Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای شهر دالاس پروژه‌هایی را برای پیشبرد اهداف برنامه جامع اقدامات زیست‌محیطی شهر (CECAP) تصویب کرد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شورای شهر دالاس، چهارمین کلان‌شهر بزرگ آمریکا، پروژه یک‌میلیون دلاری پیشبرد اهداف اقلیمی، پیشنهاد شده توسط دپارتمان خدمات ساختمانی را به‌تصویب رساند. این پروژه شامل نصب سقف خورشیدی برای سه ساختمان شهری و استقرار تجهیزات حسگر کیفیت هوا به ارزش ۳۰۰ هزار دلار در شهر تگزاس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گفته شورای شهر، پنل‌های خورشیدی در مرکز تفریحی «پارک فرتز (Fretz Park)»، کتابخانه شعبه غرب دالاس و مرکز تفریحی «پلزنت اوکس (Pleasant Oaks)» نصب خواهد شد. کل انرژی تولید شده از این سه پروژه خورشیدی برابر با ۱۵ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۴۸۱ کیلووات ساعت تخمین زده شده است و بنا بر ادعای متخصصان می‌تواند اثرات تقریباً ۱۲ هزار و ۲۸۲ تن دی اکسید کربن را طی ۲۵ سال جبران کند. از سوی دیگر شورا ادعا کرده است که پروژه مذکور حدود ۵۷ درصد از انرژی کل مصرفی این سه ساختمان را کاهش خواهد داد.

رئیس شورای شهر دالاس این اقدام را حاکی از سرمایه‌گذاری مسئولانه، عادلانه، پاسخگو و مشروع شورای شهر در حمایت از برنامه بلندپروازانه CECAP معرفی کرد که دالاس را به یک رهبر و الگوی ملی برای پایداری تبدیل می‌کند.

مدیر فعلی دپارتمان خدمات ساختمانی اقدام شورای شهر دالاس برای تصویب پروژه پیشبرد اهداف اقلیمی را گام دیگری از این شورا در مسیر صحیح کاهش ردپای کربن از تأسیسات شهری اعلام و خاطرنشان کرد تداوم مشارکت‌ها در پروژه‌هایی که استفاده تسهیلات از انرژی‌های تجدید پذیر را افزایش می‌دهند، اهداف شهر برای بی‌طرفی کربن را به واقعیت نزدیک‌تر خواهد کرد.

شورای شهر دالاس همچنین در راستای پیاده‌سازی این پروژه از خرید بیش از ۳۰۰ هزار دلار تجهیزات حسگر کیفیت هوا برای دفتر کیفیت و پایداری محیط‌زیست به‌منظور استقرار در سراسر شهر خبر داد.

مدیر دفتر کیفیت و پایداری محیطی (OEQS) دالاس، سرمایه‌گذاری شورای شهر روی تسهیلات شهری در این زمینه را پیشرفتی قابل توجه و قابل اندازه‌گیری در راستای دستیابی به اهداف CECAP دانست و این تصمیم شورای شهر را نشان‌دهنده تعهد دالاس به مبارزه با تغییرات آب‌وهوایی و تحقق هدف محیط‌زیست سالم‌تر و پایدارتر به‌ویژه برای جوامع محروم معرفی کرد.

OEQS اولین دفتر کیفیت و پایداری محیط‌زیست دالاس است که در بیست و هفتم می سال ۲۰۲۰ برنامه جامع اقدامات محیطی و اقلیمی (CECAP) را به اتفاق آرا تصویب کرد. CECAP تضمین خواهد کرد که شهر اقدامات لازم را برای غلبه بر چالش‌های زیست‌محیطی و تبدیل دالاس به یک رهبر جهانی در رسیدگی به مسائل زیست‌محیطی انجام می‌دهد چراکه دالاس در کنار این‌که شهری سالم، امن و از نظر اقتصادی پر جنب‌وجوش است، برای تاب‌آور شدن باید خود را برای اثرات ناشی از تغییرات آب‌وهوایی آماده کند.

شورای شهر دالاس همچنین در نظر دارد که شهر را در زمینه تلاش برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و بهبود کیفیت هوا به شهری پیشرو تبدیل کند که این امر را در گرو تلاش‌های جمعی و تمرکز بر راهکارهای مبتنی بر داده و عقل‌محور می‌داند.

طرح CECAP نشان‌دهنده یک مسیر منسجم و رو به جلو به سوی انطباق با انتشار گازهای گلخانه‌ای تا سال ۲۰۵۰ و بالاترین سطوح عملکرد زیست‌محیطی در سراسر شهر است که بنا بر ادعای عضو کمیته محیط‌زیست و پایداری شورای شهر دالاس طی یک فرآیند عمومی کاملاً باز و شفاف به‌عنوان یک برنامه اقدامات اقلیمی ایجاد شد که توسط نسل‌های آینده نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت و دالاس را به یک رهبر برای محیط‌زیست و پایداری در منطقه، ایالت، کشور و حتی کل سیاره تبدیل خواهد کرد.

کد خبر 575354

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پارلمان شهری پارلمان پارلمان جهان شوراهای شهر شوراها شوراي شهر شهرهای جهان اقدامات شهرهای جهان کلانشهرهای جهان اقدامات اقلیمی مبارزه با تغییرات اقلیمی مقابله با تغییرات اقلیمی تاب آوری اقلیمی پنل خورشیدی ساخت پنل خورشیدی تاب آوری شهر ارتقا تاب آوری شهر افزایش تاب آوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق زیست محیطی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۸۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در مهاباد با اعلام این خبر از نظارت جدی بر نحوه فعالیت مدول دوم تصفیه خانه شهرک صنعتی مهاباد و روند اجرای آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی خبر داد.

سعید شهند افزود: جلب مشارکت های مردمی، همکاری جوامع محلی و فرهنگ سازی ها در رسیدن این تالاب ها به وضعیت مناسب زیست محیطی تاثیرگذار بوده است.

او اضافه کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته و همکاری مناسب آب منطقه ای استان و حمایت های ستاد احیای دریاچه ارومیه، تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی، پارسال و امسال، صد در صد آبگیری شده اند و وضعیت زیست محیطی مناسبی دارند.

شهند تصریح کرد: دستورالعمل مدیریت زیست محیطی غارآبی سهولان هم تدوین و درآن، نقش دهیاری و شورای روستای سهولان برای بهره برداری گردشگری برجسته شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی همچنین گفت: براساس مصوبه کارگروه غارشناسی استان، بهره برداری گردشگری اثر طبیعی ملی غار سهولان مهاباد به دهیاری و شورای روستای سهولان واگذار شده و مدیریت زیست محیطی آن هم که از طرف دانشگاه ارومیه تدوین می شود، مراحل پایانی را می گذراند.

شهند افزود: نظارت بر فعالیت تصفیه خانه شهرک های صنعتی در چارچوب استانداردهای زیست محیطی از دیگر وظایف اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی مهاباد از اواخر پارسال راه اندازی شده و در حال بهره برداری است اضافه کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست هم بر نحوه فعالیت تصفیه خانه نظارت میکند که فعالیت و خروجی آن، در چارچوب استانداردهای زیست محیطی باشد.

پویش"مسیر سبز ایران پاک" هم در زمینه فرهنگ سازی کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی و مهاباد هم اجرا شده است.

آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی، پارسال تدوین شد و امسال هم تکالیفی برای دستگاه های مختلف تعریف شده که بر آن نظارت می شود ولی باید سبک زندگی ها به سمتی برود که باعث کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی شود.

"مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین" شعار امسال هفته زمین پاک است که برای تحقق آن، پویش"نه به زباله" در استان و مهاباد نیز راه اندازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است