Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر صمت از شناسایی ۱۲ هزار و ۶۷ واحد تولیدی راکد در کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر وزارت صمت برای احیای ۲ هزار واحد تولیدی برنامه‌ریزی کرده است.

گروه صنعت معدن و تجارت بازانیوز- سعید ترکاشوند؛ علی رسولیان: معاون وزیر صمت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در برنامه گفتگوی ویژه خبری پیرامون تعداد واحد‌های صنعتی راکد در کشور گفت: در حال حاضر ۴۹ هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور داریم و حدود ۷۳ هزار واحد هم در مجموع شهرک‌ها در بیرون شهرک‌های صنعتی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




 وی افزود: کار شناسایی را در دو بخش انجام داده ایم یکی واحد‌هایی است که داخل شهرک بودند و پروانه صنعتی داشتند و دیگری در بیرون از شهرک‌ها است.۱۲ هزار و ۶۷ واحد شناسایی شد که در مجموع استان‌های کشور راکد هستند و ۶ هزار و ۸۱۴ واحد داخل شهرک و ۵ هزار و ۲۵۳ واحد بیرون از شهرک‌ها شناسایی شده است. زمانی که همکاران ما ورود پیدا کردند این واحد‌ها فعالیتی نداشتند. یکی از برنامه‌های افزایش ظرفیت طی امسال مربوط به واحد‌هایی است که با ظرفیت زیر ۵۰ درصد کار می‌کنند.


معاون وزیر صمت در پاسخ به این سوال که  در سال جاری چه تعداد واحد به چرخه تولید برمی گردند، گفت: در سال ۱۴۰۱، ۲ هزار واحد به چرخه تولید باز خواهند گشت. در سطح کشور ۸۴۴ شهرک و ناحیه صنعتی فعال داریم که بیش از ۵۰۰ واحد در نواحی مناطق محرم هستند.


رسولیان همچنین درباره تعداد واحد صنعتی قابل احیای  راه اندازی شده در سال جاری نیز گفت: ۷ هزار و ۵۴۰ مورد قابلیت راه اندازی مجدد دارند. برخی علاقمند نیستند که واحد هایشان مجدداً راه اندازی شود. ما عارضه یابی دقیق کرده ایم لذا بعد از عارضه یابی دقیق باید روش‌های دیگری را برای فعال کردن در پیش بگیرند؛ لذا ۴۵ درصد علاقمند هستند تا راه اندازی شوند.


مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی افزود: بیش از ۴۴ درصد اعلام کرده آمد که مشکل تامین مالی دارند و ۱۶ درصد اعلام کرده آمد که بازار و تقاضایی ندارند. فعالین اقتصادی تحت تاثیر شاخص‌ها قرار می‌گیرند. وزیر صنعت، معدن و تجارت دغدغه تامین مالی دارد. اگر بر منابع مالی موجود تمرکز کنیم باید بدانیم که این راهکار شکست خورده است.


او تامین مالی زنجیره‌ای واحد‌های تولیدی را روشی مناسب در احیای واحد‌های صنعتی راکد توصیف کرد و گفت: مطمئنا تامین مالی زنجیره‌ای این واحد‌های تولیدی روش خوبی برای نقل و انتقل اعتبار در بخش‌های مختلف اقتصاد کشور خواهد بود. باید بخش خصوصی و مردم را در این بحث مشارکت داد.


 رسولیان خاطر نشان کرد: در سال‌های گذشته برنامه احیای واحد‌های راکد را شروع شد. بخش خصوصی در احیای واحد‌های راکد می‌تواند کمک کننده باشد. بر اساس درخواست واحد‌های صنعتی باید عارضه یابی دقیق انجام دهیم. ۳۱ درصد فعالان اقتصادی جدید احیا کردند به طوری که۹ درصد نیاز داشتند تا محصولاتشان را احیا کنند و تنها ۸ درصد تسهیلات دریافت کردند.


 معاون وزیر صمت در پایان گفت: نحوه حمایت ما در شهرستان و استان‌های مختلف متفاوت خواهد بود. با بانک‌های مختلف در قالب طرح احیا اقداماتی انجام داده ایم فعلا محدودیتی برای برخی از سرمایه گذاری‌ها نمی‌توان داشته باشیم. امیدوارم در قالب این طرح با کمک دستگاه‌ها مشکل واحد‌های راکد برطرف شود.



پایان پیام//

برچسب ها: صنایع کوچک ، شهرک های صنعتی ، وزارت صمت ، علی رسولیان ، سید رضا فاطمی امین لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000RYC

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: صنایع کوچک شهرک های صنعتی وزارت صمت علی رسولیان سید رضا فاطمی امین معاون وزیر صمت شهرک های صنعتی واحد تولیدی راه اندازی تامین مالی هزار واحد واحد ها شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۵۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن سیفی در حاشیه رونمایی از نخستین برات الکترونیک کشور توسط این بانک که با حضور سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران ارشد این وزارت خانه، معاون فناوری اطلاعات بانک مرکزی، خزانه‌دار کل کشور، نمایندگان قوه قضائیه، مدیران عامل بانک‌ها، مدیران ارشد بانک صادرات ایران و اصحاب رسانه در محل تالار جهاد اقتصادی ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، با تشریح قابلیت‌های نوین بانک صادرات ایران در زمینه تکمیل بسته تامین مالی غیر نقدی، برای حمایت از بخش‌های مختلف تولیدی اعلام آمادگی کرد.

او با بیان اینکه خوشحالیم که امروز در بانک صادرات ایران موفق شدیم به عنوان اولین بانک بسته اسناد تجاری را تکمیل و از آنها  در جهت تامین مالی زنجیره تأمین در بخش تولید استفاده کنیم، افزود: در سال‌هایی که تأمین مالی نقدی در نظام بانکی کشور اشباع شده  و در عین حال بانک‌ها موظف به تأمین مالی بخش‌های مختلف تولیدی هستند، بانک صادرات ایران با استفاده از ابزارهای مختلف تامین مالی غیر نقدی از تولید حمایت خواهد کرد و برات الکترونیک سهم مهمی از این ماموریت را بر عهده خواهد داشت.

 او افزود: امروز برات الکترونیک بانک صادرات ایران در کنار چک الکترونیک (چکنو) و در کنار سفته الکترونیک و همچنین سامانه توثیق الکترونیک دارایی (ست)، بسته کاملی برای تامین مالی زنجیره تولید فراهم کرده است.

 سیفی از عبور تعداد چکنوهای صادره از مرز 4 میلیون برگه و صدور بیش از 90 هزار برگ سفته الکترونیک  در بانک صادرات ایران خبر داد و افزود: با عملیاتی شدن برات الکترونیک  که حداقل سررسید آن یک ماه و حداکثر 12 ماه است، زنجیره کاملی از ابزارهای تامین مالی غیر نقدی در بانک صادرات ایران فراهم آمده که در خدمت شبکه تولید کشور قرار خواهد گرفت.

بانک صادرات ایران پیشرو در عملیاتی کردن برات الکترونیک سپامی

نخستین برات الکترونیک سپامی توسط بانک صادرات ایران با هدف ارائه خدمت نوین، تسهیل و تسریع در عرصه پرداخت غیرحضوری پول صادر و این ابزار نوین در اختیار فعالان اقتصادی و تولید قرار گرفت.

این محصول خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تامین مالی زنجیره تامین واحد‌های تولیدی است و علاوه بر چکنو، خدمت دیگری برای مشتریان بانک به ویژه بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی به حساب می‌آید.

بانک صادرات ایران به عنوان نخستین بانک کشور با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی با عملیاتی کردن پروژه برات الکترونیک، خدمت نوین دیگری را برای تسریع در پرداخت‌های آنی در نظام بانکی کشور ارائه کرد و در نخستین اقدام پس از دریافت کد سپام از بانک مرکزی و ارسال  درخواست صدور برات به وزارت امور اقتصادی و دارایی، نخستین برات الکترونیک سپامی نظام بانکی کشور با داشتن شناسه خزانه‌داری کل کشور و شناسه سپام بانک مرکزی با امضای بانک صادرات ایران به عنوان برات‌گیر صادر شد. 

بانک صادرات ایران پس از عملیاتی کردن نخستین چک امن الکترونیک با عنوان «چکنو»، در صدور و استفاده از برات الکترونیک نیز  در کشور پیشرو است.

بدین ترتیب واحدهای تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تامین ‌کنندگان می‌توانند با رونمایی این محصول توسط مراجع سیاستگذار، از این خدمت در بانک صادرات ایران استفاده کنند. 

برات الکترونیک به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی زنجیره تامین و بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تامین مالی زنجیره تامین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تایید هیئت‌عامل بانک مرکزی رسیده است. این سند تجاری الکترونیکی دارای کلیه ویژگی‌های ذکر شده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک است.

برات الکترونیک غیر کاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تادیه کل مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی