Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@08:29:40 GMT

شیوع آبله میمون در اروپا؛ ثبت اولین ابتلا در مجارستان

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۳۳۸۹۱

شیوع آبله میمون در اروپا؛ ثبت اولین ابتلا در مجارستان

همزمان با شیوع آبله میمون در کشورهای اروپایی، اداره بهداشت مجارستان اعلام کرد که اولین مورد ابتلا به این ویروس رادر کشور ثبت کرده است .

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، اداره بهداشت کشور مجارستان روز سه شنبه اعلام کرد که اولین مورد ابتلا به ویروس آبله میمون در این کشور ثبت شده است. سیسیلیا مولر رئیس اداره بهداشت و درمان در گفتگو با رسانه‌های این کشور این خبر را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مولر اولین مورد ابتلا به ویروس آبله میمون در مجارستان بیماری ۳۸ ساله است که اخیراً به کشورهای خارجی سفر داشته است.

مرکز اروپایی کنترل و پیشگیری بیماری (ECDC) طی گزارشی اعلام کرد که در ۸ کشور عضو اتحادیه اروپا موارد ابتلا به ویروس آبله میمون مشاهده شده است.

در گزارش فوق تصریح شد که این موارد بین ۱۵ تا ۲۳ می در بلژیک، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، پرتغال، اسپانیا و سوئد مشاهده و اکثر آنها به‌دلیل رابطه جنسی میان مردان به این بیماری مبتلا شده‌اند.

این مرکز در گزارش خود هشدار داد که آبله میمون می‌تواند در کودکان خردسال، زنان باردار و افراد دارای نقش ایمنی باعث بیماری‌های شدید شود و کسانی که به این بیماری مبتلا شده‌اند، باید خود را قرنطینه کنند.

آژانس امنیت بهداشتی انگلیس (UKHSA) اعلام کرده است که موارد ابتلا به ویروس آبله میمون در این کشور به ۱۰۶ نفر رسیده است. 

ویروس آبله میمون معمولا باعث تب، لرز، بثورات پوستی و ضایعات در صورت یا اندام تناسلی می‌شود. سازمان بهداشت جهانی تخمین می‌زند که این بیماری برای یک نفر از هر ۱۰ نفر کشنده است، اما واکسن‌های آبله محافظ هستند و برخی داروهای ضد ویروسی نیز در حال تولید هستند.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین حادثه متروپل قیمت مجارستان آبله میمون آلمان سازمان بهداشت جهانی مشرق خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت ابتلا به ویروس آبله میمون آبله میمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۳۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سبانت، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با اشاره به انباشت زباله در نوار غزه، درباره شیوع بیماری‌های واگیردار و وقوع اپیدمی در این باریکه هشدار داد.

آنروا با تاکید بر افزایش دما با نزدیک شدن فصل تابستان اعلام کرد که زباله در سراسر نوار غزه تلنبار شده و حشرات و موش‌ها و همچنین بیماری‌ها و اپیدمی‌ها رو به افزایش است.

به گفته این آژانس، فقدان سیستم بهداشت مناسب شرایط را وخیم‌تر می‌کند. هشدارها درباره شیوع بیماری‌های واگیر در شهر غزه پس از انباشت حجم وسیعی از زباله و فاضلاب در خیابان‌های این شهر، تشدید شده است. همچنین اجساد باقیمانده زیر آوار بمباران وحشیانه رژیم صیهونیستی نیز به این هشدارها دامن می‎‌زند.

کد خبر 6097958

دیگر خبرها

  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما