Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی، دکتر محمد حسین فروزان مهر، سرپرست شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی در خصوص ضرورت رعایت موازین اقتصاد دانش بنیان و توجه به این مهم به عنوان یک نسخه درمانی در شرایط کنونی اقتصادی کشور گفت: برای عمل به این فریضه در گروه توسعه ملی به عنوان یک گروه سرمایه گذاری چند رشته ای در نظر داریم با نگاه آمایش سرزمینی و توجه به پراکندگی جغرافیایی شرکت های تابعه گروه، نیازمندی های نوآورانه و فناورانه را در هر شرکت و صنعت ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ارتقای هم‌افزایی در شرکت‌های زیرمجموعه، کنترل و کاهش هزینه‌های تولید و بهای تمام‌شده، خروج از رشته فعالیت‌های کم‌بازده و زیان‌ده و توسعه نوآوری و فناوری و اشتغالزایی مبتنی بر ایده ها و طرحهای دانش بنیان و تعیین محورهای پیشگام برای افزایش ارزش افزوده از اهم اقدامات الزامی عملکردی در حوزه دانش بنیان برشمرد.

وی یکی از ماموریت های اصلی و تکلیف قانونی شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی را تقویت حکمرانی گروه با تمرکز بر توسعه اقتصاد دانش بنیان و خلق بنگاه های جدید پیشرو مبتنی بر نیاز سایر اعضای این خانواده در جهت هم افزایی بین شرکت ها، کاهش ریسک، افزایش سود آوری و ارزش آفرینی مبتنی بر این جریان اقتصادی را مورد تاکید قرار داد.

سرپرست شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی همچنین بهره گیری از توانمندی های شرکت های دانش بنیان را یکی از برنامه های مهم این گروه دانست و بر نوسازی کنترل مالی، کنترل و کاهش هزینه‌های تولید و بهای تمام‌شده و خروج از فعالیت های کم بازده و زیان ده تاکید کرد.

دکتر فروزان مهر تنوع بخشی به پرتفوی گروه را از دیگر برنامه ها عنوان کرد و افزود: رصد هوشمند بازار سرمایه، تحلیل سرمایه گذاری با استفاده از ابزارآلات هوشمند تحلیلی و همچنین استفاده از راه های گام به گام حل مسائل معاملاتی نهایتا منجر به تنوع بخشی پرتفوی «وبانک» می شود.

منبع: فارس

کلیدواژه: سرمایه گذاری توسعه دانش درمانی شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۶۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان