Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-استاندار خراسان رضوی گفت: با راه‌اندازی طرح آزاد راه حرم تا حرم، پیش‌بینی می‌‌شود بیش از ۲۰ میلیون مسافر در مسیری استاندارد، سفر ایمن از حرم حضرت معصومه(س) تا حرم حضرت امام رضا(ع) را طی کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به نقل از استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری امروز با حضور در محل اجرای طرح آزادراه حرم تا حرم حضور  یافت و مراحل اجرای این طرح را مورد بررسی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان رضوی همچنین از عملیات اجرایی طرح در دست اجرای تامین و انتقال آب از خلیج فارس به استان خراسان رضوی بازدید کرد و در جریان اقدامات انجام شده قرار گرفت.

 طرح آزاد راه مسیر حرم تا حرم به طول هزار کیلومتر، تنها آزادراه شرق کشور است که با ساخت آن مسیر آزادراهی ایران به 2 هزارو 500 کیلومتر می‌رسد. پیش‌بینی‌ می‌شود این طرح تا سال 1407 تکمیل شود.

همچنین آزادراه حرم تا حرم در کریدورهای شرق و غرب و شبکه بزرگراهی آسیایی واقع است. اتصال این آزادراه به شبکه آزادراهی داخل کشور باعث ایجاد کریدور آزادراهی غرب به شرق، اتصال آن به ترکیه و راههای بین‌المللی از طریق مرز بازرگان می‌شود.

سفر هیئت دولت به استان خراسان رضوی| از اعتبار 30 هزار میلیاردی زیرساخت‌های ورزشی تا اجرای طرح حرم تا حرم در کاشمرمعاون وزیر راه در سمنان: آزادراه حرم تا حرم در سال 1401 تکمیل می‌شودوزیر راه و شهرسازی: آزادراه حرم تا حرم یک پروژه ملی است + فیلم

 طول کلی آزادراه 493 کیلومتر شامل 152 کیلومتر (قطعه قم - گرمسار)، 120 کیلومتر (قطعه گرمسار - سمنان) و 223 کیلومتر (قطعه سبزوار - نیشابور- مشهد) است.

کارفرمای طرح "شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور" و سرمایه‌گذار آن "قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء" است.

همچنین عملیات اجرایی طرح تامین و انتقال آب خلیج فارس به استان خراسان رضوی از مشهد آغاز شده است که اولین قطعه این مسیر به مسافت 120 کیلومتر از روستای شریف آباد بخش ملک آباد شهرستان مشهد تا تربت‌حیدریه در حال انجام است.

طول مسیر خط انتقال آب خلیج فارس به خراسان رضوی هزار و 275 کیلومتر و در 14 منطقه کارگاهی تعریف شده است.

تامین آب کریدور شرق کشور از سواحل چابهار تا استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان از اهداف این طرح ملی است. در مجموع امکان برداشت یک میلیارد و 200 میلیون متر مکعب از آب دریا فراهم می شود که استان سیستان و بلوچستان 228 میلیون مترمکعب، خراسان رضوی 110 میلیون مترمکعب و خراسان جنوبی 60 میلیون متر مکعب از خروجی این آب سهم می‌برند.

تمام فرایند انتقال آب از سواحل چابهار به شرق کشور توسط بخش خصوصی انجام می‌شود و مشارکت دولت تنها در حوزه پشتیبانی است.

انتهای پیام/282/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آزادراه حرم تا حرم راه حرم تا حرم خراسان رضوی انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۵۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • ◄ دوربین های آزادراه اصفهان شیراز ؛ چگونه تصادف های مرگبار را 85 درصد کاهش دهیم؟
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران» / عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران»/عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان