Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@23:03:54 GMT

هرکس با عنکبوت مقدس همکاری کرده مجازات میشود

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۴۰۷۷۴

فیلم سینمایی عنکبوت مقدس با اهانت مستقیم به ساحت قدسی حضرت شمس‌الشموس امام رئوف حضرت امام رضا علیه‌السلام و تشبیه آستان مقدس آن حضرت به عنکبوت و نیز توهین به واژه قرآنی «مقدس» خشم مسلمانان و مردم ایران را برانگیخته است؛ مردمی که اعم از شیعه، سنی، ارمنی، کلیمی و زرتشتی، برای این امام بزرگوار و مهربان در کل جغرافیای ایران‌ زمین، تقدسی بی‌نظیر قائلند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستانی باید در اسرع وقت، علیه تمامی عوامل فیلم عنکبوت مقدس موهن و هتاکانه، اعلام جرم و آنها را به اتهام توهین به مقدسات مسلمین، بازداشت و محاکمه کند.

  برخورد قاطعانه با عوامل سازنده فیلم هتاک عنکبوت مقدس

 

وقتی صحبت های کارگردان فیلم بعد از اکران در کن را بخوانیم که گفته است: «چگونه بسیاری از ایرانیان در آن زمان در کنار قاتل زنجیره ای این پرونده قرار گرفتند.» روشن می شود چرا اینجا صحبت از توهین به مردم ایران و فرهنگ ایرانی است و دیگر بحث تنها درباره جمهوری اسلامی نیست.

به صورت معمول جشنواره های سینمایی بین المللی مجال خوبی هستند تا عناصر معاند با نظام و اسلام، ضمن حضور در این فستیوال ها، عداوت خود را با مفاهیمی که ملت ایران برای حفظ آن ها از جان خود گذشته اند، نشان دهند. جدیدترین نمونه از این دست آثار، فیلم «عنکبوت مقدس»، اثر علی عباسی است که پیرامون ماجرای قتل های زنجیره ای سعید حنایی در مشهد ساخته شده است. داستانی که هم اکنون نسخه ای دیگر از آن با نام «عنکبوت» در حال اکران است و اتفاقا همین شباهت موضوعی و اسمی نیز حاشیه دیگری برای این فیلم به وجود آورده.

در حال حاضر امکان ورود به حوزه مباحث فنی و تحلیل خود فیلم ممکن نیست زیرا فعلا ما چیزی مشاهده نکرده ایم که بخواهیم درباره اش صحبت کنیم. ولی آن چه تا اینجا و بر اساس حاشیه های ایجادشده، تصاویر، پوستر رسمی آن و بازنشر گسترده اخبار فیلم در رسانه ها دستگیر ما می شود، تمرکز جدی رسانه ها برای بهره برداری از این فیلم برای حمله به اسلام و انقلاب اسلامی و باورهای مذهبی مردم ایران است.

برای درک بهتر این موضوع توجه شما را جلب می کنم به نمایی از این فیلم که نام آن یعنی عنکبوت مقدس بر  روی تصویر مشهد با مرکزیت حرم مطهر امام رضا (ع) نمایش داده می شود و این حس را به مخاطب القا می کند که گویی در حال تماشای یک تار عنکبوت بزرگ است. همین یک نما برای اینکه بدانیم با چه چیزی طرف هستیم و چرا تا این حد رسانه های خارجی و برخی رسانه های سینمایی داخلی اخبار این فیلم را پوشش می دهند، کافی است.

خوانندگان مشهوری که برای دفاع مقدس خواندند

اوضاع پوستر این فیلم هم بهتر از این تصویری که به آن اشاره شده نیست. در این فیلم زرد، با بهره گیری از المان فرش و یک زن خیابانی و فونت خاص نام فیلم، مستقیما مبحث حمله به اسلام و فرهنگ ایرانی مطرح شده است. وقتی صحبت های کارگردان فیلم بعد از اکران در کن را بخوانیم که گفته است: «چگونه بسیاری از ایرانیان در آن زمان در کنار قاتل زنجیره ای این پرونده قرار گرفتند.» روشن می شود چرا اینجا صحبت از توهین به مردم ایران و فرهنگ ایرانی است و دیگر بحث تنها درباره جمهوری اسلامی نیست.

اما مشکلات این فیلم محدود در همین زمینه چند تصویر و پوستر نیست و مسیر ساخت آن نیز دارای مسائلی جدی است. کارگردان فیلم اوج کپی کاری، از فضای فراهم شده در کن برای پذیرش یک فیلم ضعیف با اهداف سیاسی، به عنوان محملی برای حمله به جمهوری اسلامی و ساختار فرهنگی آن استفاده کرده است. علی عباسی که در کنفرانس خبری فیلم مدعی شده مسئولان وزارت ارشاد او را سرکار گذاشته اند و اجازه ساخت عنکبوت مقدس را به او نداده اند، وگرنه او دوست داشت این کار را در ایران بسازد، به این واقعیت اشاره نکرده است که اساسا علت این مخالفت با ساخت فیلم توسط او، دادن مجوز به یک گروه دیگر برای ساخت فیلمی با موضوع و نامی یکسان بوده است.

کارگردان جوان که خودش می داند چیزی برای عرضه ندارد، بهترین راه برای دیده شدن را حمله به جمهوری اسلامی در جشنواره کن می داند. جشنواره ای که همواره ثابت کرده اهداف سیاسی در حمایت از آثار ایرانی، بیش از مسائل هنری برای مسئولینش در اولویت قرار داشته است. به هر حال نگاهی به تبلیغ کنندگان فیلم در رسانه های داخلی و نام افرادی از جامعه هنری و سینمایی که از این اثر حمایت می کنند، می تواند نشان دهد که پشت چنین آثاری چه جریاناتی حضور دارند و چرا تا این اندازه انرژی صرف تبلیغ و سر زبان انداختن چنین فیلمی می شود. اثری که به صورتی آشکار به عزیزترین داشته و باور مردم ایران زمین فارغ از نژاد و مذهب توهین و به ساحت مقدس حضرت رضا (ع) جسارت می کند.  

قدیمی‌ترین تصویر از مشهد مقدس

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: وزیر ارشاد جشنواره کن محمدمهدی اسماعیلی عنکبوت مقدس جمهوری اسلامی عنکبوت مقدس مردم ایران رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۰۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وداع دزفولی‌ها با شهید عشیری لیوسی/ پایان فراق پس از ۴۲ سال

پیکرهای مطهر دو شهید شهید غلامعلی عشیری لیوسی از شهدای تازه تفحص شده دفاع مقدس امروز پس از ۴۲ با حضور قشرهای مختلف مردم تشییع و در گلزار شهدای دزفول به خاک سپرده شد. - اخبار استانها -

به گزا ش خبرگزاری تسنیم از دزفول، پیکر مطهر شهید غلامعلی عشیری لیوسی، از شهدای دفاع مقدس شهرستان دزفول که پس از 42 سال شناسایی و به خاک مقدس ایران اسلامی بازگردانده شدند صبح امروز با حضور قشرهای مختلف مردم تشییع و در گلزار شهدای دزفول به خاک سپرده شدند.

پیکرهای مطهر این شهدا همزمان با ایام شهادت امام جعفر صادق (ع)، بر روی دستان همرزمان و مردم شهید پرور دزفول از حسینیه ثارالله این شهرستان تا شهید آباد تشییع شد.

به گزارش تسنیم، پیکر پاک و مطهر شهید غلامعلی عشیری لیوسی؛ از شهدای هشت سال دفاع مقدس شهرستان دزفول، پس از گذشت 42 سال از شهادت، شناسایی شده و به دامان شهر و دیارش بازگشت.

شهید غلامعلی عشیری لیوسی، متولد یکم مهر 1343، در تاریخ 21 بهمن سال 1361 در عملیات والفجر مقدماتی شرکت کرد و در منطقه فکه، جاویدالاثر شد و بتازگی پیکر پاک و مطهر ایشان توسط گروه های تفحص شهدا کشف و شناسایی شده است.

پدر و مادر این شهید والامقام در سال‌های گذشته دارفانی را وداع گفته اند.

مزار یادبود این شهیدوالامقام در گلزار شهدای شهیدآباد شهرستان دزفول قرار دارد که با بازگشت پیکر مطهرش طی مراسمی تشییع و در مزار یادبودش به خاک سپرده شد.

به‌پاس ایستادگی مردم دزفول در هشت جنگ تحمیلی این شهر به‌عنوان پایتخت مقاومت ایران اسلامی نام‌گذاری شد. چهارم خرداد در تقویم رسمی کشور روز مقاومت و پایداری روز دزفول نام‌گذاری شده است.

مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس و با منطق اسلامی و انقلابی خود از ارزش‌های اعتقادی ما دفاع کردند و نامی ماندگار از خود در این عرصه به‌یادگار گذاشتند و این مردم ولایت‌مدار در دوران دفاع مقدس و دیگر عرصه‌های انقلابی بیش از 2600 شهید والامقام و نُه شهید سرافراز مدافع حرم تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرده‌اند.

شهر دزفول در هشت سال جنگ تحمیلی مورد اصابت 176 موشک دوربرد فراگ و اسکادبی قرار گرفت، هواپیماهای دشمن 489 بمب و راکت بر سر مردم بی‌دفاع شهر دزفول فرو ریختند و 5 هزار و 821 گلوله توپ به نقاط مختلف این شهر اصابت کرد.

در این هشت سال 19 هزار و 500 واحد مسکونی، تجاری، آموزشی و مذهبی بین 20 تا 100 درصد در دزفول خسارت دید. مردم دزفول در هشت سال جنگ نابرابر 2 هزار و 600 شهید، 400 جانباز، 452 آزاده و 147 جاویدالاثر تقدیم کردند.

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • خجالت بکشید!
  • ویسی قصد توهین نداشت/ دنبال ماندن در لیگ برتر هستیم
  • شهید ندادیم که یک خودی به ناموس ایران توهین کند
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است
  • پیکر شهید گمنام در حسینیه نخل رفسنجان آرام گرفت
  • منصوری: توهین به هواداران در شان فوتبال ایران نیست/ پرسپولیس می‌تواند به صدر بازگردد
  • یادداشت| امام صادق(ع) و نگاه ویژه به شهر مقدس قم
  • پیکرهای شهدای گمنام در سراسر کشور تشییع شدند+ عکس و فیلم
  • وداع دزفولی‌ها با شهید عشیری لیوسی/ پایان فراق پس از ۴۲ سال
  • ملکه رانیا: نمی‌توان منتظر حکم دیوان لاهه بود زیرا مردم غزه در حال کشته شدن هستند