Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمود نقوی پنجشنبه در شورای اداری استان همدان گفت: حدود ۳۰۷ هزار دانش آموز در ۱۹ منطقه با ۴۱ هزار معلم شاغل و بازنشسته وجود دارد.

وی افزود: بعد از حضوری شدن مدارس از فروردین ماه ۹۵ درصد دانش آموزان حضور داشتند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان، اولین چالش در استان را نیروی انسانی دانست و گفت؛ کمبود نیروی انسانی جنسش در همدان متفاوت است چرا که در سالهای گذشته نیروهایی از استان‌های همجوار وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول در ادامه صحبت‌های خود با تصریح بر اینکه در سال آینده حتی اگر همه معلمان بازنشسته کمک کنند باز هم نیروی انسانی کم داریم، یادآور شد: حدود ۸۰۰ کلاس بالای ۳۸ نفر در همدان وجود دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه چالش دیگر ۱۸۸ پروژه فعال در حال ساخت و ساز در استان است، میزان اعتبار مورد نیاز در این زمینه را برابر ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

نقوی، چالش دیگر را معلمان طرح امین اعلام کرد و گفت: در این بحث به همدان ظلم شده و تعیین تکلیف نشده‌اند.

کد خبر 5505377

منبع: مهر

کلیدواژه: همدان آموزش و پرورش همدان پروژه های نیمه تمام بوشهر کرمانشاه ساختمان متروپل دهه کرامت ویروس کرونا آمار کرونا اردبیل متروپل آبادان خراسان رضوی مشهد احتکار تبریز میلاد حضرت معصومه مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۴۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد شعاعی روز شنبه در مراسم گرامیداشت روز ایمنی و حمل نقل استان در محل راهداری زنجان، گفت: در دهه‌های گذشته اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته ولی باز هم ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه خیز وجود دارد.

وی ابراز کرد: رفع نقاط حادثه خیز در استان با توجه گستردگی راه‌ها نیازمند تأمین اعتبارات است و برخورد قانونی با متخلفان و قانون شکنان می‌تواند در کاهش مرگ و میر تصادفات مؤثر باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان، گفت: یکسری ایرادات در برخی قوانین و مقررات وجود دارد که باید در سیاستگذاری ها مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.

شعاعی تاکید کرد: بسیاری از تلفات انسانی در تصادفات به دلیل تخطی از قانون نیست بلکه به دلیل افزایش سفرها و ترددها رخ می‌دهد و در این میان عامل انسانی نقش اساسی دارد.

وی افزود: از تمامی رانندگان به ویژه راکبان موتورسیکلت درخواست می‌شود به قوانین پایبند باشند و تنوع موتورسیکلت‌ها نسبت به گذشته بیشتر شده و استفاده صحیح از آن در کاهش تصادفات بسیار مؤثر است.

معاون هماهنگی امور استانداری زنجان، بیان داشت: ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی باید مورد توجه سیاستگذاران قرار گیرد. شعاعی یاد آورشد: رانندگان وسائط نقلیه در کاهش تصادفات نقش آفرین هستند و در شرایطی که وضعیت جمعیتی در شرایط مناسب قرار ندارد تلفات تصادفات برای کشور آزار دهنده و هزینه بر است.

کد خبر 6089991

دیگر خبرها

  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • خصوصیات شهید مطهری باید برای معلمین الگو باشد
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • سربازان همچنان در انتظار صدور بخشنامه برای جذب سرباز معلم
  • جالوروسی در منطقه کسب سهمیه UCL / ده‌روسی اودینه را با ۳ امتیاز ترک کرد
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت