Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان ارکانی نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی گفت: تقاضای تحقیق و تفحص از تقسیمات کشوری در مجلس مطرح شده و متن آن نیز منتشر شد.

متن کامل طرح تحقیق و تفحص از تقسیمات کشوری به شرح زیر است:

حوزه تقسیمات کشوری وزارت کشور سالها است متولی تشخیص ارتقای بخشداری‌های واجد شرایط به شهرستان و همچنین روستاهای واجد شرایط به شهر و سپس ارسال پیشنهادات ارتقا به هیات دولت جهت تصویب نهایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیکن بارها مشاهده شده که تصمیمات این حوزه اعم از معرفی یا عدم معرفی یک بخش برای ارتقا به شهرستان، یا تعیین غیرکارشناسی مرکزیت آنها و ... نه تنها فاقد کوچکترین پشتوانه کارشناسی و فنی نیست بلکه حتی با بدیهی‌ترین ملاحظات جغرافیایی و فرهنگی و اجتماعی و قومیتی آن منطقه مغایرت دارد و باعث تنش‌های منطقه‌ای شدیدی می‌شود که نمایندگان مجلس شورای اسلامی به‌عنوان وکیل مردم بایستی این تنش‌ها و تبعات را مدیریت و کنترل کنند.

بیشتر بخوانید:

سکوت وزارت کشور درباره شایعه استعفا ادامه دارد / ۷۰ روز بی خبری از مقام ارشد سیاسی دولت

وزیر کشور با تبدیل ۲ روستا به شهر موافقت کرد

ضمن اینکه اولویت بندی ارتقای بخش‌ها و روستاها اساسا شفاف و مدون نیست و درحالیکه پرونده ارتقای یک بخش سالهاست معطل می‌ماند پرونده ارتقای بخش دیگر به سرعت تعیین تکلیف شده و تصویب می‌شود.

لذا تقاضای تحقیق و تفحص از حوزه تقسیمات کشوری وزارت کشور را طی سالهای ۱۳۹۲ تاکنون را داریم.

معیار و ملاک دقیق و شفاف ارتقای بخش و روستا و تعیین مرکزی در حوزه تقسیمات کشوری وزارت کشور چیست؟ ملاک دقیق میزان جمعیت برای ارتقای یک بخش به شهرستان در حوزه تقسیمات کشوری وزارت کشور چقدر است؟ ملاک دقیق میزان جمعیت برای ارتقای یک روستا به شهر در حوزه تقسیمات کشوری وزارت کشور چقدر است ؟ ملاک تعیین مرکزیت یک شهرستان ارتقا یافته از بخش در حوزه تقسیمات کشوری وزارت کشور چه مشخصاتی است؟ علت ابلاغ سریعتر تصویب شهرستان شدن برخی بخش‌ها با جمعیت کمتر نسبت به بخش‌هایی که هم جمعیت بالاتری دارند و هم سابقه موضوع ارتقای آنها در وزارت کشور قدیمی تر است چیست؟ اساسا استراتژی و راهبرد وزارت کشور در حوزه تقسیمات کشوری چیست؟ تقسیم هرچه بیشتر استان و شهرستان‌ها یا جلوگیری از تکه تکه شدن شهرستان‌ها و کمک به تقویت اختیارات شهرستان‌ها به منظور مدیریت بهینه بودجه و امکانات.

۲۱۲۳۱

کد خبر 1637305

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تقسیمات کشوری تحقیق و تفحص مجلس یازدهم حوزه تقسیمات کشوری وزارت کشور تحقیق و تفحص ارتقای بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۲۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

در جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران بررسی شد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • فرمانداری نائین به فرمانداری ویژه تبدیل شد
  • پرونده ٢ شهرستان استان یزد در حال پیگیری برای تبدیل به فرمانداری ویژه
  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳/ اعلام جزییات مصوبه دولت
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی