Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولویت‌ها و اهداف سیاست های کلی برنامه هفتم توسعه در کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بحث و بررسی قرار گرفت. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، جلسه کمیسیون مشترک مجمع به ریاست محمدباقر ذوالقدر دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.

همکاری مجلس و مجمع تشخیص در تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه

 

در این جلسه که با حضور جمعی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، روسای کمیسیون ها و نمایندگانی از دولت، مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه برگزار گردید، اهداف و اولویت های برنامه هفتم توسعه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جلسه، دکتر ذوالقدر، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه در مجموع 24بند پیشنهادی کمیسیون پیشنهادی 32هدف و راهبرد تحقق آن گنجانده شده که بنا به پیشنهاد اعضای محترم مجمع در صحن، بنا داریم روی اهدافی که مسائل و نیازهای کشور است، تمرکز داشته باشیم و فلسفه این جلسه، بحث مستقل درباره اهداف سیاست های کلی برنامه هفتم توسعه است که بتوانیم با توجه به مسائل، منابع و موانع بر روی اهداف و اولویت هایی توافق کنیم و پیشنویس کمیسیون را بر مبنای آن، بررسی مجدد کنیم.

در ادامه گزارشی از آسیب شناسی سازمان برنامه و بودجه پیرامون شش برنامه توسعه که پس از انقلاب اسلامی در ایران تصویب و اجرا شده است، با عنوان «تبیین مسائل کلیدی برای انعکاس در سیاست های کلی» ارائه شد و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه، نقطه نظرات خود را در این باره مطرح کردند.

این گزارش حاکی است : پس از اظهارات تعدادی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، موضوع اولویت دادن به پیشرفت اقتصادی کشور در کنار اجرای سایر سیاست‌های کلی ابلاغی در تدوین برنامه هفتم توسعه مورد توافق اعضا قرار گرفت و مقرر شد کمیته ای متشکل از نمایندگان سه قوه و مجمع تشخیص مصلحت نظام، محورها و متن اولویت‌های برنامه هفتم توسعه را تنظیم کنند تا در صحن مجمع مطرح و نهایی گردد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت نظام مجمع تشخیص مصلحت نظام مجمع تشخیص مصلحت نظام برنامه هفتم توسعه سیاست های کلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۳۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی حسینی صبح دوشنبه در ششمین نمایشگاه اکسپو ایران، گفت: صادرات، محور اصلی زنجیره‌های ارزش است و از آنجایی که زنجیره‌های ارزش سفال و کشمش تکمیل‌ترین زنجیره‌های همدان هستند لذا توسعه آنها اولویت استان است.

وی افزود: امسال هدف از حضور استان همدان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی، در کنار معرفی توانمندی‌های صادراتی و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، معرفی بیشتر و بهتر دو زنجیره ارزش مهم سفال و کشمش است.

حسینی تصریح کرد: انتظار داریم با برنامه‌ریزی صورت گرفته و ورود خوب استان به بحث زنجیره ارزش سفال و کشمش؛ میزان بهره‌وری، تولید و صادرات این محصولات افزایش چشمگیری پیدا کند.

وی اضافه کرد: برنامه‌ریزی و راهکار چگونگی بهبود طراحی، تولید، بسته‌بندی و فروش سفال و کشمش با مقیاس اندازه‌گیری سالانه در استان انجام شده به طوری که به راحتی می‌توان میزان پیشرفت توسعه این زنجیره‌های ارزش را مطابق با آن ارزیابی کرد.

حسینی گفت: در کنار سفال و کشمش، دو زنجیره اصلی و شناخته شده استان؛ مبل و منبت، پوشاک، گیاهان دارویی، سنگ‌های قیمتی و چرم نیز زنجیره‌هایی ارزشی هستند که توسعه آن‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی بیان کرد: زنجیره‌های ارزش راهبردی استان‌ها به صورت ملی و به همت معاونت اقتصادی وزارت کشور تعریف شده و برای هر زنجیره ارزش برنامه عملیاتی، چشم‌انداز و طرح توسعه تدوین شده است.

کد خبر 6092247

دیگر خبرها

  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است