Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، سردار رسول رحیمی، معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیر عامل در جلسه در جلسه شورای پدافند غیر عامل استان زنجان اظهار داشت: بر اساس قانون بودجه امسال، دستگاه‌های اجرایی ملزم هستند تا یک درصد میزان اعتبارات خود را در زمینه اقدامات مربوط به حوزه پدافند غیر عامل هزینه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ظرفیتی که در قانون بودجه امسال ایجاد شده یک فرصت است تا دستگاههای اجرایی، مسائل و اقدامات مربوط به حوزه پدافند غیر عامل را مورد توجه قرار دهند.  
معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیر عامل کشور با بیان اینکه اگر اسناد و مصوبه های کمیته دائمی پدافند غیر عامل کشور در سطح کشور عملیاتی شود از بروز بسیاری از اتفاقات، پیشگیری خواهد شد، اظهار داشت: متاسفانه برخی از دستگاه ها مسائل پدافند غیر عامل را خیلی جدی نمی گیرند، ما اسناد متعددی در این حوزه داریم که باید برای عملی شدن آنها تلاش و حرکت کنیم.  
سردار رحیمی خاطرنشان کرد: اگر پدافند غیر عامل جدی گرفته شود اتفاقاتی نظیر آنچه در آبادان رخ داد را شاهد نخواهیم بود.
وی افزود: برای شناسایی ساختمان دارای مشکل کار گروه کالبدی ذیل شورای پدافند غیر عامل استان ها باید به صورت جدی کار خودش را شروع کند، ساختمان نا ایمن در همه جا داریم که باید شناسایی شوند.  
سردار رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع شیوع کرونا اشاره کرد و ادامه داد: اگر چه شیوع کرونا یک بحث جهانی بود ولی کشور ما در معرض تهدیدات بیو ترویستی است، از این رو در این خصوص باید تدابیر لازم را داشته باشیم.  
معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیر عامل در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه جراحی اقتصادی وظیفه ما را در مقطع کنونی خیلی سنگین کرده است، گفت: مردم تشنه اقناع هستند و باید در این خصوص توجیه شوند.  
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه زنجان از استان های خوب و پیشتاز در حوزه پدافند غیر عامل است، اظهار داشت: طرح جامع پدافند این استان تدوین شده است. 

محسن افشارچی، استاندار زنجان در ادامه جلسه شورای پدافند غیر عامل استان زنجان با بیان اینکه اسناد بالادستی تدوین شده در حوزه پدافند غیر عامل، راهگشا است و مشخص است که دستورالعمل اجرایی آن در بخش های مختلف بر مبنای فکر نوشته شده است.  
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اتفاقات اقتصادی اخیر در کشور اشاره کرد و ادامه داد: ما اکنون در حال خرید مرغ مازاد بازار هستیم که در راستای عملیات پدافند غیر عامل طبقه بندی می شود.  
افشارچی گفت: در طرح شیوه جدید عرضه نان نیز این مساله را به مسوولان کشور منعکس کردیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه یکی از مسائل مبتلابه ما مساله تورم است، گفت: برای مقابله با تورم زیرساختهای مشخصی لازم است که بخشی از آن مربوط به حوزه پدافند غیر عامل است.  
استاندار زنجان با بیان اینکه تمام کارهایی که انجام می شود به دلیل تغییر استراتژی نظام است، تصریح کرد: یک زمانی دنبال رفع تحریم بودیم ولی الان علاوه بر پیگیری رفع تحریم ها، مقابله با تحریم را نیز در دستور کار داریم و به موضوع مردمی سازی یارانه ها نیز باید از همین منظر نگاه کرد.  
افشارچی با بیان اینکه جنگ اقتصادی بدترین جنگ است و ما درگیر آن هستیم، افزود: در این راستا زیرساخت های پدافند غیر عامل را باید فراهم کنیم و همه دستگاهها باید نسبت به این مسائل حساسیت داشته باشند.  
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان نیز در این جلسه در سخنانی به اهمیت حوزه پدافند غیر عامل اشاره کرد و گفت: باید مجموعه آمادگی ها در این حوزه برای کاهش تهدیدات احتمالی دشمن در زمینه های مختلف و استمرار خدمات به مردم، همواره در دستگاههای اجرایی داشته باشیم.  
ابوالفضل رفیعی به اجرای طرح شیوه جدید عرضه نان در استان اشاره کرد و افزود: این موضوع اقدامی در جهت تقویت امنیت غذایی و مقابله با فساد و انحرافی که در مصرف آرد وجود داشت، است.  
وی خاطرنشان کرد: با توجه به سامانه ای شدن فروش نان، مباحث زیرساختی و سایبری در این خصوص باید مورد توجه باشد و این موضوع به صورت جدی در استان در دستور کار است.  
گفتنی است؛ در این جلسه حکم انتصاب استاندار زنجان به ریاست شورای پدافند غیر عامل استان که از سوی رییس ستاد کل نیروهای مسلح و رییس کمیته دائمی پدافند غیر عامل کشور صادر شده بود، به محسن افشارچی اعطا شد.

انتهای پیام/2308

منبع: فارس

کلیدواژه: غیر عامل پدافند غیر عامل استاندار زنجان محسن افشارچی زنجان بخش دیگری از سخنان خود پدافند غیر عامل استاندار زنجان شورای پدافند حوزه پدافند استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۳۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است

محمد جواد عسکری گفت: مسائل محیط زیسیت باید جزو اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و بقیه آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه‌ قضائی معرفی کرده‌ایم.

این نماینده مردم با تاکید بر اینکه راهی جز ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیای آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریاها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آن ها خسارت زیادی را به همراه دارد.

عسکری با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب های درسی آورده شود، افزود: واحدهای تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.

وی با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع تر این کسری جبران شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، اّ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای کانون های ریزگردها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • بازداشت عامل تیراندازی در گتوند
  • دستگیری عامل تیراندازی در گتوند
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • قتل مدیر عامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان
  • ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد
  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی