال ایران با سه کارخانه تولیدی در سه نقطه از کشور و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از شرکت‌های پیشگام و به جرات اولین شرکت تولید اقلام امدادی نظیر پتو، چادر، لباس امدادی و ... در سطح خاورمیانه است که توانسته با استفاده از دانش‌ روز با کیفیت‌ترین اقلام امدادی را تولید کند.

وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران نیاز جمعیت هلال احمر به تولید چادر، پتو و دیگر اقلام امدادی را به‌طور کامل رفع کرده است، گفت:‌ امروز به جرات می‌توانم بگویم که چادرهای تولیدی جمعیت هلال احمر یکی از با کیفیت‌ترین محصولات تولیدی امدادی در سطح جهان است. ما همچنین محصولاتمان را متناسب با اقلیم هر منطقه و فصل تولید می‌کنیم.

روح‌نواز با بیان اینکه شرکت نساجی هلال آمادگی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را هم دارد، گفت: در حال حاضر نیز ملزومات تولید شده در این شرکت به کشورهایی نظیر پاکستان، تاجیکستان، چین، ترکیه و... صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران درباره جنس این چادرهای امدادی نیز گفت:‌ هنگام وقوع زلزله بم مواردی را داشتیم که در آن چادرها دچار آتش‌سوزی شده بودند، ما با استفاده از دانش روز شرایطی را در تولید این چادرها رعایت کردیم که امکان آتش‌گرفتن آنها بسیار دشوار است و اصطلاحا از جنس کندسوز هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر در کارخانجات نساجی هلال مشغول به کار هستند، گفـت: یک سوم از این افراد را زنان شامل می‌شوند که اکثر این زنان سرپرستان خانوار هستند. ما آمادگی داریم که با استفاده از نیروی کار حرفه‌ای که داریم، اقلام استراتژیک موردنیاز را تولید کنیم. همچنین آمادگی تولید محصولات دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز وجود دارد.

روح‌نواز با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مواد اولیه تولید پتو، چادر و ملزومات امدادی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت:‌ همچنین در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی، کارگاه‌هایی را در زندان‌ها ایجاد کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صنایع نساجی هلال احمر ایران
  • بسیج نیروهای امدادی گلستان برای یافتن کودک ۴ ساله
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه