Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس لرستان، قرار بود با تکمیل و راه‌اندازی کارخانه لاستیک سازی 1200 نفر مشغول به کار شود، اتفاقی که در صورت تحقق می‌توانست نقش مهمی در کاهش نرخ بیکاری استان داشته باشد.

طبق صحبت مسوولان با اجرای این  پروژه که ظرفیت آن ۵۰ هزار تن در سال انواع تایر رادیال است از واردات تایر بی‌نیاز و گام مهمی در اشتغال‌زایی و محرومیت زدایی استان  برداشته می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اما احداث کارخانه لاستیک سازی  از همان ابتدا به دلیل نبود زیرساخت‌های اولیه آب، برق و گاز با مشکل مواجه شد ، از طرفی حجم بالای سرمایه‌گذاری پروژه که رقمی بالغ بر 3 هزار میلیارد تومان بود باعث شد که این پروژه هم مانند بسیاری از پروژه های دیگر استان سرانجام خوبی نداشته باشد.

علاوه بر نبود زیرساخت‌ها ، تحریم‌ها و نبود تسهیلات هم کار را مشکل کرد ، به طوری که از این پروژه هم قطع امید شده بود.

حال طبق وعده مسوولان و سرمایه‌گذار پروژه قرار است این کارخانه در فازهای مختلف و گام به گام به بهره‌‌برداری برسد.

رییس سازمان صمت لرستان با اشاره به اینکه کارخانه لاستیک‌سازی خرم‌آباد با ظرفیت ۵۰ هزار تن در سال با لاستیک‌های سبک و سنگین با مشارکت ایدرو، سازمان نوسازی و گسترش صنایع ایران در حال اجرا است، اظهار کرد: سال 95 عملیات اجرایی پروژه آغاز و  اجرای دیوار پیرامونی شرکت لاستیکی سازی با متراژ  ۳۵۰۰ متر و  ۲۵۰۰ کانال جمع آوری آبهای سطحی، همچنین یک میلیون مترمکعب خاکبرداری و خاکریزی انجام شد.

بهمن جعفری بیان کرد: سال ۹۹ تا ۱۴۹۹ هم ۵ هزار و ۶۰۰ متر سالن اجرا و حدود ۳ هزار و ۷۰۰ متر از فونداسیون سالن طرح تولید تایر محدود  و ۱۷۰۰ متر از سالن اداری انجام شد، همچنین روشنایی ۱۵۰۰ متر در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود:  متاسفانه سال ۹۶ تامین منابع ارزی پروژه با توجه به اینکه بانک عامل صنعت و معدن بود و  با صندوق توسعه ملی هم در راستای تامین ۲۰۲ میلیون یورو قرار داشت به دلیل برداشته شدن برجام تسهیلات ارزی آن منتفی شد.

رییس سازمان صمت لرستان گفت: همین امر موجب توقف و مسکوت ماندن پروژه شد، اما  طی دو ماه اخیر سرمایه‌گذار با مشارکت ایدرو قرار است پروژه لاستیک سازی را در سه فاز اجرایی کند، فاز اول آن یعنی طرح تولید تایر محدود ۶۰۰ هزار حلقه رادیال سواری را در دستور کار قرار داد.

رییس سازمان صمت لرستان گفت: ۵ هزار و ۶۰۰ متر سالن و ۱۷۰۰ متر سالن اداری نیز در راستای اجرای همین طرح بود.

تسهیلات و آبرسانی مشکل پروژه 

 جعفری به مسائل و مشکلات پیش روی پروژه لاستیک سازی خرم‌‌آباد نیز اشاره کرد و افزود: عمده‌ترین چالش در قدم اول تسهیلات بود، ما در  فاز اول  پیشنهاد دریافت ۱۷۸ میلیارد تومان را از  بانک صنعت و معدن داشتیم که  متاسفانه مصوب نشد.

وی گفت: آبرسانی به شهرک صنعتی شماره سه و کارخانه  لاستیک سازی هم یکی از چالش‌های دیگر بود زیرا علاوه بر زمان بر بودن هزینه زیادی هم دارد.

رییس سازمان صمت بیان کرد: امیدواریم  با کمک استان و سازمان مدیریت و  برنامه ریزی ردیف خوبی برای آبرسانی بگیریم.

جعفری با اشاره به میزان اشتغال‌زایی اجرای طرح تولید تایر ۶۰۰هزار حلقه، گفت: با تکمیل این فاز برای ۱۲۰ نفر شغل ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای طرح نیازمند ۴۰۰ میلیارد تومان است، افزود : سرمایه گذار تقاضای ۱۷۸ میلیارد تومان را از  بانک صنعت و معدن داشته‌، ما بقیه  هم که آورده خودش است.

رییس سازمان صمت لرستان در خصوص تامین مواد اولیه کارخانه هم توضیح داد: با توجه به اینکه مواد اولیه خام مورد نیاز را طی یک قرار داد ۵ ساله  از کارخانه بارز تهیه می‌کنند در این زمینه با مشکلی مواجه نیستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: احداث کارخانه لاستیک سازی واردات تایر رییس سازمان صمت لرستان رییس سازمان صمت لرستان میلیارد تومان لاستیک سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۵۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جدی به مردم در استان یزد/ خطرغرق شدن در مسیر های بارانی

روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد اعلام کرد؛  سیلاب می‌تواند خطر غرق شدن را برای همه ایجاد کند، هر چقدر هم شناگر ماهری باشید، آب‌های کم عمق که به سرعت حرکت می‌کنند می‌توانند کشنده باشند، پس برگردید تا غرق نشوید. 

در جریان آب راه نروید چرا که ۱۵ سانتی متر آب در حال حرکت ممکن است باعث برهم خوردن تعادل شود. ارتفاع آب در حد ۳۰ سانتی‌متر، بیشتر خودرو‌ها را شناور می‌کند و ۶۰ سانتی‌متر آب در حال حرکت، می‌تواند هر خودرویی را شناور سازد. همچنین در صورت بالا آمدن سطح آب، از توقف در منطقه آب گرفته به هر دلیل بپرهیزید. 

هیچ گاه به تنهایی در یک ناحیه سیل زده به این طرف و آن طرف نروید.

 اگر پیاده هستید و در محاصره آب گرفتگی‌ها قرارداریدو ناچار به حرکتید، تاجایی که ممکن است از مسیری بروید که آب حرکت نمی‌کند و برای اینکه از استحکام زمین جلوی پای خود مطمئن شوید از یک تکه چوب دستی استفاده کنید. 

خودرو و وسایل نقلیه محل امنی در مقابل سیل نیستند.

 اگر وسیله نقلیه شما (به علت فرورفتن در آب یا گل) از حرکت ایستاد، فورا آن را ترک کرده و به جای مرتفع بروید و اگر سیلاب حرکت و سرعت دارد وخروج از خودرو خطرآفرین است؛ در داخل خودرو بمانید و در نهایت در صورت بالا آمدن آب در داخل خودرو، روی سقف بروید.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • فردا ؛ قطعی برق درارومیه
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • هشدار جدی به مردم در استان یزد/ خطرغرق شدن در مسیر های بارانی
  • تغییر بخشی از مسیر‌های اتوبوس شهری پایانه دولت‌آباد