Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از چالش های موجود و از جمله مطالبات همشهریان، ضرورت انتقال کلینیک های دامپزشکی به مناطق حاشیه شهر است که سبب صدور ابلاغیه ای توسط دادستانی کرمانشاه شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، با توجه به افزایش موارد سگ گردانی و پرورش حیوانات خانگی و نیز افزایش شمار کلینیک های دامپزشکی، مردم به منظور نظارت بر این مراکز درخواست کردند، دستگاه قضایی به طور جدی به این حوزه ورود کند، بر همین مبنا دادستانی کرمانشاه طی صدور ابلاغیه ای خواستار انتقال کلینیک های دامپزشکی به مناطق حاشیه شهر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود صدور ابلاغیه از سوی دادستانی کرمانشاه، کماکان شاهد فعالیت کلینیک های دامپزشکی در سطح شهر هستیم! این درحالی است که مردم گلایه های فراوانی درباره فعالیت این مراکز در محدوده های شهری دارند و از سوی دیگر مراجعه صاحبان حیوانات خانگی سبب ترس و وحشت مردم و همچنین ایجاد آسیب‌های جبران ناپذیری برای بیماران شده است.

چگونگی فعالیت کلینیک های دامپزشکی در محدوده های شهری در حوزه اختیار نظام دامپزشکی است

صیاد غلامی در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: هشت درمانگاه اختصاصی دام کوچک و یک‌ بیمارستان دامپزشکی در استان کرمانشاه فعالیت دارند که بیمارستان دامپزشکی نخستین بیمارستان اختصاصی دام کوچک در استان کرمانشاه است، هرچند که قبلا بیمارستان عمومی دام هم داشته ایم.

وی افزود: در بیمارستان اختصاصی دام کوچک چهار دامپزشک به عنوان موسس در مسند مسئول بیمارستان، مسئول درمانگاه، مسئول داروخانه و مسئول آزمایشگاه مشغول فعالیت هستند.

غلامی خاطرنشان کرد: همچنین دامپزشکان دیگر با دریافت پروانه اشتغال در این مرکز در عرصه امور درمانی فعالیت دارند اما درباره نیروهای خدماتی فعال اطلاعاتی در دست نداریم‌.

وی عنوان کرد: در حوزه نظارتی نیز حداقل ماهی یکبار از همه مراکز درمانی شامل داروخانه، درمانگاه و بیمارستان بازدید می کنیم و در این بازدیدها حضور مسئول فنی، وجود داروی تاریخ مصرف گذشته، وجود داروی قاچاق، وجود واکسن یا داروی خرید خارج از شبکه، رعایت چرخه های حمل و نقل واکسن و ثبت در سامانه ها، کیفیت و کمیت کار، رعایت اصول نسخه نویسی و نسخه پیچی مدنظر قرار می گیرد که هرکدام از آیتم های مذکور فرم های مربوط به خود را دارد و در بازرسی ها این فرم ها تکمیل می شود.

رئیس اداره دارو و درمان دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: اگر هنگام بازرسی از مراکز مذکور  مشکلی مشاهده شود، با توجه به نقص موجود تذکر شفاهی یا کتبی داده می شود یا در صورت مشاهده موارد قاچاق معرفی به تعزیرات یا دستگاه های قضایی در دستور کار قرار می گیرد‌.

غلامی تصریح کرد: در حوزه رعایت دستورالعمل های نظارتی مشکل خاصی در مراکز درمانی حوزه دام وجود نداشته و تاکنون در مواجهه با آنها با چالش خاصی روبرو نشده ایم.

وی افزود: همه درمانگاه های اختصاصی دام کوچک دارای مجوز  معتبر از سازمان دامپزشکی کشور هستند و به صورت قانونی فعالیت دارند اما پاسخ به اینکه آیا در محدوده شهری مجوز فعالیت دارند یا خیر در حوزه اختیار نظام دامپزشکی است.

غلامی خاطرنشان کرد: در کرمانشاه هیچ دامپزشکی نداریم که درمانگاهی را بدون مجوز تاسیس کند و البته این موضوع در شان همکاران نیست.

وی با بیان اینکه حوزه دام کوچک شامل درمان، پرورش و فروش تجهیزات است، عنوان کرد: درمانگاه های دام کوچک در حوزه بهداشت فعالیت می کنند و محافظ بهداشت عمومی جامعه هستند.

غلامی تصریح کرد: صنعت پرورش حیوانات خانگی در حال رواج است و دامپزشکان مراقب هستند بیماری های دامی به خانواده ها منتقل نشود.

رئیس اداره دارو و درمان دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: تعداد مراکز درمانی دام کوچک کرمانشاه بیش از نیاز استان است.

در دستورالعملهای ابلاغی دامپزشکی، ممنوعیت استفاده از اماکن مسکونی برای کلینیک های دامپزشکی وجود ندارد

کامیار محمدزاده نیز در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: مجوزهایی که سازمان نظام دامپزشکی صادر می کند بر اساس دستورالعمل های ابلاغی سازمان دامپزشکی است.

وی افزود: شورای نظام دامپزشکی،  در حوزه ماده دو مجوزهایی را صادر می کند که موضوع آن صدور پروانه های بهداشتی مراکز درمانی، مایه کوبی و بیمارستانهای حوزه دامپزشکی است.

محمدزاده خاطرنشان کرد: این دستورالعمل ها هرساله از سوی سازمان دامپزشکی به سازمان نظام دامپزشکی به عنوان مجری ابلاغ می شود.

وی عنوان کرد: ممکن است به طور موردی افرادی بدون مجوز فعالیت کنند اما مجوز همه همکارانی که در حوزه دام کوچک دارای پروانه درمانگاه هستند و در پروانه کارشان اختصاصا عنوان دام کوچک ذکر شده بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی صادر می شود.

رییس شورای نظام دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: در دستورالعمل ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی به این همکاران اجازه فعالیت داده شده و در خصوص محل ملک آنها هیچ صحبتی نشده است.

محمدزاده تصریح کرد: در شکایت‌های ارائه شده با موضوع عدم استفاده دامپزشکان از اماکن مسکونی در سطح استان و کشور به حکم دیوان عدالت مبنی بر اینکه پزشکان و دامپزشکان برای فعالیت می توانند از فضاهای مسکونی استفاده کنند، استناد شده و با توجه به این حکم دیوان، موارد مشابه رفع می شود.

وی افزود: در دستورالعمل ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی هم هیچ گونه محدودیت و ممنوعیتی در خصوص استفاده از اماکن مسکونی وجود ندارد.

این اظهار نظرها در حالی است که به دنبال نارضایتی های عمومی مبنی بر فعالیت کلینیک های دامپزشکی در مناطق پر جمعیت شهری، دادستانی کرمانشاه طی صدور ابلاغیه ای خواستار انتقال این مراکز به مناطق حاشیه شهر شده است.

کلینیک های دامپزشکی حق ایجاد مزاحمت برای همسایگانشان را ندارند

شهرام کرمی با اشاره به افرایش تعداد کلینیک های دامپزشکی در سطح شهر، اظهار داشت: طی چندسال اخیر به واسطه افزایش نگهداری از حیوانات خانگی، تعداد کلینیک های دامپزشکی نیر در سطح شهر گسترش پیدا کرده است.

وی افزود: هرچند که بسیاری از شهروندان، نگهداری از حیوانات خانگی و سگ را به نوعی ترویج فرهنگ غرب گرایانه می دانند و خواستار برخورد با فرهنگ ناپسند سگ گردانی هستند، با این حال با توجه به وجود چنین پدیده ای در سطح جامعه نیاز است که تدابیری برای آن اندیشیده شود.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: یکی از مسائلی که در یکی دوسال اخیر برخی از شهروندان نسبت به آن اعتراضاتی داشته اند، وجود کلینیک های دامپزشکی به ویژه برای سگ های خانگی در مناطق مسکونی است.

وی یادآورشد: ساکنین و همسایگان نسبت به مزاحمت هایی که این کلینیک ها برایشان ایجاد می کنند، اعتراضاتی داشته اند و خواستار برخورد با آنها شده اند.

کرمی گفت: در راستای احقاق حقوق عامه از اداره کل دامپزشکی استان تکلیف شده تا موضوع را مورد بررسی قرار داده و نسبت به انتقال کلینک های دامپزشکی از مناطق مسکونی و پرجمعیت به مناطق حاشیه شهر اقدام کند.

به گزارش مرصاد، با توجه به صدور ابلاغیه ای از  سوی دادستانی مبنی بر ضرورت انتقال کلینیک های دامپزشکی به مناطق حاشیه شهر، باید منتظر اجرایی شدن این دستور بود.

 

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: کلینیک های دامپزشکی کلینیک های دامپزشکی دادستانی کرمانشاه مناطق حاشیه شهر سازمان دامپزشکی صدور ابلاغیه ای استان کرمانشاه دامپزشکی استان حیوانات خانگی نظام دامپزشکی فعالیت دارند مراکز درمانی کلینیک ها حوزه دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۳۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دور دوم انتخابات در کرمانشاه در ۶۴۵ شعبه برگزار می‌شود

رئیس ستاد انتخابات استان کرمانشاه گفت: دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه کرمانشاه در ۶۴۵ شعبه اخذ رأی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی شعبانی عصر امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده برای برگزاری دور دوم انتخابات، اظهار کرد: در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی که اسفند سال گذشته برگزار شد، از شش حوزه انتخابیه استان کرمانشاه، منتخبین مردم در پنج حوزه انتخابیه تعیین تکلیف شدند و انتخابات در حوزه انتخابیه کرمانشاه به دور دوم کشیده شد.

وی افزود: شهرستان کرمانشاه سه کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد که در دور اول انتخابات محمد رشیدی با کسب حد نصاب آرا به عنوان منتخب مردم به مجلس شورای اسلامی راه پیدا کرد و برای دو کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات چهار کاندیدا که بیشترین آرا را کسب کرده بودند، رقابت خواهند داشت.

رئیس ستاد انتخابات استان کرمانشاه با بیان اینکه برای این دور از انتخابات نیز همان تعداد شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه کرمانشاه مستقر خواهد شد، گفت: تعداد ۶۴۵ شعبه اخذ رأی شامل ۵۴۵ شعبه شهری و ۱۰۰ شعبه روستایی برای دور دوم انتخابات در نظر گرفته شده است.

وی تاکید کرد: طبق اختیارات وزارت کشور به استان‌ها برای دور دوم انتخابات می‌توانیم حدود ۳۰ درصد از تعداد شعب اخذ رأی را کاهش دهیم، اما ما همان تعداد شعبه اخذ رأی را برای دور دوم در نظر گرفته‌ایم.

شعبانی با بیان اینکه بر اساس ابلاغ وزارت کشور فرآیند برگزاری انتخابات در دور دوم انتخابات در کرمانشاه کاملاً الکترونیکی خواهد بود، خاطرنشان کرد: در دور اول انتخابات تنها مرحله احراز هویت الکترونیکی بود، اما برای دور دوم انتخابات بخش اخذ رأی هم الکترونیکی است.

وی تاکید کرد: ۱۲۰۰ کاربر شعب اخذ رأی در حال فراگیری و یادگیری نحوه استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی اخذ رأی هستند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: صندوق‌های الکترونیک اخذ رأی بگونه‌ای طراحی شده‌اند که هر فردی با هر سطح سوادی می‌تواند به سادگی از طریق آن رأی دهد.

وی ادامه داد: برای چهار کاندیدای این انتخابات چهار کد به ترتیب حروف الفبا -جهانبخش امینی کد ۱۱، ابراهیم رحیمی زنگنه کد ۲۲، فضل الله رنجبر کد ۳۳ و عبدالرضا مصری کد ۴۴ - در نظر گرفته شده و هنگامی که رأی دهنده کد کاندیدای مورد نظر خود را وارد می‌کند، تصویر کاندیدا روی صفحه ظاهر می‌شود و بعد رأی خود را ثبت می‌کند.

به گفته شعبانی، برای کسانی هم که می‌خواهند رأی خود را سفید به صندوق بیاندازند، گزینه رأی سفید تعبیه شده است.

وی یادآور شد: با توجه به حساسیت و رقابت شدیدی که در این دور از انتخابات وجود دارد، برنامه‌ریزی شده انتخابات را با دقت بیشتری برگزار کرده و تغییراتی در عوامل اجرایی به وجود آید.

رئیس ستاد انتخابات استان کرمانشاه گفت: هر کدام از کاندیداها می‌تواند ۲۰۰ نماینده پای صندوق‌های رأی داشته باشند، یعنی هر کاندیدا برای سه صندوق رأی می‌تواند یک نماینده مستقر کند.

وی در خصوص شرایط رأی‌دهندگان نیز گفت: کسانی در دور دوم انتخابات می‌توانند رأی بدهند که در دور اول انتخابات در هیچ حوزه‌ای رأی نداده‌اند و یا اینکه در همین حوزه انتخابیه کرمانشاه رأی خود را به صندوق انداخته‌اند.

به گفته شعبانی رأی دهندگان می‌توانند با در دست داشتن یکی از پنج مدارک هویتی شامل شناسنامه، گواهینامه، کارت ملی، گذرنامه و کارت پایان خدمت رأی دهند.

وی یادآور شد: در انتخابات دور اول ۹۲ درصد از رأی‌دهندگان با استفاده از کارت ملی خود توانستند رأی دهند.

معاون استانداری کرمانشاه در خصوص زمان شروع و پایان تبلیغات کاندیداها هم گفت: کاندیدها می‌توانند از بامداد روز سه شنبه ۱۳ اردیبهشت تبلیغات خود را به مدت یک هفته شروع کنند.

وی با بیان اینکه در این مرحله از انتخابات به دلیل کاهش تعداد کاندیداها شبکه‌های تلویزیونی تبلیغاتی راه اندازی نمی‌شود، عنوان کرد: هر کدام از کاندیداها می‌توانند به مدت ۳۰ دقیقه در شبکه زاگرس به معرفی خود بپردازند و سه دور نیز مناظرات انتخاباتی خواهیم داشت.

شعبانی در ادامه در خصوص مدت زمان پیش‌بینی شده برای شمارش آرا نیز گفت: با توجه به الکترونیکی برگزار شدن انتخابات، دیگر شمارش آرا را نخواهیم داشت و پس از پایان زمان رأی‌گیری با جدا کردن حافظه دستگاه الکترونیکی و تنظیم صورت‌جلسه، تعداد آرا هرکدام از کاندیداها در همان لحظه مشخص خواهد شد و احتمالاً در همان ساعات اولیه پس از پایان رأی‌گیری نتایج انتخابات اعلام می‌شود.

وی اعلام کرد: فرآیند شروع رأی‌گیری از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت شروع می‌شود و تا ساعت ۱۸ ادامه پیدا خواهد داشت و در صورتی که استقبال بالا باشد، احتمال تمدید زمان برگزاری انتخابات وجود دارد.

کد خبر 748924

دیگر خبرها

  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • دور دوم انتخابات در کرمانشاه در ۶۴۵ شعبه برگزار می‌شود
  • تجربیات تهران در حوزه شهری و فضای سبز به «واسط» عراق منتقل شود
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته