Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور رایزنی‌های مستمر میان تهران و ایروان را نشانه اهمیت و عمق روابط دوستانه دو طرف توصیف کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، سید ابراهیم رئیسی شامگاه چهارشنبه در پاسخ به تماس تلفنی «واهاگن خاچاطوریان» رئیس جمهور ارمنستان رایزنی‌های مستمر را نشانه اهمیت و عمق روابط دوستانه دو کشور توصیف کرد و گفت: ایران، ارمنستان را کشور دوست و نزدیک به خود می‌داند و برای همسایگی با ارمنستان اهمیت قائل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور سیاست اصولی ایران را حمایت از تمامیت ارضی و حق حاکمیت همه کشورها برشمرد و افزود: حفظ ژئوپلتیک منطقه ازجمله مرزهای بین المللی، احترام به حاکمیت ملی کشورها و تقویت زیرساخت های ارتباطاتی بین منطقه ای مورد تاکید و توجه جمهوری اسلامی ایران به عنوان سیاست های اصولی است.

رئیسی با ابراز حمایت کشورمان از گسترش همکاری‌های دو و چندجانبه در حوزه های انرژی و حمل و نقل، خاطرنشان کرد: این همکاری ها موجب تقویت صلح و ثبات و رونق اقتصادی و تجاری در منطقه می شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ایران از پیشرفت در گفتگوهای صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان حمایت می‌کند، اظهار داشت: امیدواریم مسائل باقیمانده در این زمینه بر اساس اصول حقوق بین‌الملل، به صورت مسالمت آمیز و با احترام به حق حاکمیت و تمامیت ارضی دو کشور و نیز توجه به حقوق و امنیت همه مردم منطقه قفقاز حل و فصل شود.

رئیس جمهور تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران عمیقا مقید به این نکته است که مسائل منطقه باید با همفکری و همکاری همه کشورهای منطقه و بر اساس منافع مشترک و احترام متقابل حل و فصل شود.

رئیسی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی به هیچ وجه دوست ملت‌های منطقه نیست و ظلمی که این رژیم به مردم فلسطین کرده است، در تاریخ نظیر ندارد. باید با حساسیت و احتیاط تمام با تحرکات رژیم صهیونیستی مواجه شد تا از نفوذ او در منطقه جلوگیری شود.

«واهاگن خاچاطوریان» رئیس جمهور ارمنستان نیز در این گفتگوی تلفنی با ارائه گزارشی از توافقات اجرا شده، از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در تحولات منطقه و تاکید بر حفظ تمامیت و حاکمیت ارضی همه کشورها قدردانی کرده و نقش کشورمان در منطقه را مهم و موثر توصیف کرد.

رئیس جمهور ارمنستان با ابراز علاقمندی کشورش برای گسترش تعاملات و همکاری‌های اقتصادی، تجاری، سیاسی و فرهنگی با کشورمان گفت: برگزاری مستمر کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور قطعا بر تسهیل و تسریع در روند رو به گسترش روابط دو کشور تاثیر گذار خواهد بود.

خاچاطوریان با ارائه توضیحاتی از روند مذاکرات و رایزنی‌های ارمنستان و جمهوری آذربایجان،‌ از برگزاری هر چه سریع‌تر نشست کشورهای ۳+۳ در تهران استقبال کرد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رئیس جمهور روابط دو دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۳۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشینیان با روستاییان معترض مناطق مرزی دیدار کرد

پاشینیان با گروهی از ساکنان یک روستای مرزی در شمال ارمنستان دیدار کرد که محل اصلی اعتراضات علیه تصمیم او برای واگذاری منطقه به جمهوری آذربایجان است.

به گزارش ایسنا، دفتر نخست وزیری ارمنستان در بیانیه‌ای با اشاره به دیدار نیکول پاشینیان، نخست وزیر با شهردار و جمعی از ساکنان روستای «کرانتس» نوشت: «نخست وزیر روند جاری را به تفصیل ارائه و تاکید کرد که دولت از همه مشکلات مطلع است.»

به نقل از پایگاه خبری azatutyun، پاشینیان و سایر مقامات حاضر در جلسه از روستاییان خواستند کارهای میدانی را آغاز کنند و از طریق گفت‌وگوهای مشترک راه حلی برای مسائل باقی مانده بیابند.

نمایندگان روستا در حالی که از ساختمان دولت بیرون آمدند، ناراضی به نظر می‌رسیدند و تمایلی به صحبت با مطبوعات نداشتند. برخی از آنها فقط گفتند که از پاشینیان چیز جدیدی نشنیده‌اند.

یک نماینده اپوزیسیون که به طور خصوصی با روستاییان صحبت کرده بود، پس از آن نیز ادعا کرد که پاشینیان «هیچ چیز جدیدی نگفته است».

وی افزود: «روستاییان بدون رضایت جلسه را ترک کردند و بار دیگر اوضاع متشنج شد. مردم می‌دانستند که اوضاع بدتر می‌شود چون هیچیک از درخواست‌ها و پیشنهادهایشان مورد قبول واقع نشد.»

پاشینیان همچنین اعتراف کرد که حتی واگذاری اراضی به باکو ضامن امنیت این روستا و مناطق همجوارش نیست.

روستای کرانتس یکی از چهار روستای تاووش در مجاورت مناطق مرزی است که قرار است به عنوان بخشی از آنچه ایروان آغاز تعیین مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان می‌نامد به باکو واگذار شود. صدها نفر از روستاییان به همراه سایر ساکنان تاووش و سایر مناطق ارمنستان از ۲۰ آوریل یک بخش محلی از یک بزرگراه کلیدی ملی را مسدود کرده‌اند. برخی از آنها روز جمعه با پلیس ضد شورش درگیر شدند.

مردم از جمله سیاستمداران و فعالان اپوزیسیون، در چند روز گذشته به نشان همبستگی خود با معترضان این روستا به رهبری اسقف «باگرات گالستانیان»، رئیس اسقف نشین تاووش برای مدت کوتاهی راه‌ها را در ایروان و سایر نقاط کشور مسدود کردند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • پاشینیان با روستاییان معترض مناطق مرزی دیدار کرد
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • رئیس جمهور: این درخشش نشانه‌ای دیگر بر شایستگی‌های جوانان پویای این مرز و بوم است
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است