Web Analytics Made Easy - Statcounter

با راه‌اندازی کارخانه شیشه "آذر مینا‌جام" تربت‌جام معضل بیکاری در منطقه مرتفع می‌شود اما چرا وزیر، مدیر کل صمت و استاندار خراسان رضوی این مسئله را نادیده می‌گیرند؛ این در حالیست که با تخصیص و تأمین اعتبار برای خرید مواد اولیه کارخانه و راه‌اندازی این کارخانه بسیاری از مشکلات منطقه حل خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ با راه اندازی کارخانه شیشه آذر مینا‌جام تربت‌جام معضل بیکاری در منطقه مرتفع می‌شود، چرا وزیر، مدیر کل صمت و استاندار خراسان رضوی  این مشکل را نادیده می‌گیرند با راه اندازی کارخانه شیشه آذر مینا‌‌جام تربت‌جام بسیاری از مشکلات منطقه حل خواهد شد؛ کارخانه شیشه آذر مینا‌جام تربت‌جام با صد درصد پیشرفت فیزیکی برای به کارگیری بیش از سه هزار نیروی کار به صورت مستقیم و غیر مستقیم نیازمند تأمین اعتبار برای خرید مواد اولیه به میزان ۶۰۰ میلیارد تومان است که می‌طلبد استاندار با نگاه ویژه و با بازدید میدانی از کارخانه و تشکیل کارگروهی به منظور رفع مشکلات کارخانه شیشه آذر مینا‌جام تربت‌جام اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به تعیین شعارسال با نام تولید؛ دانش بنیان؛ اشتغال آفرینی از سوی مقام معظم رهبری و با اشاره به بیانات ایشان بر این موضوع که تولید یک جهاد است؛ خطاب میکنیم و همیشه میگوییم؛ جهاد! امروز تولید جهاد است؛ چرا؟

برای اینکه در معنای جهاد مکرّر گفته‌ایم که جهاد عبارت است از آن تلاشی که ناظر به حمله‌ی دشمن و تحرّک دشمن باشد؛ در مقابل دشمن باشد؛ هر تلاشی جهاد نیست؛ تلاشی که متوجّه به حمله‌ی دشمن است، این جهاد است؛ خب، امروز دشمنیِ دشمنان در مورد اقتصاد کشور از این واضح‌تر؟

دشمن از دو طرف وارد شد که تولید کشور را به زانو در بیاوردند: یکی از جهت نفت و گاز بود که خب مهم‌ترین منبع ارزی کشور محسوب میشد؛ یکی هم از ناحیه‌ی مبادلات بود؛ یعنی چیزی عاید کشور از ناحیه‌ی نفت و گاز که منشأ مهم و منبع مهمّ ارزی است، نشود؛ مبادلات با دنیا هم محدود بشود، مشکل درست بشود، دچار تحریم بشود. یعنی در واقع تولید به زمین بخورد، به زانو دربیاید، بکلّی از بین برود؛ معنایش این است دیگر. وقتی شما ارز نداشتید، مشتری خارجی هم نداشتید، دیگر تولید معنا ندارد؛ هدفشان این بود. خب در مقابل این هدف، در مقابل این دشمنی صریح، هر کسی که اقدام بکند، جهاد کرده؛ شما تولیدگرها در این زمینه دارید عمل میکنید؛ این جهاد است.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرزا محمد معتمدی فر؛ امام جمعه تربت‌جام در گفتگو با صبح توس؛ اظهار کرد: بدون تولید قوی، اهداف اقتصادی تحقق نمی‌یابد؛ تولید در داخل کشور خلق رفاه و در خارج از کشور خلق قدرت می‌کند و مطمئنا هیچ کشوری نیست که به رفاه و قدرت نیاز نداشته باشد.

وی تصریح کرد: قطعاً مانع زدایی اولویت دارد آن هم به دلیل این که مانع زدایی کار ساده تری است و منابع احتیاج ندارد ضمن اینکه برای پشتیبانی، نیاز به نقدینگی است و این خود توجیهی برای تغییر در امر تولید است، اما در مانع زدایی، هیچ مانعی مورد قبول نیست.

امام جمعه تربت‌جام با بیان عدم تخصیص اعتبار برای بهره برداری از کارخانه شیشه آذر مینا‌جام تربت‌جام اظهار داشت: کارخانه شیشه آذر مینا‌جام تربت‌جام یک طرح ملی در منطقه تربت‌جام است که زمینه اشتغال هزار نفر از جوانان را به صورت مستقیم فراهم خواهد کرد و با بهره برداری از کارخانه زمینه اشتغال 3000 نفر را به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم خواهد کرد؛ که می‌طلبد مدیران استانی نگاهی ویژه به تأمین و تخصیص اعتبار لازم برای خرید مواد اولیه کارخانه شیشه داشته باشند و موانع بهره‌ برداری و تولید کارخانه شیشه آذر مینا‌جام تربت‌جام را مرتفع کنند.

حسین جمشیدی فرماندار تربت‌جام در در گفتگو با صبح توس؛ اظهار کرد: ساخت این کارخانه به عنوان یک پروژه ملی در زمینی به مساحت ۲۲ هکتار با زیربنای ۱۲۰ هزار مترمربع سال ۱۳۹۲ آغاز شده و در سال ۱۳۹۲ استارت کارخانه را با هدف ایجاد تولید شیشه روزانه 600 تن و در سال 200 هزار تن زده شده است؛ اجرای این طرح های صنعتی در منطقه موجب اشتغال برای هزاران جوان جویای کار در منطقه می‌شود؛ که با توجه به حمایت ویژه دولت از کارآفرینی و رفع موانع تولید با برگزاری جلسه مشترک با استاندار خراسان رضوی آقای نظری و ریاست اداره صنعت؛ معدن و تجارت خراسان رضوی مقرر شد که اعتبار لازم برای تخصیص منابع برای خرید مواد اولیه تأمین شود.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تولید تصریح کرد: یکی از مهمترین مشکلات امروز کشور بحث اقتصاد است که رهبر معظم انقلاب چند سالی است به صورت هوشمندانه در نامگذاری سال های اخیر با پرداختن به مسأله تولید، این مشکل را به مسئولان گوشزد کرده‌اند و به نوعی تولید را به عنوان راه حل مهم در رفع مشکلات اقتصادی معرفی می کنند و ما به عنوان مسئول موظف به حمایت و رفع موانع تولید هستیم.

فرماندار تربت‌جام با اشاره به نزدیک بودن تربت‌جام به مرز با کشورهای همسایه شرقی اظهار داشت: بستر صدور تولیدات کارخانه شیشه‌ آذر مینا‌جام تربت‌جام به افغانستان فراهم شده است و فعالیت آن می‌تواند نقش بسزایی در صادرات شیشه به دیگر کشورهای همسایه و حتی آسیا داشته باشد.‌

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برای خرید مواد اولیه خراسان رضوی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۹۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از پیشرفت ۷۷ درصدی گام نخست پروژه جهاد آبرسانی در استان خبر داد و گفت: از ابتدای شروع این پروژه در اسفندماه ۱۴۰۱ تا الان ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار به طرح جهاد آبرسانی همدان اختصاص پیدا کرده و پیشرفت فیزیکی ما بیش از میانگین کشوری است.

فرهاد بختیاری‌فر اظهار کرد: آبرسانی به ۱۶۰ روستا در گام اول هدف‌گذاری شده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی روستایی استان در حال انجام است تا بتوانیم مشکل آب شرب روستاهای دارای تنش آبی را در کمترین زمان ممکن حل کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان همدان، بختیاری‌فر با اشاره به تخصیص ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی استان مطرح کرد: ۵۰۹ میلیارد تومان برای گام نخست این پروژه در نظر گرفته شده و پیگیر جذب منابع هستیم تا رونق و جهشی در پروژه‌های آبرسانی استان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تا قبل از فصل تابستان باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین پایدار آب در استان انجام شود، تصریح کرد: با توجه به وضعیت منابع آبی استان و تجربیاتی که از تنش آبی در سال‌های گذشته داشتیم، آب برای ما موضوع مهمی است و از تمام ظرفیت خود برای تأمین آب پایدار ساکنان روستاها و شهرهای استان استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان افزود: آبرسانی روستایی یکی از طرح‌های مهم دولت سیزدهم است که با توجه به اهمیت موضوع آب مورد توجه قرار گرفته و دولت سیزدهم عزم جدی برای سیراب کردن همه روستانشینان دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • آب‌گرفتگی پارکینگ و کارخانه مدیران خودرو در بم
  • (ویدیو) آب‌گرفتگی پارکینگ و کارخانه مدیران خودرو در بم
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • ایجاد هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در لردگان
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان