Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در خصوص تهیه و توزیع کالابرگ در میان مردم، گفت: ما به لحاظ قانونی موظف بودیم از اول فروردین این اصلاح ارزی را انجام بدهیم. تا زمانی که کالابرگ آماده نشده است ناچار هستیم که به همین صورت یارانه را پرداخت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش ما این است که در حداقل ممکن است این کار را انجام دهیم.

مخبر در پاسخ به سوالی در خصوص اجرای طرح سهمیه بندی نان، افزود: نان و دارو جزو خط قرمز های دولت است که یک ریال گران نشود. ما به هر وسیله ای که بخواهیم نان را بدهیم نباید قیمت آن برای مردم تغییر کند.

وی با بیان اینکه اولویت ما این است که بتوانیم نان را به صورت کالابرگ به مردم بدهیم، افزود: این کار در زنجان انجام و در قزوین نیز آغاز شده است. تا مطمئن شویم که بدون هیچگونه اختلالی این کار اتفاق خواهد افتاد، آن را عمومی نخواهیم کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی در خصوص افزایش قیمت بنزین، گفت: اصلاً چنین چیزی مطرح نیست.

مخبر گفت ما برای طرح کالابرگ نان از استان‌های کم جمعیت شروع کردیم و کم کم این طرح را به سمت استان های پرجمعیت می‌بریم تا مطمئن شویم که این مسئله مشکلی ایجاد نخواهد کرد چراکه نان و دارو نباید تغییر قیمتی در آن صورت بگیرد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا برخی از کالاها افزایش قیمت پیدا کردند؟، خاطرنشان کرد: ما قرار است از هفته آینده پنج گروه از کالاها را قیمت گذاری کنیم. برای چهار گروه از این کالاها که اساسی هستند، طی هفته آینده قیمت مصرف کننده در آن درج م‌یشود. از مردم می خواهم که در این زمینه هر کجا تخلفی دیدند با سامانه ۱۲۴ در میان بگذارند.

معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: یک مجوزی را برای سازمان تعزیرات گرفته‌ایم تا برخوردها با تخلفات شدیدتر شود.

مخبر گفت: یک گروه پنجم از کالاها را داریم که تعدادشان زیاد است و قرار است که برای آنها قیمت گذاری کنیم.

وی با بیان اینکه مردم این نکته را بدانند که همه این گرانی ها ناشی از حذف ارز ترجیحی نیست، گفت: امروز دستمزدها بالاتر رفته، حداقل حقوق کارگری افزایش پیدا کرده، عوارض از حالت ۴,۲۰۰ تومان آزاد شده، ارزش افزوده تغییر کرده و همچنین قیمت‌های جهانی نیز فوق العاده بالا رفته است.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: ما در تامین کالاهای اساسی جزو بهترین کشورها در حوزه امنیت کالا هستیم، از این رو هیچ گونه اختلالی نداریم.

مخبر با اشاره به افزایش قیمت کالاهای اساسی در دنیا تاکید کرد: دیروز در حال خرید کالایی از خارج از کشور بودیم که ظرف دو ساعت پس از مذاکره ای که با کشور مد نظر داشتیم قیمت ها افزایش پیدا کرد. این مسائل در قیمت کالاها در داخل کشور تاثیر گذار است.

وی افزود: یکی از کارهایی که قرار است انجام دهیم این است که به تناسب افزایش قیمت‌ها قیمت گذاری بر روی کالاها را انجام دهیم و دوم اینکه تثبیت قیمت‌ها را داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه مردم با فرهنگ بالایی در اجرای طرح مردم سازی یارانه ها با ما همکاری کردند گفت: کشورهای اروپایی که ادعای فرهنگ شان می شود، فروشگاه هایشان پس از افزایش قیمت کالاها غارت شد. در برخی از کشورها کالاها را سهمیه بندی کردند، یعنی به‌عنوان‌مثال گفتند هر نفر تنها می تواند دو عدد روغن بخرد.

مخبر تاکید کرد: در جریان اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها ما کمبود کالا نداشتیم اما به دلیل تغییر قیمت ها برخی از کالاها کمی دیرتر به دست مردم رسید.

وی همچنین گفت: من تمام خرید های روزمره شخصی را خودم انجام می‌دهم و از همه جا نیز خرید می‌کنم.

معاون اول رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه مردم بهتر است از کدام نقطه تهران خرید کنند که ارزان باشد؟ گفت من توصیه می‌کنم از جنوب تهران خرید کنند. هر کسی می‌خواهد لاکچری زندگی کند باید هزینه آن را پرداخت کند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بسیج بنزین مد معاون اول رئیس جمهور هیئت دولت معاون اول رئیس جمهور افزایش قیمت قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۰۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود

شهردار منطقه ۱۷ گفت: موضوع خط راه آهن تهران ـ اهواز جزو مباحث مهم این مناطق است و مردم خواستار آن هستند که این خط همچون خط راه آهن تهران ـ تبریز یا به زیر زمین یا در صورت امکان به خارج از این دو منطقه منتقل شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا سیفی؛ شهردار منطقه 17 با اشاره به اولین برنامه از سلسله بازدیدهای رئیس جمهور و برخی از وزرای دولت از محلات شهر تهران و پیگیری مشکلات مردم این مناطق اظهار کرد: در منطقه 17، وزرای راه و شهرسازی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و فرهنگ و ارشاد حضور پیدا کردند تا مهم‌ترین موضوعات و مسائل منطقه بررسی شود.

سیفی با بیان اینکه قرار شد تا بعد از بررسی موارد، مصوب شود تا در اسرع وقت موضوعات مطرح شده حل شوند تا شاهد کاهش مشکلات اصلی مناطق جنوبی تهران و نزدیک‌تر شدن به عدالت در شهر تهران باشیم، گفت: یکی از مشکلات مناطق جنوبی به خصوص منطقه 17 که در این جلسه مطرح شد، موضوع کمبود سرانه‌های آموزشی بود؛ در این خصوص 2 پیشنهاد مطرح شد، وزیر آموزش و پرورش در این جلسه گزارشی ارائه داد و قرار شد نسبت به افزایش سرانه‌های آموزشی، دولت و وزارت آموزش و پرورش توجه ویژه‌ای نسبت به آن داشته باشند. وزیر آموزش و پرورش موضوع تاسیس و افتتاح 5 مدرسه را در این جلسه مطرح کرد که طبق آن 3 مدرسه در منطقه 17 و 2 مدرسه در منطقه 18 تاسیس خواهد شد. در کنار پیشنهاد فوق، شهردار تهران هم قول مساعدت لازم را در این باره داد تا درنهایت سرانه آموزشی این محدوده ارتقا یابد.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم منطقه 17، کمبود سرانه‌های بهداشتی و درمانی است؛ وزیر بهداشت پس از بازدیدی که از بیمارستان ضیائیان داشت، گزارشی در جلسه ارائه کرد و قرار شد تا در مورد توسعه این بیمارستان با همکاری شهرداری تصمیمات لازم اتخاذ شود.

شهردار منطقه 17 با اشاره به یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در این جلسه که جزو مطالبات مردم این منطقه است، تصریح کرد: تیرهای چراغ برق معارض و فرسوده از دیگر موضوعات مطرح شده بود که مقرر شد موضوع فوق در دستور کار وزارت نیرو قرار گیرد تا تیرهای چراغ برق فرسوده و معارض جمع آوری شود.

بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی

سیفی به یکی دیگر از اصلی‌ترین و مهم‌ترین مطالبات مردم مناطق 17و 18 اشاره کرد و گفت: موضوع خط راه آهن تهران ـ اهواز جزو مباحث مهم این مناطق است و مردم خواستار آن هستند که این خط همچون خط راه آهن تهران ـ تبریز یا به زیرزمین یا در صورت امکان به خارج از این دو منطقه منتقل شود.

وی افزود: رئیس جمهور در این خصوص تاکید کرد شهرداری و وزارت نیرو در اسرع وقت بررسی‌های لازم را انجام دهند و وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن هم همکاری لازم را داشته باشند تا خط راه آهن تهران ـ اهواز که حدود 7 کیلومتر بوده و از وسط بافت شهری عبور می‌کند؛ یا جمع‌آوری شده یا به زیرزمین منتقل شود.

شهردار منطقه 17 با اشاره به نوسازی بافت فرسوده گفت: بنا بر تاکید رئیس جمهور مقرر شد بسته‌های تشویقی آماده شود که هم مالکان بافت‌های فرسوده و هم سازندگان، برای نوسازی ترغیب و تشویق شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود