Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سیدجواد یحیی‌زاده امروز پنج‌شنبه در جلسه بررسی مشکلات دارویی شهرستان خلخال اعلام کرد: در کنار مشکل کمبود برخی از داروهای مورد نیاز مردم از جمله شربت آنتی بیوتیک کودکان در داروخانه‌های این شهرستان، عدم انجام تعهدات بیمه‌ای از سوی برخی شرکت‌های بیمه موجب نگرانی مردم شده است.

وی اضافه کرد: علاوه بر این عدم پوشش بیمه‌ای برخی از اقلام دارویی، افزایش قیمت داروها، تغییر خودسرانه قیمت دارویی نارضایتی مردم را به‌ دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار خلخال ادامه داد: مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی این شهرستان باید اقدام لازم برای تامین دارو از محل ذخیره دارویی خود کرده و مشکل کمبود دارو را در سریعترین زمان ممکن برطرف کند.

یحیی زاده گفت: به علت نداشتن قرارداد برخی داروخانه‌ها با بیمه دی و طرف قرارداد بیمه‌ای با جامعه ایثارگران هم‌اکنون ایثارگران این شهرستان برای تهیه دارو از داروخانه‌های خلخال با مشکل جدی مواجه می‌شوند و بهای داروهای خود را به نرخ آزاد پرداخت می‌کنند.

وی به مطالبه اصلی ایثارگران در خصوص بی‌توجهی بعضی شرکت‌های بیمه‌ای به بحث بیمه تکمیلی و ضریب پایین تعهدات این بیمه‌ها اشاره کرد و افزود: بیمه‌ها به وظایف اصلی خود که تعهدات الزامی آن‌ها است، عمل نمی کنند .

فرماندار خلخال بر لزوم نظارت بر بیمه درمانی نیروهای مسلح و تامین اجتماعی تاکید کرد و گفت: دارو از نیازهای اولیه  بیماران بوده و سلامتی مردم خط قرمز مسؤولان است و مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی باید نظارت کافی را بر داروخانه‌های زیرمجموعه خود داشته باشد.

در این جلسه مدیرغذا و داروی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی خلخال هم با تایید مشکلات مربوط به کمبود برخی از اقلام دارویی مورد نیاز مردم اظهار کرد: ۹ داروخانه بخش خصوصی در شهر خلخال و مراکز بخش‌های تابعه خلخال فعالیت دارند که از این تعداد پنج داروخانه در خلخال فعالیت می کنند.

داور کاظمی گفت: برخی از اقلام دارویی مثل آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای بیماران خاص هرچند تحت نظارت مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی توزیع می شود ولی کمبود آن صرفا منحصر به شهرستان خلخال نیست.

مدیرغذا و داروی دانشکده علوم پزشکی خلخال اظهار کرد: در حال حاضر برخی از داروها از پوشش و تعهد شرکت‌های بیمه خارج شده و با قیمت آزاد در سطح داروخانه‌ها به مردم عرضه می‌شود.

برچسب‌ها خلخال استان اردبیل داروخانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلخال استان اردبیل داروخانه خلخال استان اردبیل داروخانه داروی دانشکده علوم پزشکی داروخانه ها بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۵۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد