Web Analytics Made Easy - Statcounter

​رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در جلسه اعطای مدارک قبول‌شدگان دومین دوره طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن کریم گفت: هدف از اجرای این طرح، نظام‌مند کردن داوری مسابقات قرآن کریم بوده است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ جلسه اعطای مدارک قبول‌شدگان دومین دوره طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن کریم امروز (چهارشنبه) در ساختمان شهید سلیمانی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید مجیدی‌مهر رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در این جلسه با اشاره به پایان دومین دوره طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن کریم، اظهار کرد: از امروز بار شرعی شما بیشتر شده است و با این مدرک شما در معرض داوری مسابقات قرآن تمامی دستگاه‌ها و نهادهای برگزارکننده مسابقات هستید.

وی با بیان اینکه هدف از اجرای طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن کریم، نظام‌مند کردن داوری مسابقات قرآن کریم بوده است، تصریح کرد: سازمان اوقاف به‌عنوان میزبان ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور، مملو است از گزارش‌های انتقادگونه و گله‌مند از نحوه داوری‌هایی که در دستگاه‎‌ها انجام شده اما چارچوب و اصول رعایت نشده است.

دبیر ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور با تاکید بر اینکه تنها کشوری در دنیا هستیم که مسابقات قرآنمان به‌صورت ریشه‌ای و شبکه‌ای در سراسر کشور و تمام دستگاه‌ها ساری و جاری است، افزود: مسابقات جمهوری اسلامی ایران زیر ساخت‌هایی دارد که این مسابقات را معتبرتر می‌کند؛ در حال حاضر افرادی که در فینال مسابقات اوقاف شرکت می‌کنند، این قابلیت را دارند که در مسابقات بین‌المللی رتبه اول را کسب کنند و این بزرگی مسابقات را نشان می‌دهد.

مجیدی‌مهر با اشاره به اینکه کلمه مسابقه به داوری گره خورده است، متذکر شد: اگر داوری صحیح نباشد، هر آنچه در مسابقه رخ می‌دهد بی ثمر است؛ بدانید هر اقدام مجموعه برگزارکننده مسابقات، بویژه هیئت داوران فارغ از اثر وضعی در زندگی افراد، بسیار اثرگذار است؛ گاهی ممکن است صدم امتیاز مسیر یک قاری را عوض کند؛ لذا باید به وظیفه‌مان به خوبی عمل کنیم.

وی ادامه داد: اعلام می‌کنم که اگر تمام مردم ایران مدرک درجه یک داوری را از ما بگیرند، خوشحال می‌شویم و تاکید می‌کنم که ما سهمیه‌بندی نداریم؛ بنابراین مجددا تکرار می‌کنم که اگر تمام افراد مدرک درجه ۱ تا ۴ داوری بگیرند، خوشحال می‌شویم.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: مجموعه مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور علیه هیچ نامی در طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن کریم موضع ندارد؛ هرکس که وارد فرآیند سنجش داوری شود ما خودمان را خادم ایشان می‌دانیم.

مجیدی‌مهر یادآور شد: ما روزی که طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن کریم را شروع کردیم از بیش از ۳۰۰ نفر نظرخواهی کردیم؛ الحمدالله دوره دوم بهتر شدیم و ان‌شاءالله در دوره سوم نواقص فعلی هم برطرف می‌شود.

وی افزود: نگرانی درباره درجات داوری وجود دارد؛ بدانید که این موضوع در دستور کار ستاد قرار دارد و در خصوص انتقادات و پیشنهادات سازنده دستمان به سوی شما دراز است.

دبیر ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور گفت: بزودی پرتال جامع مسابقات و سامانه محاسبات مسابقات به روی تمام سیستم‌های محاسباتی کل مسابقات قرآن کریم کشور تغییر خواهد کرد؛ فرآیند نمره‌دهی به‌صورت متمرکز در ستاد رصد می‌شود که عملکرد داوری داوران چگونه بوده است.

مجیدی‌مهر بر استانداردسازی مسابقات قرآن کریم تاکید کرد و یادآور شد: ما سیاستمان در ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور حمایت، هدایت و نظارت است؛ درخصوص میزان استفاده از داوران در دستگاه‌های برگزارکننده مسابقات قرآن برنامه داریم که در این مورد باید عدالت برقرار شود.

لازم به ذکر است، قبول‌شدگان دومین دوره طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن کریم در استان‌های دیگر به‌صورت ارتباط ویدئوکنفرانسی در این جلسه حضور داشتند؛ همچنین در این جلسه برنامه‌های تکمیلی برای قبول‌شدگان طرح تبیین شد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور قبول شدگان مجیدی مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۰۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد

حسینعلی رضا زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر طرح «زندگی با آیه‌ها» را فرصتی برای ترویج و تبیین آموزه‌های قرآن کریم در جامعه دانست و اظهار کرد: این طرح با هدف تبیین ۳۰ آیه زندگی‌ساز قرآن کریم با هدف ایجاد یک حرکت ملی با هم‌افزایی تمام ظرفیت‌های مردمی و رسمی آغاز شد.

رییس اداره تبلیغات اسلامی آستارا افزود: این طرح همزمان با سراسر کشور در شهرستان آستارا نیز پیگیری شد و به حول و قوه الهی با اهتمام همه آحاد مردم و مجموعه ها و نهادها در ۴ مرحله رقم خورد.

وی ادامه داد: در مرحله دوم این طرح در ماه مبارک رمضان اقدامات خوبی انجام شد و از ظرفیت صداوسیما، فضای مجازی، شبکه مبلغان به ویژه جلسات جزء خوانی قرآن کریم برای به سمع و نظر رساندن قرآن به مردم استفاده شد بطوریکه که حدود ۵۰۰۰ نفر از جمعیت شهرستان آستارا پای درس قرآن نشستند.

حجت الاسلام رضا زاده با اشاره به اجرای مرحله سوم طرح مسطورا در شهرستان آستارا گفت: مرحله سوم با برگزاری آزمون نهایی طرح مسطورا پس از اعلام عمومی در سطح شهرستان در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) این شهرستان برگزار شد.

وی افزود: این آزمون با حضور ۵۰۰ نفر از اقشار مختلف مردم شامل دانش آموزان، روحانیون، کارمندان، بازاریان، معلمان و… با هدف یادآوری آیات فوق و تجلیل از برترین شرکت کنندگان در طرح فوق برگزار شد که پس از اعلام نتایج با هدایای نفیس از آنها قدردانی خواهد شد.

رییس اداره تبلیغات اسلامی آستارا با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ نفر نیز در مسابقات سراسری این طرح شرکت کردند، افزود: حدود ۱۰۰۰ نفر در شهرستان حافظ این ۳۰ آیه بودند.

وی از اجرای مرحله چهارم این مرحله در آینده نزدیک خبر داد و گفت: مرحله چهارم این طرح با هدف آشنایی بیشتر کنشگران قرآنی با بحث آموزه های قرآن برای زندگی است که با ایجاد نظام اندیشه‌ای و فکری و کنشگری در زمینه تعلیم کتاب براساس کتاب طرح کلی و عمل به قرآن با برگزاری دوره‌های آموزشی آنلاین و آفلاین برگزار می شود.

حجت‌الاسلام رضازاده گفتمان سازی قرآنی و تبدیل مفاهیم منتخب قرآن کریم به باورها، اندیشه‌ها و رفتارهای عملی بین همه اقشار مردم را از نتایج اجرای طرح زندگی با آیه‌ها در شهرستان آستارا دانست و گفت: قطعاً این طرح می تواند زمینه‌ساز ایجاد جامعه قرآنی در کشور باشد.

کد خبر 6092510

دیگر خبرها

  • ناتینگهام فارست، تیمی که همیشه در مورد داوری حقیقت را می‌گوید
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • اعلام حوزه‌های آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • فیلم/ هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد | ویدئو
  • اعتراف کمیته داوران لالیگا به اشتباهات داوری
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل