Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مجید کیانی امشب  در مراسم معارفه‌اش به‌عنوان رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد ارس ضمن تقدیر از زحمات مدیران عامل ادوار، اظهار داشت: رهبر انقلاب در رهنمودهایشان بر رونق تولید، اشتغال و صادرات تاکید داشته‌‌‌اند و قطعا تلاش برای تحقق این امر در صدر برنامه‌های کاری بنده خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از دغدغه‌‌های اهالی صنعت، تجارت و کشاورزی ارس مطلع هستم و به این عزیزان اطمینان می‌دهم با کمک همدیگر برای رفع موانع و مشکلات سرمایه‌گذاری و تولید تلاش خواهم کرد.‌‌

رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با اشاره به آگاهی از مطالبات بازاریان ارس، تصریح کرد: بخشی که در اختیار بنده و هیات مدیره باشد انجام می‌دهیم و بقیه را هم با کمک دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد در سایر رده‌های دولت و مجلس دنبال می‌کنیم. 

وی با بیان اینکه منطقه آزاد ارس ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف صنعت، کشاورزی، تجارت و گردشگری دارد، متذکر شد: منطقه آزاد نیازمند توسعه متوازن در تمام بخش‌هاست. بعضا شاهد تمرکز امکانات و ظرفیت‌ها در یک بخش بوده‌ایم و نتیجه آن این شده که یک‌جا صنعت‌ و کارخانه داریم ولی در زیرساخت‌ها کمبود است و در نقطه‌ای دیگر گردشگر داریم و امکانات در شان نیست. یک‌جا پاساژ هست، مسافر نیست و یک‌جا ظرفیت و امکانات هست اما سرمایه‌گذار نیست. لازمه حل این مسئله نگاه متوازن و جامع به تمام بخش‌هاست و این نگاه باید شامل خداآفرین نیز باشد.
 
این مقام مسئول توسعه روابط اقتصادی در بستر دیپلماسی اقتصادی را با همسایگان ارس جزو اهم برنامه‌های خود خواند و ادامه داد: پیگیر اجرایی شدن تفاهم‌نامه احداث منطقه آزاد مشترک در مگری با کشور ارمنستان خواهیم بود. همچنین تقویت زیرساخت‌ها و دسترسی به مرز نوردوز برای تسهیل و تقویت مناسبات اقتصادی با جمهوری آذربایجان مورد مهم دیگری است که پیگیری می‌کنم.

وی اذعان داشت: با وجود اینکه عملکرد آماری ارس در میان مناطق آزاد بسیار خوب است اما صادرات قطعی حدود ۲۵۰ میلیون دلاری منطقه طبق آمار ارس به کشورهای همسایه در مقایسه با صادرات یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلاری استان عدد قابل توجهی نیست و بنده بعضا می‌شنوم که این عدد حتی کمتر از برخی شهرک‌های صنعتی نیز هست.
 
کیانی با بیان اینکه منطقه آزاد ارس می‌تواند نقش فعال و منفعت طلبانه‌ای در استفاده از کریدور شرق به غرب زنگه زور در راستای ایجاد کریدور تجارت در این حوزه عمل کند، گفت: سوژه‌هایی همچون قرار گرفتن در مسیر تجارت ذرت، گندم و همچنین گوشت می‌تواند حجم صادرات مجدد از منطقه و رسوب ارزش افزوده را رشد دهد.

وی اضافه کرد: امروز فرصتی برای از دست دادن و پرداختن به حاشیه‌ها نداریم و از همین امروز باید فضای تولید و صادرات را برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی مهیا کنیم و با تقویت زیرساخت‌های انرژی و ترانزیت و همچنین تسهیل تامین بدون دردسر مواد اولیه دارای مزیت سرزمینی تولید ناخالص داخلی منطقه را جهش داده و عدد تجارت منطقه با خارج از خود را چندین برابر کنیم.‌ رویکرد ما در تنظیم مناسبات منطقه ایجاد جذابیت برای سرمایه گذاران خواهد بود و این رویکرد را در صدور مجوزها و تعرفه‌ها لحاظ خواهیم کرد.‌

مدیرعامل منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس وجود صندوق توسعه سرمایه‌گذاری ارس را فرصتی ایده‌آل برشمرد و اظهار داشت: با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و افزایش سرمایه این صندوق امید داریم در آینده شاهد تولیدهای دانش بنیان بیشتری در منطقه باشیم و بهره وری تولید را افزایش دهیم. 

وی با بیان اینکه مانند سیاسیون سخن‌ور نیست و بیشتر کارهای اجرایی کرده است، تصریح کرد: اوج‌گیری منطقه‌ی آزاد ارس در حوزه‌های مختلف با حمایت مدیران دلسوز استان، نمایندگان محترم مجلس و صد البته مطالبه و مشورت‌دهی پیشکسوتان عرصه‌ی تولید و تجارت تحقق می‌یابد.‌ بنده شخص خودمحوری نیستم و آن را آفت مدیریت می‌دانم.

کیانی در پایان صحبت‌های خود عنوان کرد از نارضایتی و مطالبات کارکنان منطقه آزاد ارس آگاه است و با ساماندهی ساختار،سازمان را پویا و با نشاط می‌کند. 
 

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل منطقه آزاد ارس مجید کیانی ارمنستان جلفا دیپلماسی اقتصادی مناطق آزاد منطقه آزاد ارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۱۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد

با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف 20 روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می‌شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا 30 روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می‌رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می‌تواند جلوی سو استفاده‌های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت‌های ارزی با کندی مواجه می‌شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می‌توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر 20 روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه 20 روزه یک واردکننده می‌گذرد و نمی‌توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی‌گردد. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه‌تر و قابل مدیریت تر شود.

به گزارش تسنیم، پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی‌های بانکی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران