Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان بهزیستی کشور از تخصیص تسهیلات بلاعوض برای هر خانواده ملایری که دو فرزند معلول یا بیشتر داشته باشند خبر داد و گفت: مقرر شد با شناسایی زمین های مورد نظر، مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض برای جامعه شهری و مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای جامعه روستایی در حوزه تامین مسکن یا کمک برای ساخت در اختیار خانواده ها قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی محمد قادری روز سه شنبه ۱۰ خرداد ماه در حاشیه بازدید از مرکز جامع خیریه نگهداری و توانبخشی سالمندان امام علی (ع) ملایر، سازمان بهزیستی را مولود انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: این سازمان، محلی پر کار در حوزه اجتماعی، توان بخشی و پیشگیری است.

قادری با اشاره به ۵۳ وظیفه این سازمان بعنوان تنها سازمان امدادی و حمایتی کشور، گفت: با توجه به اینکه سازمان بهزیستی یک سازمان غیر دولتی است باید بتواند با آحاد جامعه ارتباط برقرار کند.

وی با بیان اینکه اتصال مردم به گروه های تخصصی از طرح های کشوری سازمان بهزیستی است، مطرح کرد: حمایت از افراد سالخورده، از کار افتاده، سالمند و محروم یکی از بندهای سیاست کلی تامین اجتماعی است که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است.

قادری با تاکید بر لزوم ارتباط موثر سازمان بهزیستی با شبکه های مردمی، افزود: مردمی سازی شبکه های بهزیستی اقدامی ملی است و در این راستا باید گروه های جهادی شناسایی و به مردم متصل شوند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه تاکید کرد: با شناسایی افراد دهک های پایین و مشمول دریافت یکی از خدمات بهزیستی طی دو ماه آینده در حوزه اجتماعی و توان بخشی پشت نوبتی نخواهیم داشت.

وی از تخصیص تسهیلات بلاعوض برای هر خانواده ای که بیش از دو فرزند معلول داشته باشند خبر داد و گفت: در این بازدید مقرر شد با شناسایی زمین های مورد نظر، در حوزه تامین مسکن یا کمک برای ساخت مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض برای جامعه شهری و مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای جامعه روستایی در اختیار خانواده ها قرار گیرد.

قادری همچنین قول داد که مشکلات تامین وسایل کمک توانبخشی و دیگر مشکلات مربوط به حضور افراد معلول در جامعه پیگیری و حل شود.

وی در بخش دیگری با اشاره به حوزه اشتغال و کارآفرینی معلولان گفت: با توجه به اینکه سازمان بهزیستی در ذیل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است اقدامات در حوزه اشتغال و کارآفرینی نیز با همین مجموعه پیش می رود.

رییس سازمان بهزیستی کشور ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت تبصره ۱۶ برای ایجاد اشتغال پایدار، بیان کرد: پس از انجام مقدمات لازم توسط بانک مرکزی و دیگر نهادهای تسهیل کننده، ضوابط اجرایی و چگونگی دریافت این تسهیلات که حدود ۱۰۰ میلیون تومان به ازای هر نفر است، به سمع مردم و مخاطبین بهزیستی در حوزه اشتغال خواهد رسید./ایسنا

 

منبع: فردا

کلیدواژه: وام مسکن وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن تسهیلات بلاعوض ۲۰۰ میلیون تومان سازمان بهزیستی برای جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۳۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد

محمد چکشیان ظهر جمعه در حاشیه برپایی میز خدمت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز به مناسبت هفته کار و کارگر در گفت وگو با خبرنگار مهر در رابطه با اقدامات و دستاوردهای وزارت تعاون در سال گذشته گفت: در مجموع ۱۵۵ طرح و پروژه اقتصادی با سرمایه گذاری ۷۷ هزار میلیارد تومانی در مجموعه‌های اقتصادی وزارتخانه تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۲ تکمیل شده‌اند.

وی از آغاز عملیات ۱۴۷ طرح و پروژه اقتصادی و سرمایه گذاری ۳۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان توسط مجموعه‌های اقتصادی تابعه وزارتخانه خبر داد و مطرح کرد: طی این مدت ۳۵ هزار واحد مسکونی با رشد ۵۰ درصدی تکمیل و به مددجویان تحت پوشش بهزیستی واگذار و تسهیلگری اشتغال برای بیش از ۸۱ هزار نفر از افراد تحت پوشش این سازمان نیز انجام شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به کاهش ۳۶.۸ درصدی بنگاه‌های اقتصادی مشکل دار در سطح کشور نسبت به ابتدای دولت سیزدهم، از کاهش ۱۴ درصدی نرخ بروز حوادث شغلی نیروی کار ماحصل کار فرهنگی و آموزشی و رشد ۳۲ درصدی آموزش بخش‌های دولتی و غیردولتی در ۳۰ ماهه ابتدایی دولت سیزدهم نسبت به مدت مشابه دولت قبل خبر داد.

کاهش زمان صدور مجوز آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای به یک روز

چکشیان با اشاره به رشد ۹۲ درصدی تعداد واحدهای پذیرنده آموزش در محیط کار واقعی، رشد ۳۰۰ درصدی مجوز مراکز کارآموزی مهارتی جوار کارگاهی و بین کارگاهی با راه اندازی ۲ هزار و ۴۸۵ کارگاه با مشارکت فعال صنایع و حرفه‌ها و کاهش مدت زمان صدور مجوز پروانه تأسیس آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای از هشت ماه به یک روز را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.

وی بیان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده توسط این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه می‌توان به توسعه فضاهای فرهنگی ورزشی ویژه جامعه کارگری با بهره برداری از ۲۱ مجموعه فرهنگی ورزشی در سراسر کشور، حضور در مسابقات بین المللی و افتخارآفرینی با کسب ۱۴۸ مدال رنگارنگ توسط ورزشکاران کارگر و برگزاری بیش از ۱۴۰ رویداد ورزشی قهرمانی کارگران اشاره کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از توسعه شبکه ارائه خدمات سلامت روانی و اجتماعی کارگران با راه اندازی حدود ۸۵۰ خانه بهداشت کارگری در بنگاه‌های اقتصادی ۵۰ تا ۵۰۰ نفر شاغل و حدود ۲ هزار و ۲۰۰ ایستگاه بهگر در بنگاه‌های اقتصادی ۲۰ تا ۵۰ نفر شاغل و برگزاری بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر ساعت دوره‌های آموزشی جهاد تبیین خبر داد.

راه اندازی ۴۳۴ خانه فرهنگ کار جدید

چکشیان عنوان کرد: برگزاری ۱۰ هزار و ۹۶۸ دوره آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در جامعه کار و تولید و رشد پنج برابری دوره‌ها، شناسایی بیش از ۱۲۰ هزار نفر کارگر نخبه و مبتکر در قالب جشنواره امتنان از کارگران نخبه، گروه‌های کار و واحدهای نمونه و راه اندازی نهضت ملی ارتقای فرهنگ کار با برگزاری اردوهای فرهنگ کار از دیگر اقدامات انجام شده به شمار می‌روند.

وی با اشاره به تحول کمی و کیفی در خانه‌های فرهنگ و راه اندازی ۴۳۴ خانه فرهنگ کار جدید و برگزاری بیش از ۳۰ هزار نفر ساعت دوره‌های آموزشی ترویجی فرهنگ کار ویژه کارمندان و کارگران از اجرای بیمه اجتماعی رایگان مادران خانه دار دارای سه فرزند و بیشتر ساکن روستا و مناطق عشایری پوشش ۵۰۰ هزار نفری در سال گذشته توسط صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی، روستاییان و عشایر خبر داد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اقدامات انجام شده در طرح کالابرگ و فجرانه توضیح داد: در این طرح ۲۰ میلیون خانوار با جمعیتی معادل ۶۰ میلیون نفر مشمول طرح کالابرگ و فجرانه شده‌اند و ۲۲۰ هزار فروشگاه بزرگ و خرد در سطح شهرها و روستاها به سامانه اجرای این طرح متصل هستند.

چکشیان با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ تعاونی مصرف در سطح مناطق روستایی به این سامانه متصل و در حال ارائه خدمات هستند، از افزایش حدود ۴۰ درصدی ضریب پوشش بیمه اجتماعی زنان روستایی تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و تحت پوشش قرار دادن ۱۰ میلیون و ۱۳ هزار نفر از روستاییان، عشایر و کشاورزان فاقد بیمه اجتماعی در کشور در ۱۸ ماهه اخیر معادل ۸۰ درصد عملکرد صندوق در ۱۶ سال گذشته خبر داد.

کد خبر 6089142

دیگر خبرها

  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است