Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@00:25:03 GMT

۵.۵ میلیون نفر در کشور تحت پوشش بیمه درمان قرار گرفتند

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۳۳۲۲۶

۵.۵ میلیون نفر در کشور تحت پوشش بیمه درمان قرار گرفتند

به گزارش ایرنا، میرهاشم موسوی روز سه‌شنبه در آیین افتتاح درمانگاه تامین اجتماعی سردشت افزود: اکنون در کشور به برکت نظام مقدس اسلامی ۷۳ درصد جمعیت تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی ( ۵۰ درصد تامین اجتماعی و ۲۳ درصد سایر بیمه‌ها) هستند و در بیمه درمان ۱۰۰ درصد جامعه تحت پوشش هستند.

وی ادامه داد: مردمان این دیار رنج دوران دیده‌اند تا نام ایران عزیز اسلامی بدرخشد لذا خدمات و رفاه اجتماعی ارائه شده امروز نیز جبران بخشی از این مقاومت و ایثارها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 موسوی با تاکید بر اینکه توزیع عادلانه خدمات و امکانات از اهداف مهم سازمان است، اظهار کرد: رویکرد جدیدی که دنبال می‌شود توسعه خدماتی به لحاظ زیربنایی و زیرساختی و توسعه درمان با محوریت مناطق محروم و کم برخوردار است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به تحقق سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در خصوص تامین اجتماعی در فروردین سال جاری یادآور شد: در حال حاضر کارهای مقدماتی آن در حال انجام است و لایحه و احکامی که برای این سیاست‌های ابلاغی تنظیم می‌شود این است که همه آحاد جامعه بایستی بیمه تامین اجتماعی داشته باشند.

وی اضافه کرد: باید فتح این قله به لطف پروردگار و با تلاش همه در فضای ملی، استانی و منطقه ای انجام گیرد.

موسوی گفت: تامین اجتماعی امروز بیش از ۸۰ بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی و ۳۸۰ مرکز درمان ملکی مستقیم در کشور دارد که در راه خدمت رسانی به بیمه‌شدگان فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه باید آگاه و با بصیر بود تا دشمنان القای ناامیدی نکنند، ادامه داد: امید به زندگی در قبل از انقلاب ۵۵ سال بود که اکنون به بیش از ۷۷ سال رسیده که این امر بخاطر تکمیل زیرساخت‌های بهداشتی، فرهنگی و توسعه ای در کشور حاصل شده است.

موسوی تاکید کرد: امروز با سرعت و قوت و با رویکرد جهش و تحول در سیاست های ابلاغی تامین اجتماعی که رهبر معظم انقلاب انتظار دارند، کاستی‌ها را باید جبران کرد.

وی از سرمایه گذاری برای ایجاد اشتغال و رونق منطقه مرزی سردشت با مشارکت تامین اجتماعی اعلام آمادگی کرد.

 امام جمعه، فرماندار و نماینده مردم شهرستان‌های سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی با اشاره به محرومیت و مشکلات حوزه سلامت و درمان این شهرستان، خواستار تجهیز بیشتر درمانگاه و جذب نیروهای بومی شاغل در آن شدند.

 به یاد و خاطره شهدای بمباران شیمیایی سردشت نام این مرکز درمانی درمانگاه تامین اجتماعی شهدای شیمیایی سردشت مزین شد.

درمانگاه تامین اجتماعی سردشت که یکی از طرح‌های مهم و ارزشمند در حوزه درمان و سلامت استان است که در زمینی به مساحت یک‌هزار و ۲۰۰ متر مربع و با زیربنای سه هزار و ۷۰۰ مترمربع در چهار طبقه احداث شده است.

 برای ساخت این درمانگاه و تهیه و تامین تجهیزات و ملزومات آن در مجموع ۵۰۰ میلیارد ریال از محل بودجه عمرانی و ساخت و ساز سازمان تامین اجتماعی هزینه شده است.

 زمین این درمانگاه نیز از سوی «حاج محمد امین امینی» از خیران این شهرستان اهدا شده است.

به گزارش ایرنا، شهرستان سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای چهار شهر، سه بخش ربط، مرکزی و وزینه با۶ دهستان و ۲۲۸ روستای سکنه‌دار و جمعیت ۱۲۰ هزار نفر است.

در این شهرستان مرزی  هم اکنون بیش از ۱۰ هزار نفر بیمه شده اصلی زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند که با افراد تحت تکفل این تعداد به ۳۰ هزار نفر می‌رسد.

برچسب‌ها مناطق محروم آذربایجان غربی تامین اجتماعی درمانگاه سردشت مناطق مرزی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناطق محروم آذربایجان غربی تامین اجتماعی مناطق محروم آذربایجان غربی تامین اجتماعی درمانگاه سردشت مناطق مرزی بهداشت و سلامت تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۳۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد

بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌ اجتماعی برای افزودن والدین، همسر و فرزندان واجد شرایط خود به فهرست افراد تحت تکفل، نیازی به مراجعه حضوری به شعب این سازمان ندارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگذاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نام‌نویسی افراد تحت تکفل خود اقدام کنند.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تأیید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد؛ به عنوان مثال حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست، علاوه بر این برای تکمیل مراحل نام‌نویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نام‌نویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد، البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این شش مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری در این سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نام‌نویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نام‌نویسی افراد تبعی می‌شود، سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود، در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. در صورتی که افراد تبعی تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نام‌نویسی شده باشند، با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

به‌منظور نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن، تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر، تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگذاری شود.

کد خبر 749747

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۳۰ هزار کارگر در استان کرمان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد